Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.05.2018.

11:39

Vest Hem hoće Benitesa

Fudbalski klub Vest Hem, pose razilaženja sa Djevidom Mojesom, kao glavnog kandidata za mesto menadžera vidi Rafu Benitesa.

Izvor: LN

Autor: LN

Vest Hem hoće Benitesa
Photo by Ian MacNicol/Getty Images

Benites, koji trenutno vodi Njukasl, ima otkupnu klauzulu od šest miliona funti u svom ugovoru, koji važi još godinu dana.

"Čekićari" su se sa Mojesom razišli jer mu je šestomesečni ugovor istekao, pa su obe strane odlučile da saradnju ne produžavaju.

"Cilj nam je da zaposlimo neko veliko ime na mesto menadžera, koji će voditi klub u budućnosti. To ćemo uraditi u narednih deset dana", rekao je suvlasnik Vest Hema Dejvid Salivan.

Benites je Njukasl vodio do desetog mesta Premijer lige, dok je Vest Hem završio na 13. poziciji. Čelnici "Svraka" zadovoljni su radom španskog stručnjaka, pa ga sigurno neće pustiti bez borbe.

Vest Hem je, pored Benitesa, zainteresovan i za bivšeg menadžera Mančester sitija Manuela Pelegrinija, kao i trenutnog stratega Šahtjora Paola Fonesku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve