Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.05.2018.

08:50

Mitrović igrač utakmice: Zbog ovoga sam i došao...

Aleksandar Mitrović, centarfor Fulama, kaže da njegova ekipa zaslužuje plasman u Premijer ligu – istakavši da je zato i došao u London.

Izvor:

Autor:

Mitrović igrač utakmice: Zbog ovoga sam i došao...
Photo by Mike Hewitt/Getty Images

"Zbog ovoga sam i došao, zaista je neverovatan osećaj. Smatram da zaslužujemo promociju u Premijer ligu jer igramo dobar fudbal sa puno šansi. Veoma sam ponosan na ekipu i neizmerno srećan", rekao je Mitrović.

'Kolibari' su slavili sa 2:0 u revanšu polufinala baraža za plasman u elitu protiv Derbi Kauntija, nadoknadivši minimalan poraz iz prvog susreta, a napadač reprezentacije Srbije proglašen je igračem meča iako nije bio strelac.

Mitar je imao sedam šuteva ka golu protivnika (najviše na meču), od čega dva u okvir, dobio je 13 vazdušnih duela (najviše na meču) i stvorio dve šanse za tim.

Susret na čuvenom londonskom stadionu još jednom je obeležio i mlađani Rajan Sasenjon, osamnaestogodišnji Englez još jednom je pokazao zašto je možda i najbolji mladi igrač na Ostrvu – upisavši pogodak i asistenciju.

"Neverovatan je igrač, čitam stalno šta pišu o njegovim partijama. Mnogi velikani su zainteresovani, ali je on i pored toga s dve noge čvrsto na zemlji. Pokazuje da će biti veliki igrač", zaključio je Mitrović.

Tim Slaviše Jokanovića igraće 26. maja na Vembliju protiv boljeg iz okršaja Midlzbro – Aston Vila, a Vila ima minimalnu prednost pred revanš pred svojim navijačima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve