Nova vest
Fudbal

Subota, 05.05.2018.

16:00

Spartak: Zbog sudije Nikolića – na Zvezdu sa omladincima!

Sportski direktor Spartaka Ljubiša Dunđerski najavio je da će tim iz Subotice izaći u podmlađenom sastavu na megdan Crvenoj zvezdi revoltiran izborom arbitra.

Izvor:

Autor:

Spartak: Zbog sudije Nikolića – na Zvezdu sa omladincima!
StarSport

"Kad smo videli da će (ne)pravdu da deli Bojan Nikolić, a poučeni smo iskustvom sa utakmica u Ivanjici i u Subotici, na utakmici protiv Vojvodine, kad je delio kartone igračima koji su samo prošli pored njega, odlučili smo da ne rizikujemo. U timu neće biti Nikolića, Čečarića, golmana Ostojića i Torbice jer svima preti suspenzija ukoliko budu dobili javnu opomenu", rekao je Dunđerski.

On je odluku obrazložio činjenicom da 'Golubovi' u narednoj rundi dočekuju niški Radnički, u direktnoj borbi za mesto koje vodi u Evropu naredne godine.

"Utakmica protiv Nišlija za nas je najvažnija i ne želimo da u duelu sa šampionom izgubimo igrače za presudan okršaj. Možda je mogao na teren i roviti Mile Savković, ali bolje je da i njega odmorimo", dodao je Dunđerski, istakavši da će zaigrati i nekoliko omladinaca.

Novi šampion dočekuje Spartak od 20 časova pred praznim tribinama stadiona 'Rajko Mitić u 35. kolu Superlige.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu