Nova vest
Fudbal

Petak, 04.05.2018.

12:08

Zajedno za život: Krstajić selektor, Kralj kapiten, Drulović igra

Reprezentacija umetnika i ekipa "Zajedno za život" odigraće humanitarni meč 20. maja u 17 časova na stadionu Voždovca u Beogradu.

Izvor: B92

Autor:B92

Zajedno za život: Krstajić selektor, Kralj kapiten, Drulović igra

Sav prihod biće namenjen "Fondu za pomoć pri lečenju dece u zemlji i inostranstvu" koji je osnovala humanitarna organizacija "Zajedno za život".

Umetnička reprezentacija Srbije biće sastavljena od poznatih glumaca i pevača, potpomognuta nekadašnjim fudbalerima.

Tim Humanitarne organizacije "Zajedno za život" će okupiti naše aktivne proslavljene fudbalere, ali i vratiti na teren one legendarne igrače koje smo nekada gledali u velikim utakmicama.

Umetničku reprezentaciju Srbije sa klupe predvodiće nekadašnji selektor reprezentacije SR Jugoslavije i trener Crvene Zvezde Milan Živadinović, dok će sa druge strane na klupi tima Humanitarne organizacije "Zajedno za život" u ulozi trenera biti Mladen Krstajić, aktuelni selektor reprezentacije Srbije.

U timu Humanitarne organizacije "Zajedno za život" koji će kao kapiten predvoditi Ivica Kralj, pojaviće se mnoga poznata fudbalska imena, pa ćemo imati prilike da na terenu vidimo Danka Lazovića, Andriju Delibašića, Ljubinka Drulovića, Jovana Stankovića, Marjana Markovića, ali i Bojana Đorđića, nekadašnjeg igrača Mančester junajteda.

Sa druge strane, umetničku reprezentaciju Srbije kao kapiten predvodiće poznati glumac Andrija Kuzmanović, a u timu će, između ostalih, biti i Milan Kalinić, Marko Đurovski, Bojan Vasković, frontmen Leksington benda, kao i naš poznati reditelj Emir Kusturica.

Ovo će za umetničku reprezentaciju biti poslednja provera i uvertira za Svetsko prvenstvo umetnika u fudbalu. Prvenstvo se održava u Rusiji od 25. maja do 3. juna. Za tim "Zajedno za život“ to bi trebalo da bude tek prva u nizu humanitarnih utakmica koju će odigrati.

Ulaznicu za ovaj humanitarni meč moći ćete da kupite na ulazu u stadion jednom porukom na humanitarni SMS broj 8495.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve