Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.04.2018.

13:45

Ožegović i Tošić ranije završili trening Partizana (FOTO/VIDEO)

Napadači Partizana Ognjen Ožegović i Zoran Tošić završili su ranije trening u utorak, prvi posle praznične pauze.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Ožegović i Tošić ranije završili trening Partizana (FOTO/VIDEO)
Foto: B92/AK

Ožegović se požalio na bol u desnom kuku nakon starta Marka Jankovića tokom duela 11 na 11 na četiri gola.

On je vidno razočaran posle kratkog razgovora sa timskim lekarom Rosićem napustio teren SC Zemunelo povremeno se držeći za bolno mesto sa grimasom na licu.

Nekoliko minuta kasnije trening je napustio i Tošić, koji nije dobio neki očigledan udarac, ali je posle kraće masaže mišića leve noge takođe otišao u svlačionicu.

Dok se za Ožegovića sumnja o blažoj povredi, Tošić je trening verovatno završio ranije iz predostrožnosti jer je ove sezone imao problema sa nekoliko povreda.

Stojković između stativa, Janković "gladan" golova

Golman Partizana i reprezentacije Srbije Vladimir Stojković odradio je ceo timski trening u utorak prepodne.

Stojković je zbog suspenzije propustio prethodni meč crno-belih protiv Borca, ali su pojedini mediji spekulisali da iskusni čuvar mreže svejedno ne bi bio na terenu zbog problema sa zadnjom ložom.

Međutim, Stojković je bez problema radio svih 90 minuta sa ekipom, a na trening "meču" uspeo je da ga savlada samo Marko Janković sa 3-4 metra udaljenosti.

Upravo je Janković bio najraspoloženiji pojedinac na prvom treningu posle praznične pauze. Trudio se da sam završi skoro svaku situaciju ispred gola.

Nekoliko atraktivnih poteza napravio je Sejduba Suma, dok je vrlo pouzdano ispred gola delovao mladi štoper Svetozar Marković.

Partizan u subotu igra meč sezone. Gostuje najvećem rivalu Crvenoj zvezdi od 18:30, a pobedom bi smanjio zaostatak na samo tri boda i potpuno otvorio trku za titulu u poslednjih šest kola sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve