Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.04.2018.

09:00

Zidan o Ronaldovoj majstoriji: Moj je bio lepši

Trener Real Madrida Zinedin Zidan zadovoljan je igrom svoje ekipe u pobedi protiv Juventusa, a nije krio ni sreću zbog sjajnog gola Kristijana Ronalda.

Izvor: B92

Autor:B92

Zidan o Ronaldovoj majstoriji: Moj je bio lepši
(AP Photo/Antonio Calanni)

Fudbaleri Real Madrida savladali su u gostima ekipu Juventusa sa 3:0 u četvrtfinalu Lige šampiona, a zvezda "kraljeva" Ronaldo oduševio još jednom fudbalski svet majstorskim golom.

"Ja možda jesam Realov trener, ali takođe volim fudbal i prirodna je reakcija slaviti takav gol. Bufon je u pravu, takvim igračima treba samo skinuti kapu. Mesi i Ronaldo su dobri kao Pele i Maradona", pohvalio je svog igrača Francuz, a onda i uporedio gol Ronalda i svoj čuveni gol u finalu Lige šampiona 2002.

"Možete uporediti ta dva gola. Moj je lepši, ali ovaj je "svežiji". Možemo reći da je to jedan od najlepših golova u istoriji fudbala, ne toliko lep kao moj, ali...", rekao je Zidan kroz osmeh.

"Nije lako postići tri pogotka Juventusu. Imali su i oni svoje trenutke, stvarali su šanse, ali izdržali smo. Možda je 0:3 malo previše, ali odigrali smo da dobijemo na ovakav način. Sretni smo jer 3:0 u gostima će se dogoditi samo nekoliko puta", naglasio je posle utakmice Realov trener.

Koji gol je vama lepši?

Ronaldov gol protiv Juventusa

Zidanov gol protiv Bajera

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve