Nova vest
Fudbal

Subota, 31.03.2018.

13:55

B92: Radonjić na pregovorima u Minhenu

Dejan Radonjić, najuspešniji trener u istoriji Crvene zvezde, pregovara sa upravom minhenskog Bajerna, nezvanično saznaje B92.net.

Izvor:

Autor:

B92: Radonjić na pregovorima u Minhenu
StarSport

Bavarci su u petak, pomalo neočekivano, otpustili Aleksandra Sašu Đorđevića, selektora našeg nacionalnog tima, i odmah krenuli u operaciju angažovanja crnogorskog stručnjaka.

Ipak, kako se spekuliše po nemačkim medijima, u pitanju su bile višemesečne nesugalsice između selektora Đorđevića i sportskog direktora Marka Pešića.

Radonjić je bez kluba od kraja prošle sezone, kada je posle nešto više od četiri godine napustio Mali Kalemegdan. Crveno-belima je vratio titulu nacionalnog šampiona posle osamnaest godina, osvojio prvi šampionski prsten ABA ligi u istoriji kluba, odnosno devet trofeja ukupno.

Tri pehara prvaka Srbije, isto toliko na Jadranu i Kupu Radivoja Koraća, uz nagradu za trener godine regionalnog takmičenja 2015.

Ukoliko se dogovori sa Bavarcima Radonjić bi ponovo sarađivao sa plejmejkerom Stefanom Jovićem i nemačkim centrom Majkom Cirbesom, dvojicom veoma važni igrač za vreme mandata u Crvenoj zvezdi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve