Nova vest
Fudbal

Nedelja, 18.03.2018.

16:56

SL: Debakl Voše na "Karađorđu", 6 golova u Ivanjici

Fudbaleri Zemuna nalaze se u sjajnoj formi, u nedelju su ostvarili treću uzastopnu pobedu i približili se na šest bodova plej-of zoni.

Izvor: AK

Autor: AK

SL: Debakl Voše na
Foto: StarSport

Zemunci su neočekivano ubedljivo savladali Vojvodinu 3:0 usred Novog Sada i ugrozili upravo "lalama" osmu poziciju na tabeli.

Gosti iz Beograda su meč rešili već u prvih pola sata, pogocima Simića u 17. i Lasickasa u 31. minutu, dok je konačan rezultat postavio Vučić iz penala u 53.

Nažalost, utakmica na "Karađorđu" je protekla u senci divljanja gostujućih navijača.

Meč možda i sezona odigran je u Ivanjici gde su Javor i Čukarički remizirali 3:3.

Domaćin je ispustio dva gola prednosti u poslednjih pola sata, Karišik i dvostruki strelac Markaić su doneli 3:1 Javoru.

Međutim, u 62. minutu Karišik autogolom vraća Brđane u život, a bod Čikaričkom donosi rezervista Ognjen Mudrinski 12 minuta pre kraja.

Na kraju je junak gostiju umrljao sjajan nastup direktnim crvenim kartonom samo tri minuta posle gola.

U trećem meču dana Borac je savladao Bačku 2:1 čime je stigao do velika tri boda u borbi za opstanak.

Pogocima Stamenića u 52. i autogola Bajića minut kasnije, Čačani su pobedili posle čak osam kola, prvi put od 29. novembra i gostovanja Vojvodini.

Od 17 časova na programu su poslednja tri meča kola, između ostalih i gostovanje Crvene zvezde u Šapcu, gde je pre samo nekoliko dana eliminisana iz Kupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve