Nova vest
Fudbal

Subota, 10.03.2018.

18:26

VBA sve dalje od opstanka u PL, ubedljiv poraz od Lestera

Fudbaleri Vest Bromič Albiona sve su dalje od opstanka u Premijer ligi, pošto su na svom terenu izgubili od Lestera sa 1:4 u 30. kolu engleske Premijer lige.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

VBA sve dalje od opstanka u PL, ubedljiv poraz od Lestera
Photo by Clive Mason/Getty Images

Domaćin je poveo u osmom minutu pogotkom Salomona Rondona, ali nije uspeo dugo da ostane u prednosti. Lester je do izjednačenja došao pogotkom Džejmija Vardija u 21. minutu.

Nerešenim ishodom otišlo se na pauzu, da bi Rijad Mahrez u 62. minutu doneo preokret "lisicama". Keleči Ihenačo je u 76. minutu povisio na 3:1, da bi konačan rezultat postavio Ibora u sudijskoj nadoknadi vremena.

VBA je poslednji, 20. na tabeli Premijer lige sa 20 bodova, dok je Lester osmi sa 40.

Ubedljivu pobedu ostvario je i Njukasl na svom terenu, koji je sa 3:0 bio bolji od Sautemptona. Ekipa Rafaela Benitesa je trijumfom pobegla od opasne zone, dok će Sautempton voditi veliku borbu za opstanak.

Golove za Njukasl postigli su Kenedi u drugom i 29. minutu, i Met Riči u 57.

Njukasl je sada 13. sa 32 boda, dok je Sautempton 17. sa 28.

Istim rezultatom slavio je i Barnli na gostovanju protiv Vest Hema, a golove za trijumf postigli su Ešli Barns u 66. i Kris Vud u 70. i 81. minutu.

Barnli je sada sedmi sa 43 boda, dok je Vest Hem 15. sa 30.

Everton je na svom terenu autogolom Gaetana Bonga u 60. i Dženka Tosuna u 76. minutu pobedio Brajton sa 2:0, dok na utakmici izmedju Hadersfilda i Svonsija nije bilo golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve