Nova vest
Fudbal

Subota, 10.03.2018.

14:51

Ronaldo dva puta matirao Dmitrovića za slavlje Reala

Fudbaleri Real Madrida savladali su posle dosta muke Eibar 2:1, na gostovanju u 28. kolu španske LaLige.

Izvor: AK

Autor: AK

Ronaldo dva puta matirao Dmitrovića za slavlje Reala
Foto: Getty images

Očekivala se lagana pobeda prvaka Evrope nakon što je izacio PSŽ u osmini finala Lige šampiona, ali su Madriđani morali dosta da se oznoje u Baskiji za tri boda.

Dobro je krenuo "kraljevski" klub, koji je poveo u 34. minutu golom Kristijana Ronalda, na asistenciju Luke Modrića.

cU završnici prvog poluvrmena Portugalac je sjajno šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali odlično brani srpski reprezentativac Marko Dmitrović.

Real je previše opušteno ušao u drugo poluvreme, što domaćin koristi i poravnava rezultat u 50. minutu. Ivan Ramis je pogodio glavom nakon kornera.

Usledio je žestok pritisak Reala, ali je Dmitrović bio odličan na golu Eibara. U 56. minutu Modrić nije uspeo da ga savlada u situaciji jedan na jedan, a u 62. opet brani šut Ronalda.

Međutim, u samoj završnici meča, Portugalac uspeva drugi put na meču da nadmudri Srbina i donese pobedu Realu. Modrić je proigrao na desnoj strani Karvahala koji šalje oštar centaršut na peterac, a Ronaldo iz trka glavom zakucava u mrežu.

Real je ovom pobedom zadržao treću poziciju na tabeli LaLige, te ostao u igri za drugo mesto na kojem Atletiko ima četiri boda više, uz meča zaostatka.

Eibar je poražen treći put u poslednjih pet mečeva pa polako gubi korak u borbi za Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve