Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.03.2018.

12:16

Everton želi Vengera – "tobdžije" napuštaju i desetorica igrača?

Vlasnik Evertona Farhad Moširi spreman je da ponudi posao Arsenu Vengeru, ukoliko Francuz na kraju sezone ode iz Arsenala.

Izvor: L.S.

Autor: L.S.

Everton želi Vengera –
Foto: Getty images

Vengerov tim je dotakao dno, izgubili su od Brajtona u gostima u proteklom kolu Premijer lige i tako zaređali četvrti poraz u svim takmičenjima.

Kako stvari stoje, Arsenal je ostao bez šansi da izbori plasman u Ligu šampiona drugu sezonu u nizu.

Serija loših utakmica, predugo vođstvo na klupi ’’tobdžija’’ bez većih pomaka, ove sezone je do sad izazvalo najveći haos među navijačima londonskog kluba.

Mečevi bilo kod kuće, bilo na strani, ne mogu da prođu bez parola ’’Venger napolje’’. Nezadovoljstvo je jasno.

"’Moja briga je da Arsenal pobeđuje, trudiću se i daću sve od sebe dok sam tu’’, rekao je Venger engleskim medijima.

Bliži se kraj Vengerovoj eri u Arsenalu, kako pišu britanski mediji, a prvi čovek ’’karamela’’ već priprema ponudu za Francuza.

Smatra da je Arsen pravo rešenje za klub iz Merzisajda. Iranski milijarder je nezadovoljan Semom Olerdajsom i želi da ga smeni što pre, a Venger mu je prvi na listi želja. Ipak, Francuz ne razmišlja toliko unapred.

"U ovom trenutku moja budućnost, nije moja glavna briga. Verujem da se kvalitet pravog menadžera vidi u kriznim momentima i mislim da mogu sa tim da se izborim", dodao je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve