Nova vest
Fudbal

Subota, 03.03.2018.

19:15

Milojević: Kakva god da je, pobeda je, nema lakih mečeva

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan zbog pobede nad Voždovcem u teškoj utakmici.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Milojević: Kakva god da je, pobeda je, nema lakih mečeva
StarSport

"Kakva god da je, pobeda je. Teško, nema lakih utakmica. Ima mnogo toga da se analizira. Čestitam igračima, pokazali su da igraju 90 minuta. Ovaj gol nam se možda vratio za neke prethodne momente kada je možda trebalo da ga damo", rekao je Milojević.

Zvezda je sa 2:1 pobedila Voždovac i posle 25 kola Super lige ima 14 bodova više u odnosu na drugoplasirani Partizan.

"Okrećemo se derbiju u Novom Sadu, u narednih 15 dana igramo u konstatnom ritmu sreda - subota. Činjenica je da sada imamo tu bodovnu prednost, 14 bodova, ali ne želim da pričam o tome jer ima još mnogo utakmica da se igra", rekao je Milojević.

Na ovoj utakmici Pešić je zabeležio asistenciju, ali nije uspeo da prekine golgeterski post.

"Ne zabrinjava me jer ja znam ko je Aleksandar Pešić, sada je tako, sa prvim golom biće bolje; kada daje golove onda je reprezentativni kalibar i za Seriju A. Posle kiše dođe sunce, posle sunca dođe kiša, tako je u fudbalu", rekao je Milojević.

Trener Voždovca Miloš Veselinović rekao je da ne može da bude zadovoljan rezultatom, ali može igrom u drugom poluvremenu.

"Bili smo na dva minuta od pozitivnog rezultata, ali smo nažalost primili gol. Svakako, imamo mnogo razloga za optimizam. Mnogo bolje ekipe od nas su ovde igrale puno slabije. Ipak, nisam zadovoljan rezultatom jer smo mogli više", rekao je Veselinović.

Crvena zvezda će u sledećoj utakmici u sredu gostovati Vojvodini, dok će Voždovac dočekati ekipu Mladosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu