Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.02.2018.

15:52

Milojević: Postoji problem, ali optimista sam

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovljan je pobedom nad Spartakom ali ističe da nije sve idealno u igri crveno-belih.

Izvor: AK

Autor: AK

Milojević: Postoji problem, ali optimista sam
Foto: StarSport

Zvezda je posle preokreta slavila 2:1 u Subotici, gde je propustila dosta šansi da reši meč pre isteka 90. minuta.

"Vidljivo je da imamo malo taj problem sa realizacijom, stvaramo prilike ali ne postižemo mnogo golova. Međutim, optimista sam. Ponekad imate jednu ili dve šanse, date dva-tri gola, a nekad imate dosta šansi uz slabiji učinak. Proći će sve to, siguran sam da će da prođe. Napadači moraju da imaju samopouzdanje. Ja sam strpljiv, raduju me stvari poput borbenosti i drago mi je zbog svega što su pružili moji igrači po teškom terenu", rekao je Milojević.

"Mislim da je za ovakve uslove bila kvalitetna i dobra utakmica. Želim stvarno da čestitam svim akterima utakmice jer nije bilo prijatno igrati. Spartaku želim od srca sve najbolje, za mene su oni najprijatnije iznenađenje ove sezone, to je ekipa kojoj morate da posvetite mnogo vremena kako biste mogli da ih pobedite. Igraju agresivno, brzo, prate evropske trendove. Što se tiče nas, moram da pohvalim svoje momke jer su pokazali karakter i izdigli se posle eliminacije iz Evrope. Pokušali smo da izvršimo pritisak bez obzira na to kakav je teren, jer nismo smeli da im dozvolimo da razviju svoju igru. Imali smo dosta šansi, a mislim da smo bili bolji u svim segmentima", zaključio je trener Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve