Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.02.2018.

20:31

Pešić i Ben – promašaji koji se u Evropi ne praštaju

Crvena zvezda eliminisana je u šesnaestini finala Lige Evrope od CSKA pošto su u revanšu poraženi minimalnim rezutlatom u Moskvi – 1:0 (1:0).

Izvor: B92

Autor:B92

Pešić i Ben – promašaji koji se u Evropi ne praštaju
Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images

Ekipa Vladana Milojevića i te kako će imati da za čime da žali, a pre svih Aleksandar Pešić i El Fardu Ben.

Najpre je Pešić u 81. minutu propustio daleko najbolju priliku na meču, na obe strane terena, kada je sjajno izbegao ofsajd zamku, ali nije uspeo da zahvati loptu na ivici peterca, posle idealnog centaršuta rezerviste Slavoljuba Srnića.

Komorskih ostrva. Izborio se za prostor i dobio loptu u levom delu kaznenog, ali je šutnuo više cevanicom, nego stopalom, pa je ona još jednom otišla pored stative 'skamenjenog' Igora Akinfejeva.

“Bila je teška utakmica, nismo imali sreće. Imali smo šanse za gol, ali nismo uspeli da pogodimo. Ovo je visok nivo i ako ne iskorištiš šanse ovako se završi. Ne možeš da prođeš tim kao što je CSKA, a da promašuješ. Svi smo bili veoma tužni, ali sada nam ostaje samo da nastavimo da radimo mnogo”, rekao je Ben.

On se osvrnuo i na vremenske uslove u kojima je odigrana utakmica.

“Teško je igrati u ovakvim uslovima, ali i to je fudbal”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve