Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.02.2018.

13:08

Gde su Grobari?! Prodata samo polovina ulaznica

Fudbaleri Partizana će u četvrtak dočekati Viktoriju u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa (21.05). Revanš je 23. februara u Plzenju.

Izvor: B92

Autor:B92

Gde su Grobari?! Prodata samo polovina ulaznica
Foto: Starsport

Za eventulanu pobedu nad kvalitetnim timom iz Češke crno-belima neće biti potrebna samo odlična partija, već i podrška navijača.

Problem je samo što je ona trenutno prilično skromna.

Nepuna dva dana pre početka utakmice na blagajnama stadiona Partizana ostalo je više od polovine štampanih ulaznica, piše "Sportski žurnal".

Šta je sada uzrok slabog interesovanja: cena ulaznice, razdor među navijačima, hladno vreme...? Što god bilo Grobari još imaju vremena da se predomisle i prenu put Humske.

Ulaznice za južnu i severnu tribinu koštaju 1.000 dinara, bočni delovi na istočnom i zapadnom delu stadiona su 1.500, a centralni delovi 2.000 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

337 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d