Fudbal 337

Sreda, 14.02.2018.

13:08

Gde su Grobari?! Prodata samo polovina ulaznica

Fudbaleri Partizana će u četvrtak dočekati Viktoriju u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa (21.05). Revanš je 23. februara u Plzenju.

Gde su Grobari?! Prodata samo polovina ulaznica IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

337 Komentari

Sortiraj po:

Super Navijac

pre 6 godina

Pa realno i za Partizan i ne navija vise od 10 odsto navijacke publike u Srbiji. U exYU oni su imali jaku navijacku bazu ali to je mahom bilo van Srbije (Crna Gora, Bih, Makedonija, Hrvatska) i vecina tih navijaca je i bila sinoc. Prava istina je da je ovo jedan od nepopularnijih klubova u Srbiji, iskreno nikad mi i nije bilo jasno cemu toliko zauzimanje vlasti i raznih rezima za SD Partizan!

vlado

pre 6 godina

Ova dva "udruzenja gradjana" pod hitno oterati u stecaj, likvidirati ono malo imovine sto imaju, namiriti poverioce koliko se bude moglo i staviti katanac na celu pricu. Aman bre deco pa vi idete da gledate kako 22 coveka trce za loptom preko livada ispod kojih su zakopane kosti streljanih u periodu 45-46??? Jedni o sebi pricaju kao o "STUBU SRPSTVA" a ovamo se zovu Delijama - turski elitni konjicki odredi! Pa da li se vi kopcate sa ledja??? Ovim drugima poslali na tribinu Janjicare, EJ BRE JANJICARE, da zavedu red da ne bi ljudima palo na pamet da pevaju i vicu sto se ne sme. Pa sta je sledece? Neka grupa pod imenom Dahije? A vodja da im bude Starac Foco od stotinu ljeta? Mozga bre nemate ni jedni ni drugi...

To je to.

pre 6 godina

Grobari više nisu grobari nekad postojalo sloga i jedinstvo a sad borba za šipku,pare,drogu primat janičara da ne spominjem koliko su srozali klub kao sto je slavni Partizan.

Batko

pre 6 godina

Ja zvao Tiketlajn i rekose da je prodato 28 hiljada, karata i sta cemo sad? Ovi panter botovi verovatno misle da je 1 osoba kupovala po 4 karte ahahahaha.
(Uros Djurdjevic #32, 15. februar 2018 15:06)

Ti zvao ??? hahahahaha.
Pa dokle mislis da glumis budalu ovde ?!
Nego, kad si vec zvao jesi li rezervisao za sebe ili opet ne ides na utakmicu , kao po obicaju ?

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ja zvao Tiketlajn i rekose da je prodato 28 hiljada, karata i sta cemo sad? Ovi panter botovi verovatno misle da je 1 osoba kupovala po 4 karte ahahahaha.

Aca

pre 6 godina

Sta ce im grobari ? Gledace ih Vucela,Vazura i Bombas . Rasprodase sve sto valja. Dovodete rezerve na pozajmicu. Zaradise 20 miliona eura i doveli igrace za nula eura. Pritom kazu da je dug jos porastao i oprase 2 miliona na Sumu . Nismo im mi ovi sa druge strane brda. Kod nas se ipak koristi mozak.

Toto-ko-tunjo-uziva-u-malim-utakmicama

pre 6 godina

Nije ni to tako lose. Pesme dobiju prirodan reverb, moze i live album da se odradi. Jedino da neko ne p..ne blizu ton majstora. Da se razumemo, ovo govorim kao zaljubljenik u muziku i horsko pevanje, i to iz iskustva sa Cika Dace i Marakane i nekih manje posecenih utakmica.

Ставка

pre 6 godina

@Batko
Знам то је она ваша 20 000 стиже делија..На купу вас је било 5000 од 25 000.Одмори ботко.

Partizan u inat svima

pre 6 godina

Zasto niste napislai da je 08.02 pordato samo 350 karata!

Pa zatim 31.12.2017 prodato 0 karta...
Zasto o tome ne pisete...

Kako je ovo bajato i smesno ....

Nemojte se vi bojati za nas, nego vi mislite o vasem debaklu, jer vam je 20 000 karata ostalo ne prodato pored tolike medijske pompe, reklama, najava i iskakli ste iz frizidera i nista!

Pustite vi Partizan i Grobare!

I poruka za petokrase: Dok ne sredimo probleme u svojoj kuci. neboj te se necemo vas ....!

Cinjenice

pre 6 godina

Eto tu se vidi razlika.Kada bi cene na pasnjaku bile kao na Marakani ne bi mogli grobare da nadju po tribinama.
Maleni je to klub osnovan u Zagrebu.Za Zvezdu navijaju Srpska omladina,Srbi iz krajine gde su ugrozeni jer vide Zvezdu kao svoju maticu,glumci,intelektualci,Nole,oztvareni ljidi...

Insomniac

pre 6 godina

Nepokriven stadion na kisi!!!!!!!!!
Ljubav ipak nije jaca od pneumonije.Ne daju kisobran da uneses. Isto je i sa zvezdom. Komfort stadiona VELIKA NULA.

shjeee

pre 6 godina

Ništa čudno. Za zvezdu navija cela Srbija. Estrada, političari, rijeliti Srbija. Mali je procenat normalnih, urbanih zvezdaša. To je sve 50+

kralj

pre 6 godina

Glogy@Kazes nekom ko je imao osam godina godisnju ulaznicu za kosarku a na fudbal gledao svaku evropsku I svaki derbi.Poenta je u tome sto ste postali razmazeni a ostatak Srbije zeljan kvalitetnog sporta a samo zgrade blizu stadiona mogu da ga napune I manite se izgovora da je opasno,huligani.....

No

pre 6 godina

Ma bre ja vas da pitam nešto...pa ko je bre normalan da ide na fudbalsku utakmicu po ovakvom vremenu, ma jel ste bre vi pri zdravoj pameti. I ko se to još loži na fudbal uopšte...?

neutralni felsh

pre 6 godina

To je zato sto je Zvezda ugravirala svoje ime na dva najveca klupska pehara u svetu, to se postuje svuda, ali vi to ne razumete! Svrati u Zvezdin muzej neki imamo dva pehara, a neki imate krpenjacu iz sezdeset i neke! 
(Miskec, 14. februar 2018 21:24) 
Ako sledimo tu logiku, u ujedinjenom kraljevstvu treba da proglase neradni dan kad god Notingem Forest igra, sve da stane pa i bolnice i policija. 
A s druge strane kad igraju ovi tipa man city , to moze u malom clanku na dnu petnaeste strane da se isprati 

Vi jos zivite u dobu VHS kaseta.
(anarhitekta, 14. februar 2018 23:20)


... debelih televizora i starih spomenara :)

zvezdarac

pre 6 godina

@madridista

Dakle, mondo sajt je lagao u najavi prodaje karata u decembru?

Ili cene karata u pretprodaji nisu bile jeftinije nego kasnije?

no name

pre 6 godina

Ma ni krov ni alianz arena ne bi pomogla da ja odem na utakmicu sve dok su navijaci stoka i krdo ispranih mozgova. Ma ni da je ulaz besplatan ne bih otisao. A drzava je kriva sto postoje takvi navijaci..

Borky

pre 6 godina

Zvezda popuni 60% i naslov je 100.000 dlanova, puna Marakana čeka Ruse. Partizan proda 60% i naslov je Gde su grobari. Živelo objektivno novinarstvo!
(joks, 14. februar 2018 20:54)

Nemoj te SNS fore sa postotkom!60% od cega i 60% od cega?

vda

pre 6 godina

Kakav je kvalitet ponude od strane kluba za navijace i kakvo je vreme ovo je i odlicna prodaja. Kad vec hocete visoku cenu da platimo i da se trazi karta vise onda obezbedi i neki komfor. Ja juce isao Zvezdu da gledam parkirao 2 km od stadiona i to jedva nasao, stavili neke ograde i napravili uske prolaze ka jugu i istoku kao u koncetracioni logor da ulazis a na ulazu haos prodavali karte za jedan sektor a zatvorili ga pa mi sa tim kartama morali na drugi guralo se nas milion na jedan ulaz. Onda udjes i lepo stojis i kisnes a sever vice "ustanite delije" :). Pocnite malo sredjivati vise te stadione evo za pocetak mogu Zvezda i Partizan napraviti zajednicki spratni parking negde sobzirom na blizinu stadiona.

anarhitekta

pre 6 godina

To je zato sto je Zvezda ugravirala svoje ime na dva najveca klupska pehara u svetu, to se postuje svuda, ali vi to ne razumete! Svrati u Zvezdin muzej neki imamo dva pehara, a neki imate krpenjacu iz sezdeset i neke!
(Miskec, 14. februar 2018 21:24)
Ako sledimo tu logiku, u ujedinjenom kraljevstvu treba da proglase neradni dan kad god Notingem Forest igra, sve da stane pa i bolnice i policija.
A s druge strane kad igraju ovi tipa man city , to moze u malom clanku na dnu petnaeste strane da se isprati

Vi jos zivite u dobu VHS kaseta.

Стари ЈУГ

pre 6 godina

@ (Dragan Zorin)

Браво Драгане! Твој пост је један од најбољих и најсмислелнијих, с тим што има још милион разлога због којих људи више не долазе на стадион Партизана. Прво, организација око продаје карата, у најмању руку је криминална! Маркетинг, цене, глупа процедура, све када се стави на гомилу, човек просто дође до закључка, да банда која је уз политичку подршку засела на чело Партизана и нема неку велику жељу да се стадион напуни! Њима, заправо, навијачи (осим оних које ОНИ контролишу) нису ни потребни! Притом, поново је продато неколико најбољих играча, а није доведен ниједан који би побудио жељу људи да дођу на стадион! Ма, када се све сабере, навијачи Партизана су страшно разочарани у ФК и тај рат са управом и смутљивцима који нам пљачкају и уништавају клуб, већ траје дуго, а трајаће, Бога питај колико још дуго! На жалост и штету свих партизановаца. Ето, иако имам карту, коју сам узео (купио) после дрндања и перипетија (иначе, имам годишњу пропусницу за исток!), искрено се размишљам да ли уопште да одем на утакмицу. Најгоре што од свих проблема и мука у којима се налазе клуб и навијачи, још нам УЕФА постави дебилни термин у 21 час у сред зиме!!! Мислим стварно, у сред зиме, да се игра утакмице од девет увече... Малоумно, да малоумније не може бити!
За крај - нека играчи на терену пруже свој максимум и победом обрадује навијаче! Без обзира на све, они ће имати подршку од свих нас којима је црно-бела боја у срцу! Нека нас обрадују у инат свима!

role zarolaj

pre 6 godina

Kako ste dosadni to je za roman...i originalni. Ima jedno 250 komentara od 300 i nesto u vezi objektivnog novinarstva i broja gledalaca sa kratkim prekidima uz komentare na racun osvojenih pehara,Srba iz Dalmacije itd. A za Srbe u Dalmaciji je istina posto sam iz pomenute i bar u Dubrovniku znam da sam ja bio jedan od dva grobara s tim da je samo onaj prvi(posto je stariji od mene)jedini cisti Srbin-Bakmaz rodom iz sela oko Trebinja i ja lapo-lapo,trica i trojka,rodjeni Dubrovcanin.Svi ostali Srbi(4-5%)su navijali za C.Z..a neki su morali da zapale iz Hrvatske zbog proslavljanja dinamitom pobjedu nad Bajernom :).I daj vise prestanite se prepucavati braco Srbi,isti ste Hrvati :).Mogao bi covjek pomisliti da ste neki rod ;)

Glogy

pre 6 godina

Gde su grobari?eno ih na tastaturama,tu su najbrojniji,najverniji i najjaci.
(bulee, 14. februar 2018 16:02)

A ti ovo saljes preko krompira?
(forest gamp, 14. februar 2018 19:51)

Oni se loguju preko displeja na veš mašini :)

mile1970

pre 6 godina

Beko nalupao si se za medalju.Znam mnogo ljudi iz Dalmacije ali nijednog grobara.Svi Srbi su tamo navijali za Zvezdu.A to kakvi su partizanski generali bili znamo dobro svi

Miskec

pre 6 godina

"A Zvezdu velicate, 50.000 ljudi a doslo 30, sad kad partizan napuni stadion onda cete da cutite? Zvezdini novinari!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tempo, 14. februar 2018 19:56)"
To je zato sto je Zvezda ugravirala svoje ime na dva najveca klupska pehara u svetu, to se postuje svuda, ali vi to ne razumete! Svrati u Zvezdin muzej neki imamo dva pehara, a neki imate krpenjacu iz sezdeset i neke!

Borky

pre 6 godina

Za zvezdinu utakmicu naslovi bili 100 hiljada dlanova, CSKA čeka 50 hiljada ljudi, Partizan je prodao 15 hiljada karta do utakmice biće 20 hiljada i to je stvarna cifra, a sad ja pitam Vas i dr.Terzića gde je još 20 hiljada ljudi juče na stadionu????
(Blue Moon 753, 14. februar 2018 16

Ovi ce nas jos poceti ubjedjivati da je 15 000 vise od 35 000. Pa vi nemate ni stadion da primi one ljude od sinoc a ti kao postavljas neka pitanja.Pogledaj gledanost Zvezde i Parzizana u le ove godine pa to je skoro 3x vise.

Ej bre, bre...

pre 6 godina

To je zato sto je Zvezda ugravirala svoje ime na dva najveca klupska pehara u svetu, to se postuje svuda, ali vi to ne razumete! Svrati u Zvezdin muzej neki imamo dva pehara, a neki imate krpenjacu iz sezdeset i neke!
(Miskec, 14. februar 2018 21:24)

taj "veliki klub" kao Notingem forest, je cekao 25 godina evropsko prolece, verovatno koliko ti imas godina. Toliko o graviranj, muzeju ( lepo je to, mozete da se molite ispred pehara) ali slaba valjda od vas. Od stare slave i vasih novinara koji omase za 15 000 broj ljudi, se ne zivi.

Madridista

pre 6 godina

@zvezdarac

Nikakav popust nisu imali vlasnici sezonskih karata. Ja imam sezonsku.Svugde u svetu u pretprodaji su karte jeftinije. Da je bilo bolje vreme bilo bi prodato sve. Srbi su malo svileni. Evou Madridu 6 stepeni

Milan

pre 6 godina

Postoje objektivno 3 glavna razloga zašto je posjeta slabija it o i kod Partizana i kod Zvezde, vrlo slično je i u košarci.
1. Cene karata,u opštoj besparici, su skupe i neki ljudi jednostavno odustaju zbog toga
2. Huligani, za koje zvanično zakon ne važe, a država po rečima Predsednika Vučića nema snage da se obračuna sa njima. Treba bre da te pogodi petarda ili baklja ili nešto treće da ostaneš invalid ili da te huligani prebiju što navijaš za drugi klub, kome normalnom to treba
3. Uslovi na našim stadionima su katastrofalni. Pokrivenost stadiona kad je kiša skoro ne postoji izuzev zapada na Zvezdinom stadionu, a o sedištima, WC-ima i ostalim propratnim stvarima da ne govorim. Bezbednost da na primer severna tribina na Zvezdinom ili južna na Partizanovom treba urgentno da napusti stadion je smešna ili tužna kako hoćete.

zvezdarac

pre 6 godina

@edukacija
Vase karte su prodavane po sličnim cenama još pre više od mesec dana. Sever 1500, istok bok 2000 itd. Vlasnici pretplatnih karata su imali i popust 50% pa je sever koštao 750 dinara.
Pred rešavanje žalbe, zvezda je dokazivala da je prodato više od 30000 karata (znači po tim manjim cenama) a kad je žalba rešena i nastavljena prodaja vi ste prodali još nešto manje od 5000 karata po visokoj ceni,
Dakle, ne lupajte. Da su vam od početka bile "regularne" cene, vi ne bi imali ni 20000 gledalaca sinoć.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Savtiye", da li je Partizan igrao u finalu lige šampiona 1966.godine? Jeste. Da li je 1992.godine osvojio Ligu šampiona u košarci? Jeste. Da li je 3 puta bio pobednik Kupa Radivoja Koraća ( sada bi to bio Evrokup), 1977, 1978 i 1987.godine? Jeste. Da li je 7 puta bio prvak Evrope u vaterpolu? Jeste. Šta je nebuloza? Nebuloza je kada se ti iznerviraš zbog istine i počneš onako zbrda - zdola da postavljaš nejasna pitanja. To što navijaš za Zvezdu je lepo ali nije korisno. Navijati za Zvezdu, to znači nipodaštavati svakog drugog navijača. Da bi bio pravi zvezdaš moraš znati svoju istoriju. Ako znaš svoju istoriju, znaćeš da poštuješ i tudju. Ajde, sada poljubi decu i pravac na spavanje. Ja vodim ćerku na trening.

zvezdarac

pre 6 godina

@bbrs
Zašto ste toliki kompleksaši pa morate da odgovarate i na pitanja o ulasku na tribine sa LK na stadion Partizana?

@NBRV
Protiv Skenderbega i Young Boys nisi mogao da uđeš na tribinu ako ne pokažeš ličnu kartu ili drugi dokument na kom je isto ime kao na ulaznici. Samo deca nisu morala da pokazuju dokumenta (logično) ali na većini ulaza nisu puštali decu bez ulaznice (kao što je bio slučaj u kvalifikacijama ili ranijih godina u LŠ ili LE).

Against modern football

pre 6 godina

"Neznalice, ne znam odakle da krenem, s obzirom na postavljeno pitanje..da li od toga da je fudbal sport koji se igra sa loptom, na dva gola....", otpisuje meni hipnotisani pantergan jer sam ironično reagovao na njihovo slavlje zbog 0:0, i potpisao se sa "0:0 je bolje od pobede." Nisam ja neznalica, ti si bre bu, a ja ću nastaviti da pišem kako je pobede bolja remija, a vi hipnotisani morate da verujete novinarima koji slušaju gazdu. Kad u Srbiji bude postojao samo jedan klub, tada će gazda biti srećan a CZ večiti prvak.
(I poraz je bolji od pobede?, 14. februar 2018 20:04)

Koliko se secam, ne toliko davno, pre samo 7-8 god, 2:2 kod kuce sa SVEMOCNIM Anderlehtom je bio dobar rezultat, a prolazak u grupu LS je slavljen kao kod nas Bari '91, pitao si kako je 0:0 povoljan rezultat, dobio si objasnjenje. I da, aktivan rezultat protiv visestruko skupljeg, favorizovanog protivnika je uspeh..mada je to u vasim glavama punim CRVENE ZVEZDE ipak manji uspeh od pobede nad onim mucenim Albancima u Beogradu?
Kada u Srbiji bude postojao samo 1 klub, kao onomad ,a vreme onog sto u Areni zasukanih rukava peva vase pesme, dok je predsednik SD bio Dacic...da nabrajam dalje? Tada je vodja bio itekako srecan, a neko sistematski ugnjetavan i unistavan, da ne idemo dalje u proslost sa "Sampionskim sponzorskim timom"...Lepo je bilo ziveti u vestacki stvorenim dominacijama...a sada..PAD, ali kao sto je vasa legenda bez rominga rekla, "I pad je velicanstven let".
p.s. Jel ce i ove godine titula biti namestena sve dok je mozda ne osvojite, jer ste vi najbolji u univerzumu i kada god be pobedite, svi su protiv vas i sve je namesteno? :) Cisto da razjasnimo o hipnotisanosti

OKTOPOD

pre 6 godina

A Zvezdu velicate, 50.000 ljudi a doslo 30, sad kad partizan napuni stadion onda cete da cutite? Zvezdini novinari!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tempo, 14. februar 2018 19:56)

30 kazes? Pa kakve veze ima kapacitet, prijatelju? Kada vas bude 35.000 kao na Marakani juce onda mozes da se javic. Vi stadion niste napunili 15 godina. Zvezdu je na 2 utakmice ove sezone gledalo preko 50.000 ljudi. Vodeci klub u LE po poseti i vi nadjete obraza o tome da se uporedjujete sa Zvezdom?!

Grr

pre 6 godina

Pa mi ne delimo ulaznice uz par litara benzina. I sinoć je CZ prodala sve ulaznice samo nisu mogli da nahvataju sve da dođu. Pa i dug je najvećim delom smanjen od "prodatih" karata.

I poraz je bolji od pobede?

pre 6 godina

"Neznalice, ne znam odakle da krenem, s obzirom na postavljeno pitanje..da li od toga da je fudbal sport koji se igra sa loptom, na dva gola....", otpisuje meni hipnotisani pantergan jer sam ironično reagovao na njihovo slavlje zbog 0:0, i potpisao se sa "0:0 je bolje od pobede." Nisam ja neznalica, ti si bre bu, a ja ću nastaviti da pišem kako je pobede bolja remija, a vi hipnotisani morate da verujete novinarima koji slušaju gazdu. Kad u Srbiji bude postojao samo jedan klub, tada će gazda biti srećan a CZ večiti prvak.

joks

pre 6 godina

Zvezda popuni 60% i naslov je 100.000 dlanova, puna Marakana čeka Ruse. Partizan proda 60% i naslov je Gde su grobari. Živelo objektivno novinarstvo!

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik

Postavio si par nebuloznih pitanja.

1. Kada pitaš UEFU!?
2. Igrao finale!?
3. Kada pitaš FIBU!?
4. Najviše NBA igrača!?
5. Jel i tebi Sale mutavi lupao šamare?
6. Jesi li oblačio majice?
7. Jesi na Zagrebačkoj ili Splićanskoj strani?
Mislim:
1. Gde si sreo UEFU i kako si je pitao?
2. Jeste li upisani na ušatom?
3. Pogledaj po jedan!
4. Ovo je tačno, isto kao što ste i Seltiksi!
5. ???
6. ???
7. ???

Lale

pre 6 godina

To što juče nije bio pun stadion ne znači da klub nije prodao karte.Konkretno mojih nekoliko prijatelja koji su imali karte nisu otišli na utakmicu.Drugo, na četrdeset minuta pre utakmice na potazu od autokomande do zapada najmanje pedeset tapkaroša daje karte u pola cene, a drug koji je kasnije došao kaže da su davali za 100din.Čujem od prijatja iz kluba da oko šest hiljada nije profato.A za ciničnog mučenika -Zvezda je od 1970-1990 toliko prodavala karata po evropskoj utakmici da se 80 000 prodatih smatralo neuspehom.Dete , počela je škola-knjigu u šake, spasi što se spasiti može.

Jarvis

pre 6 godina

@ kralj

kako bi bilo lepo da se Zvezda i Partizan presele tamo gde im je publika. Mogu tacno sto kazes - jedni u Vranje, drugi u Banja Luku...mi da odmorimo malo.

dragan

pre 6 godina

Vi ste bas svileni kad imate da date po 3-4 000 za karte i onda zbog prohladnog vremena ne dodje vas 12 000 sa kartama....svaka cast,em od secera em puni para kad se tako razbacujete...nema veze sto su se kaarte delile sakom i kapom,na pumpama,po gradskim odborima,itd itd....
(Koje ste vi dno dna od kluba i navijaca, 14. februar 2018 18:02)

A ja se cudim sta dele ovi sps-ovci nedeljama vec sa onim standovima po gradu,kad ono karte za partizan. I opet nista...pa dobro probajte malo po Splitu da delite,tamo bi islo dobro

Vitez Lukic od Lamburginija

pre 6 godina

Gde su grobari?eno ih na tastaturama,tu su najbrojniji,najverniji i najjaci.
(bulee, 14. februar 2018 16:02)

Rece gospodin koji komentare kuca na TA peci.

Zuja

pre 6 godina

@Cinik

Decko, sa tobom nesto nije u redu. Ozbiljan problem imas.Tvoja mrznja prema Zvezdi je veca od ljubavi prema tvom klubu. Sto te tako nesto tisti u zivotu.Besparica, ljubav.Pises danima budalastine. Ovo ti pisem kao covek koji je zbog Zvezde obisao pola sveta cak i do Tokija. Koji se sa svojim prijateljima Partizanovcima legendama Vladicom Kovacevic, Gicom Damjanovicem, Blagojem Paunovicem, i mnogim drugima imao mesto a istocnoj tribini blize jugu.Posle utakmice i pre utakmice u kafani Zlatiborac. A tu Seki, Olja Petrovic, Cole Jankovic.... Sto se uvukla mrznja u tebe
Ko je uvukao mrznju? Zbog takvih kao ti sve je manje gledalaca na utakmicama. Dodji do Beograda idi gledaj utakmuce a ne da po ceo dan pises budalastine

forest gamp

pre 6 godina

Gde su grobari?eno ih na tastaturama,tu su najbrojniji,najverniji i najjaci.
(bulee, 14. februar 2018 16:02)

A ti ovo saljes preko krompira?

Zeljko 83

pre 6 godina

Nije atraktivan protivnik...voleo bih da Partizan sto dalje dogura...Iskreno zao mi je i krivo da od malih nogu bodrio klub kog volim...i vidim da osim Bjekovica-Zecevica...ni jedan nije manji lopov...Ogadili mi se....Kad Iliev stigao i Onaj Vezura u klub vode glavnu rec...Neka hvala bezbednije mi da ih odgledam na TV....Zali boze pored toliko Legendi u klubu spali na Ilieva....

neutralni felsh

pre 6 godina

@neutralni felsh, koliko praznih reči, demagogije i sve to da bi se maskirala suštinska nemoć. Čuj ne voli se gužva, 6 put igrate na proleće u istoriji kluba, 2 Rajka bi trebalo da napunite. 
Ali kako kad ste nastali kao negacija na Zvezdu, mrzite tuđe više nego što podržavate svoje. Sikćete, režite, podbadate a kad dođe vaš četvrtak pokažete svoje lice. Jad i beda, ej poluprazan stadion od 25k mesta. Na vašem mestu ne bi usta otvarao na fudbalskim vestima.
(detektiv kokni kol, 14. februar 2018 18:32)


prvo, ne trci pred rudu. sacekaj da vidis koliko ce biti prodatih pred start meca. bice 18-20.000, za mene je to sasvim pristojna poseta u ova vremena, u svakom smislu. znamo i za vise, znamo i za manje. najbitnije je da momci sutra odigraju dobro i opusteno, a kvalitet imaju, ali trema im ponajmanje treba. suma je usao i u formu i u ritam, to niko ne govori, svi pricaju neke skrenute teme.
radni je dan, duva, mnogima se ne zuri da zatrpavaju blagajne, prave cudo i slicno. primera radi, vasi marketing magovi su zatvarali vecinu prilaza da bi pravili vestacku famu i jeftin marketing, na koji su se mnogi primili. najavljena stotina hiljada dlanova, ono ispade posetioci imaju treci rukav na ledjima, sto rece radovan treci. partizan to nema. a o poseti pricaj za vreme utakmice, a ne 24 h pred istu... gud najt.

Batituta

pre 6 godina

Skupe karte, loša uprava, nije bezbedno, nema mesta za parking, huligani, hladno, trener nije po volji, nema krov, loš sistem prodaje karata, poslednji put sam išao tad, ja gledam rukomet, dok igra ovaj ja ne dolazim...Najbolja atmosfera na utakmicama je kada ova gospoda ne dodju. Kada dodju (zadnje pretkolo za LŠ) onda psuju igrače posle 20min jer nismo dali gol i kolektivno zvižde na poluvremenu. Sutra će biti fešta za nas 20-ak hiljada, biće fenomenalna atmosfera i ja jedva čekam. Moj Partizan šta uradi da uradi, nije kraj sveta.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Zujo" u strašnoj si zabludi. Svi moji drugovi su ostrašćeni zvezdaši i svi zajedno gledamo utakmice bilo kada igra Zvezda ili Partizan. Ja sam samo surovo realan. Ne mrzim Zvezdu i nikada nisam navijao protiv nje kada igra sa stranim ekipama. Medjutim, to me ne sprečava da kažem istinu. A istina je da od kada vam je došao mentor vi ne prezate od svih mogućih prljavih igara. Zahvaljući svom mentoru najurili ste Vujoševića i Danilovića iz Partizana, onemogućavate Partizanu da igra Evrokup, da dovede igrače, sponzore, na svakih deset dana izdajete saopštenja u gotovo svakom sportu, napadate sudijsku organizaciju, kriv vam je Karadžić, Kokeza, Mirko Marjanović. Kada si takve reči čuo od Šekularca, Karasija, Duleta Savića, Vladimira Cvetkovića? Nikada, jer su oni znali da kada izgube titulu da čestitaju Partizanu i obratno. Sada vaš Terzić sam kaže da nikada neće čestitati titulu iako je sva tri derbija izgubio. Hajde, budi pošten pa reci ko više stvara mržu, vi ili mi? Dobili ste snagu od jednog čoveka i ponašate se bahato. U vaterpolu ste tražili da vam damo 5 igrača i dali smo vam pa se Dejan Savić zahvalio. Čim je Dejan otišao iz Zvezde krenuli ste sa napadima. Sada kada se vratio ponovo je tražio 5 igrača od Partizana i dali smo vam. Da li tu ima mržnje? Nema. Budi pošten pa reci kada smo vam menjali uprave, iste jurili, sprečavali dolazak sponzora. Jedan primer navedi pa onda vredjaj.

Opaaa

pre 6 godina

Uprave i zvezde i partizana moraju da shvate da dolazak ljudi na stadione treba da bude i komforana da budu uredni toaleti prohodno stepeniste da ljudi u svakom trenutku mogu izaci sa tribine i vratiti se na svoje mesto a pos obavezno trebaju da naprave krovove iznad tribina jer ako se fudbaleri valjaju po kisi rade to za debele novce a mi to sa tribini u suvom treba da gledamo i navijamo

ZoranJ

pre 6 godina

Davno je prošlo vreme kada se na utakmicu išlo bez obzira na sve. Poslednji put sam zimi išao na JNA protiv Reala davne 2003. Od tada, ne hvala. Veći sam komfor doživeo u vojnom kamionu dok su nas vozili na gađanje. Pokrijte stadion, zabranite pušenje ali stvarno, zabranite pljuvanje semenki, obezbedite legalan parking na manje od 200 metara od stadiona i eto, ja možda i dođem...

Nišlija

pre 6 godina

xa se zaputim odavde ,da dodjem i da cekam 3h da udjem,da se makljaju kreteni koji se biju za prevlast kartela i mesta dilera,nemam vise 15 god,33,karte preskupeeee

Sub013

pre 6 godina

Za zvezdinu utakmicu naslovi bili 100 hiljada dlanova, CSKA čeka 50 hiljada ljudi, Partizan je prodao 15 hiljada karta do utakmice biće 20 hiljada i to je stvarna cifra, a sad ja pitam Vas i dr.Terzića gde je još 20 hiljada ljudi juče na stadionu????
(Blue Moon 753, 14. februar 2018 16:05)

Pa zar ne kapiras da novinari daju sve od sebe da vas bude bar 10.000 sutra, vidiš da je ovo apel u pomoć, tipa možete još da se predomislite, dođite itd. umesto da budeš zahvalan što se novinari trude da ubede još nekog preostalog grobara da dođe tebe drmaju kompleksi pa prozivas Zvezdinu posetu i ladno te nije sramota toga. Juče bilo 35.000 + 5 koji su ušli bez karata to ti je cirka 40 tisuća ili ?2 u odnosu na skoro pun lavor ili 4 ? više nego što će biti sutra, kako god ti lakše

спортски уметник

pre 6 godina

Gde su grobari?eno ih na tastaturama,tu su najbrojniji,najverniji i najjaci.
(bulee, 14. februar 2018 16:02)

а буле не користи тастатуру, он је позвао интернет да им издиктира овај коментар...тако га учили у странци...

mile

pre 6 godina

jug vode cigani. i najgluplji su shvatili da dok se ne ocisti jug i tamo ne dodju samo pravi grobari koji za partizan navijaju iz srca i od malena ne idu na jug i na fk partizan

спортски уметник

pre 6 godina

kad zvezda proda polovinu ulaznica ti je kao kad vi prodate sve
(james, 14. februar 2018 15:59)

прода или поклони по партијској линији?

detektiv kokni kol

pre 6 godina

@nesa, Tako su i nacisti razmišljali, mi odabrani i mali naspram većine cigana. Čovek je čovek, i ti i ja smo isto. To što misliš da si posebniji i vredniji samo na osnovu navijanja za jedan klub je za temeljnu psiho analizu.
Srećno sutra partizanovcima koji nemaju elitistički/narcisoidni poremećaj ličnosti.

lazar

pre 6 godina

grobari seku gume pristalicama crvene zvezde,sinoc preko 20 automobila,i sam sam bio zrtva tako da nije ni cudo sto su prodali pola stadiona,njih ne zanima njihov klub,oni prate zvezdu

BBRS

pre 6 godina

Jel zna neko koliko su rigorozni sa imenima na karte? Stizem u Beograd na utakmicu i ima dve karte sa tim sto jedno ime je moje a druga osoba ne ide tako da bi pozvao nekog drugog. Vidim da svuda pise da mora ime na karti da se poklopi sa licnom kartom pa da proverim ako neko mozda zna i iskustva ove sezone u Ligi Evrope dal se to stvarno gleda, da nebi pozvao nekoga i posle ne smeju da udju?
(NBRV, 14. februar 2018 16:35)

Znam ja, jako su rigorozni i bice rutinski pretres prilikom ulaska u stadion, moraces da pokazes licnu kartu i tako ce videti da li se ime na dokumentu podudara sa imenom na ulaznici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic #32, 14. februar 2018 17:45)

За Партизан немам појма али на утакмици Звезда Краснодар мој пријатељ је ушао на стадион а да је карта била на друго име. Каже да није било проблема, али и да је сачекао скоро па почетак утакмице и онда ушао !

neutralni felsh

pre 6 godina

Е моји гробари, ништа од вас не остаде ! 
Још кад вас сад Викторија звекне, нећете више ни постојати !
(BBRS, 14. februar 2018 18:05)


i ti si ipak covek, premda si ljubitelj petparackih euforija i skakanja po klupama.

Dragan Grujic

pre 6 godina

To je cena koju je uprava bila spremna da plati kada je da bi zastitila svijh 10 placenika i poltrona na Jugu odlucila da karte prodaje samo uz licnu kartu i tako zna tacno ko je na stadionu. Severna Koreja.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Najjači su mi preovlađujući croBARI koji omalovažavaju posetu i igru Zvezde, ubeđeni da će pobetidi Vitoriju, a kad se u četvrtak bude zaorio huk od 10.000 "navijača", pa kad puknu sa jedno 2:0 i kad krene pljuvačina po Đukiću, igračima, upravi, Vučiću, SNS, Čoviću, CIA, BIA, kako navijače Zvezde drmaju kompleksi pa dolaze na vesti o Partizanu, kao da ih ovde uopšte nema...
(ZaphodBeeblebrox, 13. februar 2018 22:01)

Ovo sam napisao posle Zvezdine utakmice i prvi deo o "huku sa tribine" sam pogodio, a izgleda da ih neće biti ni toliko, ukoliko ne krenu da dele ulaznice džabe. Ostaje još samo da se ispuni drugi deo moje prognoze...

Against modern football

pre 6 godina

"Nepuna dva dana pre početka utakmice na blagajnama stadiona Partizana ostalo je više od polovine štampanih ulaznica, piše Sportski žurnal". Ovaj žurnal, koji je sportski informer, zadužen je da širi negativne vesti oko Partizana, a vi ste u ekipi "zajedno smo jači". Samo jedno pitanje: odakle im ovaj podatak, i vama i njima, i otkad je to 0:0 na svom terenu "vrlo aktivan rezultat", kako piše ovaj CZ bazar (žurnjal)?
(0:0 je bolje od pobede, 14. februar 2018 16:27)

Neznalice, ne znam odakle da krenem, s obzirom na postavljeno pitanje..da li od toga da je fudbal sport koji se igra sa loptom, na dva gola....
0:0 kod kuce u eliminacionoj fazi bilo kog takmicenja koje se igra na 2 utakmice je VRLO POVOLJAN I AKTIVAN rezultat, bez primljenog gola kod kuce, protivnik je primoran da na domacem terenu napada, jer je jedini rezultat koji ga vodi dalje - POBEDA. Samim tim, gostujuca ekipa ima velike sanse da na kontru umuva gol, i time izvrsi dodatni pritisak na protivnika, a znajuci Zvezdin tim sa prebrzim krilima, to nije uopste daleko od moguceg. E sada, to sto ste ti i sva tvoja braca grobari likovali kako ce CSKA da nas "pokida" u "rupi" pa vam se zelje, kao ni protiv Batea, Kelna, Arsenala, Krasnodara, Sparte...nisu ostvarile, to je vec druga prica, i malo ju je teze objasniti..ali zove se KOMPLEKS :)

darkoKG

pre 6 godina

Pravi grobari i pravi navijaci su kuci, jer niko nije lud da svoju glavu stavlja u torbu dolazeci na tribine gde huligani vode glavnu rec! I sve dok bude bilo tako i neka su prazni stadioni!

detektiv kokni kol

pre 6 godina

@neutralni felsh, koliko praznih reči, demagogije i sve to da bi se maskirala suštinska nemoć. Čuj ne voli se gužva, 6 put igrate na proleće u istoriji kluba, 2 Rajka bi trebalo da napunite.
Ali kako kad ste nastali kao negacija na Zvezdu, mrzite tuđe više nego što podržavate svoje. Sikćete, režite, podbadate a kad dođe vaš četvrtak pokažete svoje lice. Jad i beda, ej poluprazan stadion od 25k mesta. Na vašem mestu ne bi usta otvarao na fudbalskim vestima.

Jon Snow

pre 6 godina

Ljudi na zalost gledaju da nahrane sebe i porodicu, zabole ih za zvezdu i partizan. Ni marakana sinic nije bila puna. Hvala predsednice sto nam ubijas volju za zivotom...

banana

pre 6 godina

Volim Partizan od malena ali kad vidim sta rade od mog kluba, kakvi ljudi vode moj klub jednostavno mi se povraća. Zato jurim karijeru i iščekujem taj dan kada će obasjati sunce iznad humske ulice i kada ću sa svojim detetom navijati i bodriti crno bele. Do tada srećno moj Partizane.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Jesu li to oni sto su juce drzali pridike o poseti ? Oni kojih nema ni 500 na jugu? Koji pune stadion samo kad dodje Zvezda? Sah-mat momci.

Cinik

pre 6 godina

Pozdrav mom poštovanom " Savatiyu". Prvo, jako je lepo što imaš troje dece i decu takođe pozdravljam jer i ja imam dve ćerkice koje su navijači Partizana. Drugo, kako ti nije jasno da te tvoja uprava iz Zvezde laže i da nikada nisu prodali 47000 karata i kako možeš da im veruješ na takvu neistinu. Pa, pravi Zvedzdaš bi bio na utakmici i ne bi kartu prodavao tapkarošima. Ako vas ima 12000 tapkaroša pa to je još gore od onog što sam napisao. Nema razloga da se ljutiš što vas zovem da ste navijači na dugme jer da niste vi bi ste u košarci napunili makar Pionir a ni to ne možete dok vam neko ne naredi da dodjete. Uporedio si tu vašu jednu titulu iz Baria sa titulama Partizana u košarci, vetrpolu a jedno si zaboravio. Kada u UEFI pitaš za fudbal u Srbiji svi će ti odmah reći da je Zvezda na prvom mestu a da je odmah iza nje najpoznatiji klub Partizan koji je igrao finale 1966.godine. Ali kada im kažeš košarka u Srbiji, odmah ćeti reći Partizan prvak Evrope, trostruki osvajač Kupa Radivoja Koraća, četri puta učesnik Fajnal fora, klub koji jedao najviše NBA igrača. Zvezdu odonosno FMP i ne poznaju. O vaterpolu i neću da pričam jer je očigledno da ne znaš ni da plivaš, pa ne bih da te davim podacima. Prema tome nije sreća navijati za Zvezdu u Bariu već je sreća uvek navijati za svoj klub a ja sam srećan što sam od svoje šeste godine " Grobar" i što niko sa mnom ne može da upravlja.Pozdrav.

Јабучило

pre 6 godina

Cinik, Uros, Karaburac, Bley, Grobar, Jabučilo, Grobarchina, Yarilo, xxx su na B92, gde su i svaki dan. Vrlo je verovatno da ni jedan od njih nije video ni JNA a ni Pionir.
(Savatiye, 14. februar 2018 16:07)

Грешиш, синак.

parma

pre 6 godina

ja cu vam reci sta je problem...
prodaja karte po osobi traje 15-20 min jer ti traze bris iz grla, krvnu grupu, urinokulturu...i sve se to ukucava na kartu

Filip

pre 6 godina

Grobari su mogli da imaju nov stadion kos pre 8 god .. Krov, maximalna udobnost... Ali ne. zuti nisu dali.. Ovakve posete gledajte kao protest jer stvarno nema svrhe renovirati ono sto je za rusenje... Polako ulazi to I kod delija. Juce su posle 26 god igrali prolece I popunjenost bila oko 70 % ... 40000 od 55000 mogucih.. Tako da I mi ako budemo imali oko 25000 bicemo kao I oni.. na 70 %...
(Dejan X, 14. februar 2018 17

Kako vam to zuti nisu dali? Mozda ste na prevaru hteli da otmete vojnu imovinu
Imali ste Borisa Tadica, Dinkica , Ružica, Ljajica, i ko zna koga jos. Napravili ste one kartonske loze na istocnoj tribini. Ko da dodje da kisne da se smrzava. Pun kapacitet da se guraju gledaici na vojnom stadionu je 25 hiljada. I nikada ga niste napunilli. Nikada se nije trazila karta vise

neutralni felsh

pre 6 godina

Grobari su na groblju valjda... tamo im je mesto, zar ne? Delije su na kosovu, jer je i njima tamo mesto, jos samo Pantere i ostalu zivinu da strpamo u zooloski vrt, i bice nam svima lepsi zivot.
(miki, 14. februar 2018 18:15)


tipican primer bozurske mentalne flore, nejestivi primerak. sa zooloskim vrtom kao fokusom pogleda na svet... bozur i crvrno-bele latice.

кхм

pre 6 godina

Да бих отишао на ту утакмицу и одвео синове морам да идем на ондај део где је карта најскупља због било какве безбедности. Када саберем, потребно је да дам половину плате. Немам новца, осећам се бедно.

Koje ste vi dno dna od kluba i navijaca

pre 6 godina

Odakle obraza Partizanovim navijačima da juče pričaju nešto o broju Delija na Marakani? Sve karte su makar bile rasprodate, naravno da nisu svi došli zbog lošeg vremena i to je bio istok i zapad gde dolaze ljudi sa decom. Partizan je jedva prodao 15 hiljada karata što nije ni pola jučerašnje posete. Mislite o tome...
(Zone, 14. februar 2018 17:26) # Link komentara

Vi ste bas svileni kad imate da date po 3-4 000 za karte i onda zbog prohladnog vremena ne dodje vas 12 000 sa kartama....svaka cast,em od secera em puni para kad se tako razbacujete...nema veze sto su se kaarte delile sakom i kapom,na pumpama,po gradskim odborima,itd itd....

kuku end lele

pre 6 godina

ovako..imam 40godina i dok sam bio mladji isao sam..sad ne mogu
prehladim se..pa krene prostata..hemoroidi itd..
nemam vise volje i zivaca da kisnem na nuli i jos da gledam ove iz uprave kako kradu..neka hvala
onda ovo sa ovim frakcijama..pa ko je veci grobar itd..neka hvala
kad bude bio krov da ne kisnem,onda cu dolaziti i progutati upravu i frakcije,jer cu uzivati u fudbalu pa makar i izgubili..ali SUV!

edukacija

pre 6 godina

na stadionu Partizana ce sutra biti sigurno preko 20 000 ljudi to nije sporno, to je njihova trenutna realnost vec godinama, sporno je to sto su cene za ovu fazu takmicenja za srpski standard veoma korektne uzeci u obzir da je Zvezda odredila vise nego duplo vece cene pa je tako cena centralnog dela zapada na JNA 2000 kao I sever I jug juce na Marakani, ja razumem da se ne igra cesto Evropa ali ljudi ovo je Srbija za nas narod je to previse I za ovaj u Beogradu a kamoli za nekog ko treba doci van Beograda

BBRS

pre 6 godina

Е моји гробари, ништа од вас не остаде !
Још кад вас сад Викторија звекне, нећете више ни постојати !

aco rs

pre 6 godina

Tribina nam otisla do djavla ljudi su zbunjeni neznaju vise gdje da idu navijati,jug istok sever,strah za licnu bezbjednost sve utice na prodaju ulaznica.

ciganin

pre 6 godina

Odakle obraza Partizanovim navijačima da juče pričaju nešto o broju Delija na Marakani? Sve karte su makar bile rasprodate, naravno da nisu svi došli zbog lošeg vremena i to je bio istok i zapad gde dolaze ljudi sa decom. Partizan je jedva prodao 15 hiljada karata što nije ni pola jučerašnje posete. Mislite o tome... 
(Zone, 14. februar 2018 17:26) # Link komentara 

Vi ste bas svileni kad imate da date po 3-4 000 za karte i onda zbog prohladnog vremena ne dodje vas 12 000 sa kartama....svaka cast,em od secera em puni para kad se tako razbacujete...nema veze sto su se kaarte delile sakom i kapom,na pumpama,po gradskim odborima,itd itd....
(Koje ste vi dno dna od kluba i navijaca, 14. februar 2018 18:02)

Nismo mi vi da delimo mufte karte od kosarke do fudbala. Ja kaoo Delija za svaku kosarkasku i fudbalsku utakmicu imam karata koliko hoces
Za sutra pet karata loza 8 na zapadnoj tribini
Dajem klincima grobarima iz zgrade A ti na pumpi dobio kartu?






Ni

Glogy

pre 6 godina

Odavno BG ne zasluzuje niti jedan sportski dogadjaj,kako mi kaze drugar,juce na stadionu Zvezde je bar polovina navijaca doslo sa strane a za reprezentaciju da ne pricam.Tako je I za Partizan,sigurno je polovina koja je kupila karte juzno od BG I R.Srpska.
(kralj, 14. februar 2018 16:28)

Ajde, mani me te priče. Ja neću sutra doći. Ti ćeš se za evropsku utakmicu otvoriti, ali ja sam ove godine išao na skoro sve košarkaške utakmice i uredno plaćao kartu. Ti dođeš jednom, pa misliš da imaš pravo da me prozivaš. Išao sam i na rukomet i na nekoliko vaterpolo utakmica. Ti ćeš danas potrošiti neki dinar i misliš da imaš pravo da prozivaš nas iz BG, a ja kupujem karte cele godine. Kad stavimo na vagu, ja Partizanu ostavim mnogo više novca nego ti. Kamo sreće da je bolje vreme, pa da ne izbijamo sa stadiona, ali nije prijatelju...

miki

pre 6 godina

Grobari su na groblju valjda... tamo im je mesto, zar ne? Delije su na kosovu, jer je i njima tamo mesto, jos samo Pantere i ostalu zivinu da strpamo u zooloski vrt, i bice nam svima lepsi zivot.

Mare

pre 6 godina

Eno ih buše gume oko Rajka,puno sreće sutra ! Uvek bodrim Partizan u Evropi bez obzira na mržnju njihovih navijača prema Zvezdi,toliko.

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Šta čovek da kaže na ono što si napisao!? Evo ja sam kupio dve karte za Zapad i nisam otišao na utakmicu, jer smo sin i ja bolesni. Temperatura, kijavica i kašalj su nas sprečili da idemo. Da je bilo lepše vreme, vodio bih i mlađeg sina i ćerkicu.
Nego nisam razumeo ovo oko kupovine ulaznica po naredbi? Uz sigurno bar par stotina ljudi koji su iz nekog razloga bili sprečeni da dođu, neki iz možda istog razloga kao i ja. Ostalo su verovatno karte koje su završile kod tapkaroša koje je očajno vreme ostavilo bez zarade.
I najvažnije, da imaš bar osnovno obrazovanje i kulturu, nikada ne bi napisao nešto takvo o navijačima Zvezde. Da znaš samo koliko ljudi pređe i po 500 km da bi gledalo Zvezdu, koliko njih štedi da bi moglo da gleda uživo svaku ili bar neku utakmicu i onda dođeš ti, jedan nevaspitan, frustriran, beznačajan lik koji ih naziva plaćenicima i navijačema na dugme. Ti koji pojma nemaš šta navijaču Zvezde znači Zvezda. Ti koji nikada nećeš osetiti šta znači prava, neopisiva sreća. Ti koji nisi osetio Bari! To samo mogu da poredim sa rođenjem svoje dece. Pusti Istanbul i košarku, jer dao bi ti kao i svaki navijač Partizana sve titule u vaterpolu i tu jednu u košarci i još 10 takvih titula za taj jedan Bari. Ali nikada, nikada. Zapamti nikada!
I nastavi da patiš! To je bar još uvek besplatno!!!

Dragan Zorin

pre 6 godina

Kupio sam kartu u ponedeljak, posle sat i po čekanja. Za to vreme je samo 7-8 ljudi ispred mene kupilo kartu. Istok bočno je već bio rasprodat, što znači da prodaja ide dobro, pa sam kupio centar. Mislim da je 2000, realno, skupo. Inače, od kada sam dao ličnu kartu i pare, dok je gospođa ukucala sve moje podatke i isprintala kartu je prošlo 10 minuta!!! Kao da sam išao da registrujem auto. Skupe karte, preeespora prodaja zbog sistema - jedna lična karta, jedna ulaznica... Kada bi draga uprava snizila malo cene (Sever 500, Jug 800, bokovi 1200, centar 2000), i ukinula glupost sa prodajom samo jedne karte, stadion bi bio rasprodat. Izgleda da misle da navijači imaju njihove plate :)

Peca

pre 6 godina

Možda sam ja izolovan slučaj, ali dok sam izlazio sa stadiona posle utakmice protiv Jang Bojsa, zarekao sam se da više ne idem na stadion dok je Đukić trener. Onakav krš od fudbala ne želim da gledam, pa makar sve redom pobeđivali.

neutralni felsh

pre 6 godina

Jesu li to oni sto su juce drzali pridike o poseti ? Oni kojih nema ni 500 na jugu? Koji pune stadion samo kad dodje Zvezda? Sah-mat momci.
(Ljubisa livac, 14. februar 2018 18:08)


postujemo samo veliki plen i kapitalce... kapitol hil, fudbalski receno, esencija fudbala i stare skole navijanja. vi crtajte tudje gladijatore, mi cemo pokazati nase salove i sake... koliko da ih ima, vrede onih od onih vasih najavljenih 100.000 dlanova, u onoj pokisloj najavi - da li je dovoljno, videce se na semaforu sutra uvece. parni valjak nije stvar mase nego ubrzanja.

Zdravooooooo

pre 6 godina

Ali kakva propaganda protiv Partizana...zvezda kad je igrala,pricalo se o rasprodatom stadionu,iz naftalina su se izvlacili bivsi igraci koji su listom pricali kako zvezda prolazi a za Partizan udarna vest "Gde su grobari" i povreda ...evo sad sam usao na b92 i nikada vise...nek vam klikove prave onih 12000 sto juce nisu dosli u rupu iako su imali kupljene karte

Dejan X

pre 6 godina

Grobari su mogli da imaju nov stadion kos pre 8 god .. Krov, maximalna udobnost... Ali ne. zuti nisu dali.. Ovakve posete gledajte kao protest jer stvarno nema svrhe renovirati ono sto je za rusenje... Polako ulazi to I kod delija. Juce su posle 26 god igrali prolece I popunjenost bila oko 70 % ... 40000 od 55000 mogucih.. Tako da I mi ako budemo imali oko 25000 bicemo kao I oni.. na 70 %...

Moj jablane, ti i mesec sjajni, vi ste moja davna uspomena....

pre 6 godina

Netacno. Malim slovom se pise naziv radnika na grobllju, kao I skupina turskih konjanika. Ovo su imena navijackih grupa, a to se pise velikim slovom.
(topla voda, 14. februar 2018 16:46)

Ne znaš ti to. Pokreti, pristalice raznih ideologija, umetničkih pravaca, istorijskih događanja, samim tim i masovne navijačke grupe pišu se malim slovom: rojalisti, komunisti, dekabristi, jakobinci, liberali, demokrati, radikali, naprednjaci, dosovci, julovci... uvek i samo malo slovo. Delije i zvezdaši to je isto, ime navijača CZ, pa da li pišeš veliko slovo - Zvezdaš, Partizanovac? Šta imaš od škole? Što se nisi pozvao na pravopis i citirao nam član koji kaže da su "Delije" i "Grobari" velika slova? Imate sedište, upravu, predsednika, sekretara, adresu, da li ste upisani u Agenciji za privredne registre ili sportska udruženja, da li plaćate porez na sendviče? O mom niku: reč je o vremenu KAD NIJE BILO NI DELIJA NI GROBARA NI HULIGANA.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ako bude 8000 to je puna kapa!! 
Realan grobar!!!
(darth vader sa B.Brda!!!, 14. februar 2018 17:07)

Mi bar ne manipulisemo narod oko posete kao delije koje su rekle da ih protiv Kelna bilo 53 hiljade koliko je pisalo na onoj tabli ali u stvari ih je bilo oko 45 hiljada.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Jel zna neko koliko su rigorozni sa imenima na karte? Stizem u Beograd na utakmicu i ima dve karte sa tim sto jedno ime je moje a druga osoba ne ide tako da bi pozvao nekog drugog. Vidim da svuda pise da mora ime na karti da se poklopi sa licnom kartom pa da proverim ako neko mozda zna i iskustva ove sezone u Ligi Evrope dal se to stvarno gleda, da nebi pozvao nekoga i posle ne smeju da udju?
(NBRV, 14. februar 2018 16:35)

Znam ja, jako su rigorozni i bice rutinski pretres prilikom ulaska u stadion, moraces da pokazes licnu kartu i tako ce videti da li se ime na dokumentu podudara sa imenom na ulaznici.

Zone

pre 6 godina

Odakle obraza Partizanovim navijačima da juče pričaju nešto o broju Delija na Marakani? Sve karte su makar bile rasprodate, naravno da nisu svi došli zbog lošeg vremena i to je bio istok i zapad gde dolaze ljudi sa decom. Partizan je jedva prodao 15 hiljada karata što nije ni pola jučerašnje posete. Mislite o tome...

Srdjan

pre 6 godina

Da imamo stadion mozda bi dosli. Ovako, bez krova, bez wc, sa mokrim stolicama, ne postovanjem numerisanih sedista, ugrozenom bezbrdnosti, itd... tesko da ce biti pun stadion. Da ne pricam o kvalitetu fudbala...

CzBg89!

pre 6 godina

I sta sad?Mi gledamo evropske klubove gotovo svake godine u grupnoj fazi a vi u grupu udjete jednom u 10 godina.Za vreme Toleta ste u prvenstvu imali po 15 000,20 000 hiljada a sad 3000,4000.Razlika je sto vi danima pricate o punom stadionu a mi ne.
(PAOK, 14. februar 2018 16:05)
Epa druze vidis razlika je u tome sto se prica o nasim posetama na stadionu jer nekada budu i do 50000.. a o vasim i ne treba jer vas nikada nije ni bilo toliko, vas dodje 1000 pa nikom nista. Nemoj ti o broju na stadionu da pricas, pre mogu nislije o tome ima ih vise na stadionu.

CzBg89!

pre 6 godina

Stvarno se brukamo, treba da se ugledamo na komsije koje se rasprodale sve karte pa im onda doslo svega 30ak hiljada.
(Nikl, 14. februar 2018 16:06)
Svega? Aj junaci dodjite vi sutra "svega" 35000 pa da vidimo i to cudo

Djuza

pre 6 godina

Sta ste se odmah napali Grobare pa oni vise mrze Zvezdu nego sto vole Partizan tako da su se istrosili juce za CSKA, a mozda igraju u istom terminu Evroligu ko ce ga znati...

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Opet paranoja da su svi protiv vas, CIA, BIA, Sportski zurnal ?! 
Pa ti prvi neces ici, nego ces ovde , za vreme utakmice slati smešne komentare
(Batko, 14. februar 2018 16:43)

Samo kad si ti isao sinoc na Tarapanu. Pa ti nisi isao ni protiv Donjeg Srema kad ste pustili slobodan ulaz a kamoli sinoc gde je ulaz kostao BAREM 2 hiljade, to je skupo za tebe.

Potkivanje žaba

pre 6 godina

Ova vrsta "navijača" je pravi cirkus zadnjih godina otkako se sportske redakcije bave "marketingom". Tačno je da je neinteligencija bezgranična, čak i šire.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

15-20 000 Хиљада Гробара је сасвим довољно , да се било ком тиму овога свјета утјера страх у кости !! Толико...(Тарми пфк, 14. februar 2018 16:46)

Oduzmi od tog broja 200 Splicana, 500 bivsih delija, stotinak bivsih radovaca, zemunaca i ofk-ovaca, 500 placenika...to jest pola juga...

Alexandar

pre 6 godina

Ma ko je lud da se cima po stadionima po ovakvom vremenu?! Najjaci su mi ovi kao sto bi sve uradili za klub, vole klub iznad svega i tako to. Nadji bre neku devojku pa je voli iznad svega! Ljudi imaju potrebu da se dice i pripadaju necim velikim pa kada nisu u mogucnosti sa stvore onda kao ajde da ja kao volim ovaj tim i idem redovno na utakmica i tako te price. Sever i jug je vise od 50% navijaca ima podebeli dosije. . .

neutralni felsh

pre 6 godina

avangarda ne voli guzvu... puni stadion samo kad se igra sa realom. nadam se da ce momci na terenu biti mnogo bolji od nase publike. vazi za sve. i za ove pokisle pokisle leptire od sinoc, koji se kao podsmevaju a ne vide koliko je sati i u njino preduzece. brojke ih lazu jer su zeljni spektakla, u ma kakvom vidu, pa nagrnu kao zedni zuti mravi na sladoled... sve su to prolazni stadijumi histerije, koji ih cekaju kad se naviknu. za sad kasne u razvoju i vole svoju nerealnu masu, uz usklike pracene manijom velicine. kao onaj gospodin crvena zvezda 1913, sto prica price kao da je branko kockica u dresu crveno-belog minje subote: vratio sam se da vam sluzim, khalesi. a iza se cuje beni hil i teatralna koreografija. o tom nivou svesti mi govorimo. tribalni poredak i kolektivne manifestacije nad totemom u glavi... totem 1913 ;)

Gospoda Cigani

pre 6 godina

Dobro bre igrate u 9 uvece, mi smo u 6 popodne, masa ljudi je radilo, nije moglo da stigne, karte su vam duplo jeftinije, stadion vam prima skoro duplo manje ljudi i opet rasprodali ste pola.
Kada cete da prihvatite da ste samo mali partizan koji ce uvek vise mrzeti Zvezdu nego voleti svoj klub. Cinjenica.
Kazete igrate cesto Evropu? Mozda vam je dosadila, ili vam protivnik neatraktivan? Igraju je i mnogi drugi, pa su mali klubovi.
Ne bih ni komentarisao, nego se brda vas naslo da popljuje i smeje se Zvezdi, kada je doslo vreme da se pokazete, nema vas nigde. Standardno. Pozdrav i zelim vam dobar rezultat.

ej bre, bre...

pre 6 godina

40 000 glava, 80 000 dlanova ....kad bi mi bili mitomani onda bi takvi i naslovi bili. Samo da pobedimo da damo gol kuci a ne kao neki da se brane kuci.

Cinik

pre 6 godina

Šta ćemo da radimo ako sutra na stadionu bude oko 22 do 25 hiljada navijača? Pazite, neko nam je do pre nekoliko dana pričao kako je prodato 50 hiljada karata, da se očekuje odko 1000000 dlanova a sinoć smo čuli da je na utakmici bilo 35476 gledalaca. Danas čujemo das je prodato bilo 47000 ulaznica. Kud se dedoše 12000 vatrenih navijača, Zvezde, kud se dedoše Delije? Lepo ja kažem da su navijači Zvezde navijači na dugme, kao harmonika dalapara. Partizan? ukoliko dodje 15000 navijača, to su navijači Partizana koji su kupili karte i koji će bti na stadionu bez obzira na vremenske prilike. Mnogo je opasnije kada se karte kupuju po naredbi nekoga pa onda ti jadni ljudi ne dodju na stadion. Nije ni bila poenta da dodju već samo da kupe i da nekom napune džepove. Najverovatnije su to oni navijači što se voze autobusima po celoj Srbiji pa i šire.

Bane

pre 6 godina

(Miodrag, 14. februar 2018 16:30)

Predpostavljam da si čuo za Milan i Fenerbahče. Eto na primer ta Vitoria je na Uefinoj ranglisti ispred njih. To je kad se gledaju samo lige 5 pa nisu čuli za timove kao što su Vitoria Plzen jer ih možeš videti samo u Evropskim takmičenjima.

sveti nolan smit ubiva azdahu

pre 6 godina

Hleba i igara.Zamisli covek sa dva sina da dodje treba mu 6 000 za ulaznice jos 1 000 za sok i neki sendvic,a plata zivi uzas.U Srbiji treba ukinuti finansiranje klubova od strane drzave.Privatizacija pa ako hoce neko da kupi neka kupi.A ne da se svake godine odvajaju stotine miliona eura za sport dok narod bukvalno izumire i zivi na ivici gladi.Trenutno braco i sestre u Srbiji postoji 1 milion ljudi koji nemaju tri obroka redovna,i to prema zvanicnoj statistici.

ja

pre 6 godina

pricate nesto o navijacima zvezde?? da,doslo nas je 35000 a uzmite u obzir da su karte zvezde bile duplo skuplje nego sto su vase sada , takode uzmite u obzir da se utakmica igrala u terminu od 18h tako da pored nezaposlenosti koja je velika ima ljudi koji su radili i nisu bili u mogucnosti da dodju,i jos jedna stvar mada to je najmanje bitno kada je takva utakmica u pitanju ,vreme je bilo lose....tako da nasih 35000 je broj koji vi nikada necete dostici i o cemu ne treba komentarisati....ZVEZDA DO TITULE PA U LIGU SAMPIONA

Toliko

pre 6 godina

U Splitu su,cekaju vlak bez voznog reda,da dodju i pomognu svom malom timu.Na njihovu zalost,nema ih puno ni ovde ni tamo a na srecu ogromne vecine u Srbiji a stadion ce biti poluprazan.

Dusko

pre 6 godina

Narod vidi trio VVV u klubu i bojkotuje... Ova uprava radi sve suprotno od onoga kako treba da se radi i ovih 15000 hiljada je mnogo vise nego sto zasluzuju... Partizane, navijam za tebe, ali se bojim da ce biti losijih poseta u buducnosti

Losmi

pre 6 godina

Ali najjaci su mi ovi iz rupe, na stranu to sto vas je juce bilo 35 hiljada, a znamo da vas ima 10 miliona, niste ni onaj muceni sever napunili, ali kakva je ono atmosfera, kakvo je ono bedno navijanje, kao pakao neki, sta je ono bre???? Sutra gledajte sta je navijanje, pa i ako nas bude 15 hiljada, dovoljno je..(Dzoni, 14. februar 2018 16:51)

Ono kad ti grobar prica o navijanju u fudbalu...:D :D :D

a

pre 6 godina

Zvezda je prodala karte preko interneta i vecunu tapkarosima koji nisu uspeli juce da prodaju jer se zbog loseg vremena malo ko bez karte cimao pa su na kraju davali zapad za 500 koji kosta 5000.
Los potez uprave jer se karte stampaju pa i onaj koji bi hteo da kupi od tapkatosa ne zna da li je ovaj napravio vise primeraka i ne zna da li ce mu bar kod proci na ulazu..
Da li vam je stvarno logicno da klub prijavi ptodaju 50.000 karata i na to plati pdv samo da bi se hvalio da je rasprodao stadion a ustvari prodali 35.000!?

karlito

pre 6 godina

za centralni deo 2 hiljade,za jug i sever po soma ,i oni opet ne mogu da prodaju sve,a znaju da se smeju zvezdinim 35 000 ... Da kazem samo da sam platio 5000 zapad-centar,za jucerasnju tekmu. Da su cene za jna iste kao i nase protiv rusa... :) ne bi bilo 10 hiljada ljudi.

piki

pre 6 godina

Lepe predizborne plakate za gazdu pa nemaju kad da dođu. A i što bi dolazili kad znaju da će biti tri laka komada u njihovoj mreži ako Plzen bude igrao bar sa 50 posto snage .

nele nis

pre 6 godina

nesigurnost, nemanje para i losi uslovi za navijace su razlozi
patriotizam podrazumeva da i tebe drzava postuje pa tako je to i u sportu
hocemo savremene stadione sa savremenim sadrzajima

hrabro

pre 6 godina

Smijete se Partizanu a snoc je CZV imala mjesta koliko hoceste....ovo se isto i njima dogadjalo prije par godina i godinama u nazad....bolje se zapitajte vi normalni smijete li ici od huligana na stadion....ja vise ne navijam.

Normalni

pre 6 godina

Ja na poslu jer nema ko da radi drugu smenu..niko se ne javlja na oglas u zemlji nezaposlenih, a oni koji ne rade nemaju novac i tako.

Bane

pre 6 godina

(Nikola, 14. februar 2018 16:26)

Ja sam mislio da smo mi Srbi siromašan narod, kad eto dobrih 15 hiljada kupilo kartu a nije došlo. Ima se može se. A karte baš bile jeftine da se bacaju u bunar naročito zbog kiše. Drugar čitaš li ti crnu hroniku, ovde se ubijaju ljudi za crvenu a neće doći na utakmicu zbog lošijeg vremena a uredno platio kartu. Ma idi begaj

veliki strumf

pre 6 godina

Hehe objasnise tastaturasi da je prodato 20 i kusur hiljada, a do sutra... Iha, bice toliko puno da ce stajati jedni drugima na glavu. A kad se ukljuce kamere sutra, ala ce biti duhova na stolicama... Kad im ovde objasnjavam da nasih 36000 ne mogu ni da sanjaju, da u mecu sezone sa Bojsima ni 20000 nisu mogli da skupe, a da Pionir ne napune ni kada je dzabe ulaz, neki neutralni felsh i jos neki likovi pokusavaju da se sprdaju, a ne shvataju da se sprdaju sami sa sobom!

Milos

pre 6 godina

Pitam se samo sta ce se desiti ako sutra bude vise od 20.000 ljudi ili da bude pun stadion,oce li se javiti terzini botovi da kazu kako zurnal govori istinu,hocete li i dalje verovati zurnalu,terzi ili sopstvenim ocima...

Realno

pre 6 godina

Samo polako..neko je u novembru "prodao" 47000 pa ih juce na stadionu bilo 35 000 ,a posle pevaju "po kisi,suncu,snegu..."..:))) Hvale se da ih ima 5 miliona,igraju prolece posle 1/4 veka i napune 2/3 stadiona...
Videcemo sutra koliko je prodato i koliko ce ljudi da bude na stadionu...

ALex

pre 6 godina

Grobari su mogli da imaju nov stadion kos pre 8 god .. Krov, maximalna udobnost... Ali ne. zuti nisu dali.. Ovakve posete gledajte kao protest jer stvarno nema svrhe renovirati ono sto je za rusenje... Polako ulazi to I kod delija. Juce su posle 26 god igrali prolece I popunjenost bila oko 70 % ... 40000 od 55000 mogucih.. Tako da I mi ako budemo imali oko 25000 bicemo kao I oni.. na 70 %...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan X, 14. februar 2018 17:19)

Само ми реци за кога нов стадион? Нас дође 40.000 и плати карту, вама 10.000 плафон кад је бесплатно и 5.000 кад је карта сома....нов стадион за партизан може да значи само једну ствар - извлачење и перачина пара....зато боље за вас што “жути нису дали”....или што нису смислили како да проперу паре.

max

pre 6 godina

Zato to je unisteno sve sto valja! Imali smo KK Partizan koji smo obozavali i punili halu svaku utakmicu. Ali neko je odlucio da to ne treba da postoji. Nije mi jasno,posto su oba kluba drzavna,zasto se ne napravi jedina dobra strategija za nas sport i navijace- gurati Zvezdu u fudbalu(zbog istorije i fudbalskih navijaca) a Partizan koristiti za stvaranje i razvoj mladih igraca u Zemunelu, a forsiranje Partizana u kosarci ( jer,to je nekako nas sport u ovoj zemlji)!? Navijaci bi bili srecni, a i rezultati bi bili bolji. Ovako,svi vuku na svoju stranu i sve se raspada

Niko kao mi

pre 6 godina

Nema sanse da je prica da se narod probudio i da im je sad kao muka od naseg fudbala i mafije.
Nema raja para, + su osvilenele nove generacije, hladno im je u sred zime, te protivnik nema zvucno ime... To je taj najnezdraviji mentalitet zbog kojeg 99% ljudi navija za 2 kluba - jer je tako lakse.

Aleksandar

pre 6 godina

Da sam navijac ne bih isao iz inata.Najavljivali neka pojacanja,povratnike iz inostranstva a oni na kraju prodase ponajboljeg igraca a doveli neke iz nase lige.

Tosha

pre 6 godina

Stavimo klinačka prepucavanja po strani, pa analizirajmo realno.
Smrzavanje, sneg, kiša... Ulaznica za normalni deo stadiona košta 2000 dinara. Ako se odlučim da dođem sa sinom, već smo na 4000 dinara. Poželi dete sok, pljeskavicu, semenke, sa prevozom eto nas na 5000 dinara.
Za te pare, sa celom porodicom odem u neki lep restoran, odgledam utakmicu na TV-u i još mi ostane da sipam gorivo. Izvinite gospodo fudbaleri, ne pada meni para sa neba kao Vučeli, Vazuri, Terziću...

Aces High

pre 6 godina

Ove uprave izgleda ne kapiraju da im bar pola stadiona napune ljudi koji zive van Beograda?

A upravo su njima otezali dolazak na utakmice sa procedurom oko kupovine i nabijanjem cena.

Pa rodjaci, mozda je fudbal vazan, ali jos je vaznije da imas sta da jedes. Zato mi je i drago sto nisu prodali sve karte, nek se zamisle malo.

Ujka sa Fontane

pre 6 godina

A šta treba da me neki kreten sa petardom ili motkom osakati.Uprava ne može da se reši huligana,pa eto neka vam oni pune tribine i dajte im neku kintu da im se nađe

Borkes

pre 6 godina

Kako gde su? Da bi kupio kartu treba traumu da prodjes. Jedna karta, na jedan dokument? Oni kao da zele da sto manje ljudi dodje. Tako je bilo i protiv Skenderbega. Sto ne moze karta da se kupi online? 21. vek je!!! A tek sto nam je stadion krs, to je druga prica. Svaki put kad odem na tekmu zacudim se da uopste toliko ljudi dodje.

Grdoje

pre 6 godina

Da ponovim post:
Ja licno sam bacio kartu za trecu utakmicu za LS kada sam video kako igramo protiv Arsenala i Brage.
Za antifudbal i antinavijanje uglavnom normalni navijaci nemaju zeludac. Uslovi na stadionu - jeza!
Ima mnogo lepsih nacina da se provede vece.
Kao i kod Zvezde, doci ce oni koji moraju, da se odradi tezga.
Oba kluba su vec duze vreme lokalna, da ne kazem provincijska liga. Sanse nema da im dodje neko iz drugog grada : baciti 5-6 sati na one koji ne smeju da se "pofajtaju" na svom terenu???
Radije cu da gledam Island na TV-u.

milos

pre 6 godina

Mozda zato sto nas uprava Partizana tretira kao kriminalce kad podjemo da kupimo kartu.Uzimaju otisak prsta,uzimaju bris,ko ti je otac a ko majka,itd...I to rade kad cuju da se trazi karta za zapad ili istok.Na jug mozes lagano.Pitam se cije je to maslo.Zna vodjina uprava odakle dolaze prozivke na njegov racun.

Aki

pre 6 godina

Zasto nece biti pun stadion? Pa zbog uprave koja je razapeta sa jedne strane moranjem ds organizuje na evropski nacin, a sa druge strane svojim placenim navijacima. Ja dosao da kupim 3 karte za mene, rodjaka i strica, i oni mi ne daju kao mora svako licno doci sa licnom. Dzaba sto ja pricam da smo iz unutrasnjosti i da nemamo ni para ni vremena da 2x idemo u Bg. I onda necu sam da idem i odustanemo svi. A pustice svoje placene idiote koji su na jugu i koji em ne placaju karte em prave probleme, i nama normalnim i klubu. Ali dzaba, nas bi da jasu, i zato je tako kako jeste jer na nama primenjuju nigde u svetu vidjenu kontrolu, a ovamo znaju da ce pola juga uci dzabe i strepece od problema. Frustriran sam!!!

cigan

pre 6 godina

Neka se uprava otvori za krov pa ćemo da dođemo. Šta treba, dva ipo sata da na nekoga pada ledena kiša i sneg i da prati utakmicu.
(Luke Babbitt gravedigger, 14. februar 2018 16:03)

Samo vi i dalje omalovazavajte zvezdin stadion i nazivajte ga "rupom".

E ta "rupa" je natkrivena skoro 50% i ja nikada tamo nisam pokisnuo. Vama zelim jednu lepu i upornu ledenu kisu sutra, a i ubuduce.

konstatacija

pre 6 godina

"Nepuna dva dana pre početka utakmice na blagajnama stadiona Partizana ostalo je više od polovine štampanih ulaznica, piše Sportski žurnal". Ovaj žurnal, koji je sportski informer, zadužen je da širi negativne vesti oko Partizana, a vi ste u ekipi "zajedno smo jači". Samo jedno pitanje: odakle im ovaj podatak, i vama i njima, i otkad je to 0:0 na svom terenu "vrlo aktivan rezultat", kako piše ovaj CZ bazar (žurnjal)?
(0:0 je bolje od pobede, 14. februar 2018 16:27)

Pa nego sta da je aktivan.Znaci resava se u drugoj utakmici.Neaktivan bi bio da si izgubio pa domacinu dovoljno i 0:0 ili svaki neresen rezultat

Ja sam tata tvoje dece

pre 6 godina

"Njih i nema više. 10-15 000 i kamo sreće da ih je i manje. Ali radimo na tome. (tata dvoje lepe dece, 14. februar 2018 16:05)"

I orao snese jedno jaje, a muva na hiljade.

Elem - hladno, skupe karte, podela među Grobarima. Ja sam svakako na Jugu, pa lagano...

jadno

pre 6 godina

Evo, ja sam juce sa suprugom bio na utakmici i izasli smo posle 15 minuta jer nema uslova za gledanje fudbala. Noge su nam bile mokre i promrzle jer je prilaz na stadion blatnjav i mokar. Verujem da je situacija slicna, ako ne i gora na jna jer je manji deo stadiona natkriven. Nemojte se praviti iz fotelja pametni i komentarisati posetu, kada je to realnost. Nema uslova u srbiji. Nigde.

zvezdas

pre 6 godina

Juce kukumavke i narikace navijaci vojnog kluba kritikovali posetu na Rajku. Ovi pustili 15 hiljada u prodaju i ne mogu pola da nabace. Ko ce da dodje po kijametu u"hram fudbala "bez krova"?Jos ako se pobiju bice cirkus

Mare

pre 6 godina

Personalizovane karte tj kada se kupuju karte po sistemu jedan covek jedna karta bolje ne moze ni da bude...Samim tim 30 hiljada ljudi mora da ide dva puta do stadiona jer na dan utakmice dok jedan covek kupi kartu potrebno je oko 5 min,i nemoguce je da veliki broj ljudi kupi kartu,onda to nije 1000 dinara karta vec i dupli dolazak...Ljudi nemaju pare,rekao bi da se to namerno radi da bi bilo sto manje ljudi

PAOK

pre 6 godina

kad zvezda proda polovinu ulaznica ti je kao kad vi prodate sve
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (james, 14. februar 2018 15:59)

I sta sad?Mi gledamo evropske klubove gotovo svake godine u grupnoj fazi a vi u grupu udjete jednom u 10 godina.Za vreme Toleta ste u prvenstvu imali po 15 000,20 000 hiljada a sad 3000,4000.Razlika je sto vi danima pricate o punom stadionu a mi ne.

Aleksandar

pre 6 godina

Problem je kao i kod Zvezde, placene vodje navijaca od kojih je obican navijac digao ruke. Na te kriminalce loze se samo neizivljeni klinci. Meni kao navijacu Zvezde ostaje u secanju ubedljivo najbolje navijanje i poseta onda kada nam je trener bio Prosinecki. Na svakoj utakmici sever pun, istok i zapad solidno popunjeni, koreografija na svakoj tekmi, jedna sveopsta ljubav prema klubu, a rezultata nije bilo ni priblizno kao sada. Zao mi je Vladana Milojevica i ovih momaka koji su igrom i rezultatima zasluzili bar 20000 na svakoj utakmici, isti je slucaj i sa kosarkasima

цврц милојка

pre 6 godina

Као и 1000000000 пута до сада, волим Партизан и волећу га увек али... Када ми цигани оду са трибине, Југ ће ме опет видети!!! Хоћу да певам Вучићу шећеру и управа напоље, нећу да се сликам на трибини и да се хвалим по друштвеним мрежама, хоћу да полиција хапси све које ваљају дрогу и уносе ватрено и хладно оружје и који на утакмицу долазе да одраде своје криминалне послове!!! Хоћу покривен стадион и хоћу приватизацију!!!

Nikola

pre 6 godina

Zvezda je pustila u prodaju 52000 karata.Znaci 3500 manje od max kapaciteta zbog prostora koji je morao biti ostavljen zbog gostujucih navijaca.Prodato je 47000.E sad sto smo mi razmazeni pa zbog kise i snega neki nisu dosli,neki zbog guzve nisu stigli je druga prica.Zvezda je uzela novac,i to je to sa aspekta kluba.Partizan sa druge strane ima konstantan problem da napuni stadion decenijama.Bilo je par puta ne racunajuci derbije,ali u 95% slucajeva u Evropi stadion je poluprazan iz godine u godinu.Zvezda je ove godine 3 puta napunila stadion(Krasnodar,Arsenal,Keln) i CSKA skoro pun sto se tice prodatih karata (5000 ispod predvidjenog kapaciteta).Partizan u poslednjih 20 godina nije to uspeo toliko puta.Zasto?Verovatno nema dovoljno navijaca,pa bi im preporucio stadion od 15000 pa bi bio pun i lepse bi izgledalo na oko.

Тарми пфк

pre 6 godina

15-20 000 Хиљада Гробара је сасвим довољно , да се било ком тиму овога свјета утјера страх у кости !! Толико...

Petar

pre 6 godina

@(tata dvoje lepe dece, 14. februar 2018 16:05)

Bolje tata odvedi decu u pozorište. Na stadionu sigurno neće naučiti da budu korisni članovi društa.

Milos

pre 6 godina

Aman ljudi pustite novinske patke pre meca...Pricali su da ce rajko da bude pun juce pa 35.000.Cekajte da pocne mec,nek se izbroje ljudi pa onda izadjite sa podacima.Ja licno sam cuo da je do sada prodato 22.000 karata ali ni u to ne verujem dok ne vidim.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Sta, kao su zvezdasi sinoc bili brojniji? Ajte molim vas, komentator rece kako ima oko 33 hiljade gledalaca a nije ih bilo ni 30 hiljada. Protiv Kelna su takodje sludeli narod a tad su napisali da je bilo 53 hiljade ljudi a bilo ih je oko 45 hiljada. Vecito dolaze mamipulacije i neistine iz ulice Ljutice Bogdana.
A sto se tice nas grobara cekamo poslednji momenat da kupimo kartu, prvenstveno moja malenkost. Ali da su skupe karte jesu, ej bre 2000 dinara za zapad?! Pa za te pare mogu da odgledam 10 JSL utakmica, uplatim bar 10 tiketa...

zlatko laskoski MAKEDONIJA

pre 6 godina

kakvi su to komentari.sta vas briga koliko ce ljudi biti na utakmici.dajte nesto o samoj utakmici ili o fudbalerima,sramota.i da znate koliko mi bili bicemo jaci od svih 'cigana',koi su na silu i bez kupjenih ulaznica noseni na stadion.

vlajzi

pre 6 godina

Hahahahaha, ali ovi klovnovi sto se takmice gde je bilo vise gledalaca... Hahahahahahaha, koga bre boli uvo gde je bilo vise a gde manje.

Nikad kao Bаnе . . .

pre 6 godina

Zvezda je pustila u prodaju 52000 karata.Znaci 3500 manje od max kapaciteta zbog prostora koji je morao biti ostavljen zbog gostujucih navijaca.Prodato je 47000.E sad sto smo mi razmazeni pa zbog kise i snega neki nisu dosli,neki zbog guzve nisu stigli je druga prica.....
(Nikola, 14. februar 2018 16:26)

Ajde po sendvic, zasluzio si, bar si nasmejao ljude posteno... Cene karata:
"jug/sever 2.000 dinara, istok bočno 3.000, istok centar/zapad bočno 4.000, zapad centar 5.000 dinara." I taj sto je platio toliko pare nije dosao zbog kise... pa dosao bi sa svoje sahrane...

asaakira

pre 6 godina

Posle jucerasnje blamaze i 15000 gledalaca manje od najavljenog, mediji loptu prebacuju u polje Partizana. Prodata je 21000 do danas, od ukupno 27000. Manite vi zurnal....

Soko

pre 6 godina

Mi nismo fudbalska nacija i nikad se nemozemo poredit sa tim nacijama.Iz kelna je na marakanu doslo 5000 navijaca a Keln je zadnji u njihovoj ligi.Nasa kultura su slave i slicne manifestacije sto je mozda ibolje ali mi smo fudbalski nezainteresovani i izmisljat neke druge razloge je bez veze.

realno

pre 6 godina

da se mrzneš i da gledaš fudbal u pokušaju ?
i to još da platiš ??

možda bi stadion bio pun ako bi na ulazu posetiocima davali po 10ak evrića da otrpe smor.

Krcun Osnivač

pre 6 godina

kad zvezda proda polovinu ulaznica ti je kao kad vi prodate sve
(james, 14. februar 2018 15:59)

Lako je vama kad imate onakve prilaze stadionu, posebno impresivno deluju ZARĐALE METALNE ŠIPKE? ČUVATE IH JOŠ IZ GVOZDENOG DOBA, ili od 1913. godine?

Ljuboje gusovic

pre 6 godina

To sto je prodaja lose organizovana tri karte smo kupovali deset minuta jer je radnici na blagajni tolko trebalo da unese sve podatke ,i to sto samo jedan navijac moze da kupi jednu kartu stvarni ne potrebno

Ракар

pre 6 godina

Ово је лаж,коју је пласирао
Журнал,пренео Моцарт,а,видим и ви се упецасте!!Е,моји новинари...

mladen

pre 6 godina

stadion prima 32 000.A pametna uprava 1500 din stavila cene karata.Zvezdine duplo manje kostaju.plus naprednjaci im dele karte za dz.cisto sumnjam da ce odobriti ovaj komentar.

vlad

pre 6 godina

Odakle zurnalu ovaj podatak, kada zvanican sajt kaze da je prodato 22000. S'obzirom da je zatvoren jugo-istok sektor ima jos nekih 7000 u prodaji

VardaPFK

pre 6 godina

50% jeftinije ulaznice nego za Zvezdu i 50% manje gledaoca čudno?
(Saša, 14. februar 2018 16:16)

Ako si čitao naslove zadnjih par meseci, onda ti je jasno da zvezda igra ISTORIJSKE utakmice, a Partizan obične evropske utakmice... Novinarstvo u službi Zvezdaške javnosti :)

Savatiye

pre 6 godina

Cinik, Uros, Karaburac, Bley, Grobar, Jabučilo, Grobarchina, Yarilo, xxx su na B92, gde su i svaki dan. Vrlo je verovatno da ni jedan od njih nije video ni JNA a ni Pionir.

Daniele

pre 6 godina

Kao prvo zvezdica neka se zapita kako je moguce kupovati igrace a 60 milki ste u dugu? Stvar prosta ali kad je za Zvezdu onda moze i Vucic, moze i kradja, moze sve...samo da ste prvi, pa nije vazno kako- jadno!
Druga stvar- Grobari, oni pravi navijaci (ne dileri, kriminalci, siledzije i 2 prsta cela), su kod kuce, i tu ce ostati dok se ne pozabavite sa poslusnicima vlasti kod nas na tribini, zaduzenim za red, da se "stvar ne otme kontroli" te da se neko ne pobuni protiv majica sa likom Saleta Mutavog, i da ne zapeva slucajno nesto protiv Vucica!

Dušan

pre 6 godina

@Nikola
I šta kažeš prodato 47.000? Nije.
Prodato je 82.000.,ali ih samo 35.000 došlo!!
Šta sve čovek neće pročitati!??
Zvezda je prodala za meč sa CSK-a
manje od 30.000! Ostalo su godišnje i sponzorske.

Dušan

pre 6 godina

@Miloš
Ja podržavam Vučelića,Vazuru i Vulatića! Mogu ti i obrazložiti zašto.
Ti ne možeš obrazložiti,zašto ih ne podržavaš.

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Neka se uprava otvori za krov pa ćemo da dođemo. Valjda treba neki osnovni uslovi da se naprave tamo da bi narod mogao normalno da gleda. Šta treba, dva ipo sata da na nekoga pada ledena kiša i sneg i da prati utakmicu. Uložite pare u krov i biće uvek bolja poseta. Uslovi.

v_K_esspreso

pre 6 godina

Prodato je tacno 21.500 od 30 000...a ima jos danas i sutra..tako da stadion ce gotovo biti pun po hladnom vremenu. Ovakvi tekstovi ne doprinose korektnom i objektivnom novinarstvu.

svemirko

pre 6 godina

@james kad preCednik navija za vas sve je opusteno, nego daj isimaj ove vase ultra kop kriminalce, imam neku rupu ovde u ulici da dodju da zakrpe xD

Factor

pre 6 godina

Isti razlog kao i što "Rajko" nije bio pun.....ljudima SMETA: prisustvo huligana, činjenica da ne možeš da sedneš na svoje mesto (a prodaju bočno i centar), stadioni su neudobni, nema mesta za parking, Zvezda je čak i neopravdano nabila cene.....dajte večiti promenite nešto. Plus vreme je realno i hladno.

bb

pre 6 godina

Kad mora za kupovinu karte da se uzmu svi podaci iz lk i moze samo jedna po osobi... sledeći put neka traze krvnu sliku pa ce biti dva coveka na stadionu. Kako genijalci uprave, ljudi iz unutrasnjosti da kupe karte kad su jedva skupili za jedan dolazak u Bg.

Tomislav Kokeza

pre 6 godina

Grobari su tamo gde je i krov na stadionu Partizana.Ne mogu da verujem da ozbiljan klub u 21 veku nema krov nego se igra u uslovima kao da je u pitanju 1936??!!
Neka sednu Vucelic i Vizura na tribine i eto i mene pored njih.

goran

pre 6 godina

Kao veliki navijac Partizana mogu reci da je i ova kolicina prodatih ulaznica uspeh.I sam sam na jedvite jade uspeo da uplatim ulaznicu u subotu pred kraj radnog vremena,valjda cu je podici na dan utakmice.Neka upravi sluzi na cast pod kojim uslovima kartu moze kupiti neko van Beograda.Svi mi bi morali doci u Beograd da ih kupimo,jer niko u ime nekog drugog to nije mogao uraditi,kao sto su komsije kupovale po 5-6 karata min za drugoga.

Smesno

pre 6 godina

Kako gde su,ja sam morao licno da dodjem prvo da kupim kartu ...da ne kazem da prodaja ide jaaako sporo,presao sam 100km samo da dodjem da kupim kartu a da ne racunam to da treba opet da dodjem i na utakmicu zato sto je neko izmislio jedna karta po coveku uz licnu kartu...tako da svi koji hoce da dodju van beograda moraju dva puta da dolaze u smrdljivi grad,da ne pricam o tome da ce biti haos na dan utakmice sa ovom brzinom rada blagajni.

0:0 je bolje od pobede

pre 6 godina

"Nepuna dva dana pre početka utakmice na blagajnama stadiona Partizana ostalo je više od polovine štampanih ulaznica, piše Sportski žurnal". Ovaj žurnal, koji je sportski informer, zadužen je da širi negativne vesti oko Partizana, a vi ste u ekipi "zajedno smo jači". Samo jedno pitanje: odakle im ovaj podatak, i vama i njima, i otkad je to 0:0 na svom terenu "vrlo aktivan rezultat", kako piše ovaj CZ bazar (žurnjal)?

Matrix

pre 6 godina

I sta sad?Mi gledamo evropske klubove gotovo svake godine u grupnoj fazi a vi u grupu udjete jednom u 10 godina.Za vreme Toleta ste u prvenstvu imali po 15 000,20 000 hiljada a sad 3000,4000.Razlika je sto vi danima pricate o punom stadionu a mi ne.
(PAOK, 14. februar 2018 16:05)

Hoces da kazes da su vam dosadile evropske utakmice?

marinko.magla

pre 6 godina

Kako da ne, treba da rizikujem da budem kolateralna steta u sukobu navijackih grupa sa istoka i juga. Lepo je meni u kaficu sa drugarima, uz pivo. Kad se dogovore ko za koga navija, ko je opasniji, ima vise tetovaza, ko je pijaniji i ko je veci navijac, onda neka nas obaveste pa cemo poceti da dolazimo. Bar sto se mene tice. Srecno Partizanu i Zvezdi.

NBRV

pre 6 godina

Jel zna neko koliko su rigorozni sa imenima na karte? Stizem u Beograd na utakmicu i ima dve karte sa tim sto jedno ime je moje a druga osoba ne ide tako da bi pozvao nekog drugog. Vidim da svuda pise da mora ime na karti da se poklopi sa licnom kartom pa da proverim ako neko mozda zna i iskustva ove sezone u Ligi Evrope dal se to stvarno gleda, da nebi pozvao nekoga i posle ne smeju da udju?

Dzoni

pre 6 godina

Ali najjaci su mi ovi iz rupe, na stranu to sto vas je juce bilo 35 hiljada, a znamo da vas ima 10 miliona, niste ni onaj muceni sever napunili, ali kakva je ono atmosfera, kakvo je ono bedno navijanje, kao pakao neki, sta je ono bre???? Sutra gledajte sta je navijanje, pa i ako nas bude 15 hiljada, dovoljno je..

Haralampidis

pre 6 godina

Razumem i hladnoću i sve ostalo.. Medjutim, ovo se odnosi i na navijače Zvezde.. Što se tiče posete.. 1500-2000 dinara za kartu? Razumem da je finale LE. Bolje da odgledam kući u tomplom ambijentu, nego na stadionu gledajući ispade takozvanih "Vodja" koji vole klubove zbog svojih procenata od transfera i preprodaje droge na tribinama i svojim zamisljenim teritorijama po Bg, i Srbiji.
I usput nismo svi iz Beograda, i dok mi dodjemo do stadiona,uhvate se troškovi 8000... Dokle god budu bili u upravama samozvani doktori nauka sa privatnih fakulteta, i navijača koji zarađuju od klubova koji su nekada bili veliki, do tada ne idem na stadion!

Milasin atamn

pre 6 godina

Nemam ja 2000 za bacanje, 14. februar 2018 
jel ti razumes srpski?Dal pisalo velikim ili malim isto znaci.sta se pravis pametan

Милош-

pre 6 godina

pozdrav za klince zvezdase, vi se dicite posetom na stadionu zato vas prozivamo gde ste kad zakazete. vi nas ne mozete prozivati za posetu kad smo bezbednosno ugrozeni samim dolaskom. kad bude bezbedno doci cemo. covek je lepo objasnio da ne podrzavamo Vucelica i Vazuru i Vuletica i zato nas nema. losa je atmosfera oko partizana.

sportista945

pre 6 godina

Jedna velika dezinformacija do sad je prodato 22000 a na istoku je ostavljeno oko 2000 karata za ljude sa sezonskim kartama.Jedino sta je istina da je na jugu ostalo pola karata.

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Dezinformacije. 22000 karata je prodato do jutros, tako da je realno ocekivati preko 25000 navijaca. Ne znam cemu ovi neistiniti tekstovi.

dr feelgood

pre 6 godina

evo ja cu vam reci gde su grobari ali prvo mi recite gde je juce bila "krcata marakana"... ipak je bilo objavljeno a novine i portali nikad ne lazu...

buk pvo

pre 6 godina

Jedna karta-jedan covek, redari legitimisu ljude na ulazima, slab kvalitet fudbala, nemanje krova po kijametu...koliko god da dodje je dosta.

Garfild

pre 6 godina

Najveci problem je sto jedan navijac moze da kupi samo jednu kartu, tako da na dan utakmice moram uzeti kartu, jer ne mogu dva puta ici za BG... Nista se ne brinite gledacete nas u sledecem krugu ?

Rotirajuca kobasica

pre 6 godina

Bilo bi navijača i Zvezde i Partizana kada bi u upravi bili samo ljudi iz oblasti sporta. Da je ovo pravna država 1 jedini čovek se ne bi zaposlio preko stranke. A tako se zaposljava danas 90% gradjana Srbije. Suština.. Djuric koji je ojadio Partizan i pokrao silne milione mnozi Partizanove pare, a ti Perice Ognjenovicu placaj tolike pare za kartu... Slabije... Da taj novac uzima Partizan okej, ali kao do sada ne..

Nikola

pre 6 godina

Možda je problem jer moraju navijači da ih kupe? Za Zvezdu juce ista priča samo drugo pakovanje. Stadion ne bi bio pun da sever suštinski nije mufte.
Posle se pitamo gde je problem....

kralj

pre 6 godina

Odavno BG ne zasluzuje niti jedan sportski dogadjaj,kako mi kaze drugar,juce na stadionu Zvezde je bar polovina navijaca doslo sa strane a za reprezentaciju da ne pricam.Tako je I za Partizan,sigurno je polovina koja je kupila karte juzno od BG I R.Srpska.

Samo kažem

pre 6 godina

Nisam navijacki ostrascen, ali je jasno da finansije, podela među Grobarima i generalno loša atmosfera oko FK Partizan uticala na prodaju karata. Problem sa popunjavanjem stadiona Partizan ima već jako dugo i nije ovo prvi put da ne mogu ispuniti do kraja stadion u jednoj jako bitnoj utakmici. Podele među navijačima su dosta ceste kod Grobara i ranije su uticale na posetu, ali ovog puta mislim da je dodatno uticala i sama atmosfera u klubu. Ono sto je bitno Partizanu je da igrači i stručni štab nisu pogodjeni time i da oni funkcionišu kako treba...

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Jos nesto, kako pise Sportski Zurnal on odavno vise nije sportski, vec u sluzbi jednog kluba. Karata vise nema za bocne delove istoka i zapada, sever je skoro prodat, a za jug je ostalo oko dve hiljade ulaznica. Bolje pozovite FK Partizan za informacije, nego sto svesno ili nesvesno ucestvujete u ovoj negativnoj hajci na Partizan.

derion

pre 6 godina

Pravdanje time da se na tekme ne dolazi zbog podela,ne piju bas sasvim vodu,nije bilo podela pre nekoliko godina,pa se mucilo da sa napuni stadion i na Evro-utakmicama.Sinoc,zvanicno na Zvezdi 35-6 hiljada,moj utisak sa tribina je da je bilo verovatno 40tak hiljada,stadion jeste bio raprodat,ali mnogi koji su imali karte nisu dosli zbog vremenskih uslova,a i losa procena tapkarosa,koji ih je bilo sinoc podosta,uz sve to duplo su jeftinije karte za Partizan...ali da,kao sto vec neko napisa,oni su `navikli` na ovakve tekme poslednjih godina,pa im vise nije zanimljivo,malo smeha nikad na odmet.Za kraj,jos jedan podatak Zvezda je ove sezone najgledaniji tim LE,toliko.

Blue Moon 753

pre 6 godina

Za zvezdinu utakmicu naslovi bili 100 hiljada dlanova, CSKA čeka 50 hiljada ljudi, Partizan je prodao 15 hiljada karta do utakmice biće 20 hiljada i to je stvarna cifra, a sad ja pitam Vas i dr.Terzića gde je još 20 hiljada ljudi juče na stadionu????

Miodrag

pre 6 godina

Visoke su cene ulaznica, ako u obzir uzmemo kvalitete oba kluba. To su ipak manje zvucni klubovi u odnosu na jucerasnju utakmicu na Marakani.

ccc

pre 6 godina

Kupovina karte se mora obaviti licno,sto znaci da ljudi van Bga ce kupovati kartu na dan odigravanja da ne bi dolazili 2 puta, da nije ovaj nacin kupovine karata bilo bi bar 5,6 hiljada vise ljudi...

topla voda

pre 6 godina

Prvo - grobari, delije, pišu se malim slovom, da li je moguće da novinari ni to ne znaju?
(Nemam ja 2000 za bacanje, 14. februar 2018 16:30)

Netacno. Malim slovom se pise naziv radnika na grobllju, kao I skupina turskih konjanika. Ovo su imena navijackih grupa, a to se pise velikim slovom.

Goxy

pre 6 godina

Ako stadion Partizana prima 60 hiljada onda istina je da nije prodato ni pola. Do sada je prodato oko 25 hiljade ulaznica. Napred PARTIZAN!
(silni, 14. februar 2018 16:05)

ma sta rece????

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Neka se uprava otvori za krov pa ćemo da dođemo. Valjda treba neki osnovni uslovi da se naprave tamo da bi narod mogao normalno da gleda. Šta treba, dva ipo sata da na nekoga pada ledena kiša i sneg i da prati utakmicu. Uložite pare u krov i biće uvek bolja poseta. Uslovi.

Ljuboje gusovic

pre 6 godina

To sto je prodaja lose organizovana tri karte smo kupovali deset minuta jer je radnici na blagajni tolko trebalo da unese sve podatke ,i to sto samo jedan navijac moze da kupi jednu kartu stvarni ne potrebno

цврц милојка

pre 6 godina

Као и 1000000000 пута до сада, волим Партизан и волећу га увек али... Када ми цигани оду са трибине, Југ ће ме опет видети!!! Хоћу да певам Вучићу шећеру и управа напоље, нећу да се сликам на трибини и да се хвалим по друштвеним мрежама, хоћу да полиција хапси све које ваљају дрогу и уносе ватрено и хладно оружје и који на утакмицу долазе да одраде своје криминалне послове!!! Хоћу покривен стадион и хоћу приватизацију!!!

Blue Moon 753

pre 6 godina

Za zvezdinu utakmicu naslovi bili 100 hiljada dlanova, CSKA čeka 50 hiljada ljudi, Partizan je prodao 15 hiljada karta do utakmice biće 20 hiljada i to je stvarna cifra, a sad ja pitam Vas i dr.Terzića gde je još 20 hiljada ljudi juče na stadionu????

Tosha

pre 6 godina

Stavimo klinačka prepucavanja po strani, pa analizirajmo realno.
Smrzavanje, sneg, kiša... Ulaznica za normalni deo stadiona košta 2000 dinara. Ako se odlučim da dođem sa sinom, već smo na 4000 dinara. Poželi dete sok, pljeskavicu, semenke, sa prevozom eto nas na 5000 dinara.
Za te pare, sa celom porodicom odem u neki lep restoran, odgledam utakmicu na TV-u i još mi ostane da sipam gorivo. Izvinite gospodo fudbaleri, ne pada meni para sa neba kao Vučeli, Vazuri, Terziću...

Aki

pre 6 godina

Zasto nece biti pun stadion? Pa zbog uprave koja je razapeta sa jedne strane moranjem ds organizuje na evropski nacin, a sa druge strane svojim placenim navijacima. Ja dosao da kupim 3 karte za mene, rodjaka i strica, i oni mi ne daju kao mora svako licno doci sa licnom. Dzaba sto ja pricam da smo iz unutrasnjosti i da nemamo ni para ni vremena da 2x idemo u Bg. I onda necu sam da idem i odustanemo svi. A pustice svoje placene idiote koji su na jugu i koji em ne placaju karte em prave probleme, i nama normalnim i klubu. Ali dzaba, nas bi da jasu, i zato je tako kako jeste jer na nama primenjuju nigde u svetu vidjenu kontrolu, a ovamo znaju da ce pola juga uci dzabe i strepece od problema. Frustriran sam!!!

Samo kažem

pre 6 godina

Nisam navijacki ostrascen, ali je jasno da finansije, podela među Grobarima i generalno loša atmosfera oko FK Partizan uticala na prodaju karata. Problem sa popunjavanjem stadiona Partizan ima već jako dugo i nije ovo prvi put da ne mogu ispuniti do kraja stadion u jednoj jako bitnoj utakmici. Podele među navijačima su dosta ceste kod Grobara i ranije su uticale na posetu, ali ovog puta mislim da je dodatno uticala i sama atmosfera u klubu. Ono sto je bitno Partizanu je da igrači i stručni štab nisu pogodjeni time i da oni funkcionišu kako treba...

PAOK

pre 6 godina

kad zvezda proda polovinu ulaznica ti je kao kad vi prodate sve
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (james, 14. februar 2018 15:59)

I sta sad?Mi gledamo evropske klubove gotovo svake godine u grupnoj fazi a vi u grupu udjete jednom u 10 godina.Za vreme Toleta ste u prvenstvu imali po 15 000,20 000 hiljada a sad 3000,4000.Razlika je sto vi danima pricate o punom stadionu a mi ne.

kralj

pre 6 godina

Odavno BG ne zasluzuje niti jedan sportski dogadjaj,kako mi kaze drugar,juce na stadionu Zvezde je bar polovina navijaca doslo sa strane a za reprezentaciju da ne pricam.Tako je I za Partizan,sigurno je polovina koja je kupila karte juzno od BG I R.Srpska.

no name

pre 6 godina

Ma ni krov ni alianz arena ne bi pomogla da ja odem na utakmicu sve dok su navijaci stoka i krdo ispranih mozgova. Ma ni da je ulaz besplatan ne bih otisao. A drzava je kriva sto postoje takvi navijaci..

Miodrag

pre 6 godina

Visoke su cene ulaznica, ako u obzir uzmemo kvalitete oba kluba. To su ipak manje zvucni klubovi u odnosu na jucerasnju utakmicu na Marakani.

Jon Snow

pre 6 godina

Ljudi na zalost gledaju da nahrane sebe i porodicu, zabole ih za zvezdu i partizan. Ni marakana sinic nije bila puna. Hvala predsednice sto nam ubijas volju za zivotom...

Nikola

pre 6 godina

Zvezda je pustila u prodaju 52000 karata.Znaci 3500 manje od max kapaciteta zbog prostora koji je morao biti ostavljen zbog gostujucih navijaca.Prodato je 47000.E sad sto smo mi razmazeni pa zbog kise i snega neki nisu dosli,neki zbog guzve nisu stigli je druga prica.Zvezda je uzela novac,i to je to sa aspekta kluba.Partizan sa druge strane ima konstantan problem da napuni stadion decenijama.Bilo je par puta ne racunajuci derbije,ali u 95% slucajeva u Evropi stadion je poluprazan iz godine u godinu.Zvezda je ove godine 3 puta napunila stadion(Krasnodar,Arsenal,Keln) i CSKA skoro pun sto se tice prodatih karata (5000 ispod predvidjenog kapaciteta).Partizan u poslednjih 20 godina nije to uspeo toliko puta.Zasto?Verovatno nema dovoljno navijaca,pa bi im preporucio stadion od 15000 pa bi bio pun i lepse bi izgledalo na oko.

parma

pre 6 godina

ja cu vam reci sta je problem...
prodaja karte po osobi traje 15-20 min jer ti traze bris iz grla, krvnu grupu, urinokulturu...i sve se to ukucava na kartu

cigan

pre 6 godina

Neka se uprava otvori za krov pa ćemo da dođemo. Šta treba, dva ipo sata da na nekoga pada ledena kiša i sneg i da prati utakmicu.
(Luke Babbitt gravedigger, 14. februar 2018 16:03)

Samo vi i dalje omalovazavajte zvezdin stadion i nazivajte ga "rupom".

E ta "rupa" je natkrivena skoro 50% i ja nikada tamo nisam pokisnuo. Vama zelim jednu lepu i upornu ledenu kisu sutra, a i ubuduce.

Borky

pre 6 godina

Zvezda popuni 60% i naslov je 100.000 dlanova, puna Marakana čeka Ruse. Partizan proda 60% i naslov je Gde su grobari. Živelo objektivno novinarstvo!
(joks, 14. februar 2018 20:54)

Nemoj te SNS fore sa postotkom!60% od cega i 60% od cega?

jadno

pre 6 godina

Evo, ja sam juce sa suprugom bio na utakmici i izasli smo posle 15 minuta jer nema uslova za gledanje fudbala. Noge su nam bile mokre i promrzle jer je prilaz na stadion blatnjav i mokar. Verujem da je situacija slicna, ako ne i gora na jna jer je manji deo stadiona natkriven. Nemojte se praviti iz fotelja pametni i komentarisati posetu, kada je to realnost. Nema uslova u srbiji. Nigde.

joks

pre 6 godina

Zvezda popuni 60% i naslov je 100.000 dlanova, puna Marakana čeka Ruse. Partizan proda 60% i naslov je Gde su grobari. Živelo objektivno novinarstvo!

0:0 je bolje od pobede

pre 6 godina

"Nepuna dva dana pre početka utakmice na blagajnama stadiona Partizana ostalo je više od polovine štampanih ulaznica, piše Sportski žurnal". Ovaj žurnal, koji je sportski informer, zadužen je da širi negativne vesti oko Partizana, a vi ste u ekipi "zajedno smo jači". Samo jedno pitanje: odakle im ovaj podatak, i vama i njima, i otkad je to 0:0 na svom terenu "vrlo aktivan rezultat", kako piše ovaj CZ bazar (žurnjal)?

marinko.magla

pre 6 godina

Kako da ne, treba da rizikujem da budem kolateralna steta u sukobu navijackih grupa sa istoka i juga. Lepo je meni u kaficu sa drugarima, uz pivo. Kad se dogovore ko za koga navija, ko je opasniji, ima vise tetovaza, ko je pijaniji i ko je veci navijac, onda neka nas obaveste pa cemo poceti da dolazimo. Bar sto se mene tice. Srecno Partizanu i Zvezdi.

vda

pre 6 godina

Kakav je kvalitet ponude od strane kluba za navijace i kakvo je vreme ovo je i odlicna prodaja. Kad vec hocete visoku cenu da platimo i da se trazi karta vise onda obezbedi i neki komfor. Ja juce isao Zvezdu da gledam parkirao 2 km od stadiona i to jedva nasao, stavili neke ograde i napravili uske prolaze ka jugu i istoku kao u koncetracioni logor da ulazis a na ulazu haos prodavali karte za jedan sektor a zatvorili ga pa mi sa tim kartama morali na drugi guralo se nas milion na jedan ulaz. Onda udjes i lepo stojis i kisnes a sever vice "ustanite delije" :). Pocnite malo sredjivati vise te stadione evo za pocetak mogu Zvezda i Partizan napraviti zajednicki spratni parking negde sobzirom na blizinu stadiona.

Srdjan

pre 6 godina

Da imamo stadion mozda bi dosli. Ovako, bez krova, bez wc, sa mokrim stolicama, ne postovanjem numerisanih sedista, ugrozenom bezbrdnosti, itd... tesko da ce biti pun stadion. Da ne pricam o kvalitetu fudbala...

role zarolaj

pre 6 godina

Kako ste dosadni to je za roman...i originalni. Ima jedno 250 komentara od 300 i nesto u vezi objektivnog novinarstva i broja gledalaca sa kratkim prekidima uz komentare na racun osvojenih pehara,Srba iz Dalmacije itd. A za Srbe u Dalmaciji je istina posto sam iz pomenute i bar u Dubrovniku znam da sam ja bio jedan od dva grobara s tim da je samo onaj prvi(posto je stariji od mene)jedini cisti Srbin-Bakmaz rodom iz sela oko Trebinja i ja lapo-lapo,trica i trojka,rodjeni Dubrovcanin.Svi ostali Srbi(4-5%)su navijali za C.Z..a neki su morali da zapale iz Hrvatske zbog proslavljanja dinamitom pobjedu nad Bajernom :).I daj vise prestanite se prepucavati braco Srbi,isti ste Hrvati :).Mogao bi covjek pomisliti da ste neki rod ;)

Borky

pre 6 godina

Za zvezdinu utakmicu naslovi bili 100 hiljada dlanova, CSKA čeka 50 hiljada ljudi, Partizan je prodao 15 hiljada karta do utakmice biće 20 hiljada i to je stvarna cifra, a sad ja pitam Vas i dr.Terzića gde je još 20 hiljada ljudi juče na stadionu????
(Blue Moon 753, 14. februar 2018 16

Ovi ce nas jos poceti ubjedjivati da je 15 000 vise od 35 000. Pa vi nemate ni stadion da primi one ljude od sinoc a ti kao postavljas neka pitanja.Pogledaj gledanost Zvezde i Parzizana u le ove godine pa to je skoro 3x vise.

OKTOPOD

pre 6 godina

A Zvezdu velicate, 50.000 ljudi a doslo 30, sad kad partizan napuni stadion onda cete da cutite? Zvezdini novinari!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tempo, 14. februar 2018 19:56)

30 kazes? Pa kakve veze ima kapacitet, prijatelju? Kada vas bude 35.000 kao na Marakani juce onda mozes da se javic. Vi stadion niste napunili 15 godina. Zvezdu je na 2 utakmice ove sezone gledalo preko 50.000 ljudi. Vodeci klub u LE po poseti i vi nadjete obraza o tome da se uporedjujete sa Zvezdom?!

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Jos nesto, kako pise Sportski Zurnal on odavno vise nije sportski, vec u sluzbi jednog kluba. Karata vise nema za bocne delove istoka i zapada, sever je skoro prodat, a za jug je ostalo oko dve hiljade ulaznica. Bolje pozovite FK Partizan za informacije, nego sto svesno ili nesvesno ucestvujete u ovoj negativnoj hajci na Partizan.

sveti nolan smit ubiva azdahu

pre 6 godina

Hleba i igara.Zamisli covek sa dva sina da dodje treba mu 6 000 za ulaznice jos 1 000 za sok i neki sendvic,a plata zivi uzas.U Srbiji treba ukinuti finansiranje klubova od strane drzave.Privatizacija pa ako hoce neko da kupi neka kupi.A ne da se svake godine odvajaju stotine miliona eura za sport dok narod bukvalno izumire i zivi na ivici gladi.Trenutno braco i sestre u Srbiji postoji 1 milion ljudi koji nemaju tri obroka redovna,i to prema zvanicnoj statistici.

Batituta

pre 6 godina

Skupe karte, loša uprava, nije bezbedno, nema mesta za parking, huligani, hladno, trener nije po volji, nema krov, loš sistem prodaje karata, poslednji put sam išao tad, ja gledam rukomet, dok igra ovaj ja ne dolazim...Najbolja atmosfera na utakmicama je kada ova gospoda ne dodju. Kada dodju (zadnje pretkolo za LŠ) onda psuju igrače posle 20min jer nismo dali gol i kolektivno zvižde na poluvremenu. Sutra će biti fešta za nas 20-ak hiljada, biće fenomenalna atmosfera i ja jedva čekam. Moj Partizan šta uradi da uradi, nije kraj sveta.

Milan

pre 6 godina

Postoje objektivno 3 glavna razloga zašto je posjeta slabija it o i kod Partizana i kod Zvezde, vrlo slično je i u košarci.
1. Cene karata,u opštoj besparici, su skupe i neki ljudi jednostavno odustaju zbog toga
2. Huligani, za koje zvanično zakon ne važe, a država po rečima Predsednika Vučića nema snage da se obračuna sa njima. Treba bre da te pogodi petarda ili baklja ili nešto treće da ostaneš invalid ili da te huligani prebiju što navijaš za drugi klub, kome normalnom to treba
3. Uslovi na našim stadionima su katastrofalni. Pokrivenost stadiona kad je kiša skoro ne postoji izuzev zapada na Zvezdinom stadionu, a o sedištima, WC-ima i ostalim propratnim stvarima da ne govorim. Bezbednost da na primer severna tribina na Zvezdinom ili južna na Partizanovom treba urgentno da napusti stadion je smešna ili tužna kako hoćete.

anarhitekta

pre 6 godina

To je zato sto je Zvezda ugravirala svoje ime na dva najveca klupska pehara u svetu, to se postuje svuda, ali vi to ne razumete! Svrati u Zvezdin muzej neki imamo dva pehara, a neki imate krpenjacu iz sezdeset i neke!
(Miskec, 14. februar 2018 21:24)
Ako sledimo tu logiku, u ujedinjenom kraljevstvu treba da proglase neradni dan kad god Notingem Forest igra, sve da stane pa i bolnice i policija.
A s druge strane kad igraju ovi tipa man city , to moze u malom clanku na dnu petnaeste strane da se isprati

Vi jos zivite u dobu VHS kaseta.

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Šta čovek da kaže na ono što si napisao!? Evo ja sam kupio dve karte za Zapad i nisam otišao na utakmicu, jer smo sin i ja bolesni. Temperatura, kijavica i kašalj su nas sprečili da idemo. Da je bilo lepše vreme, vodio bih i mlađeg sina i ćerkicu.
Nego nisam razumeo ovo oko kupovine ulaznica po naredbi? Uz sigurno bar par stotina ljudi koji su iz nekog razloga bili sprečeni da dođu, neki iz možda istog razloga kao i ja. Ostalo su verovatno karte koje su završile kod tapkaroša koje je očajno vreme ostavilo bez zarade.
I najvažnije, da imaš bar osnovno obrazovanje i kulturu, nikada ne bi napisao nešto takvo o navijačima Zvezde. Da znaš samo koliko ljudi pređe i po 500 km da bi gledalo Zvezdu, koliko njih štedi da bi moglo da gleda uživo svaku ili bar neku utakmicu i onda dođeš ti, jedan nevaspitan, frustriran, beznačajan lik koji ih naziva plaćenicima i navijačema na dugme. Ti koji pojma nemaš šta navijaču Zvezde znači Zvezda. Ti koji nikada nećeš osetiti šta znači prava, neopisiva sreća. Ti koji nisi osetio Bari! To samo mogu da poredim sa rođenjem svoje dece. Pusti Istanbul i košarku, jer dao bi ti kao i svaki navijač Partizana sve titule u vaterpolu i tu jednu u košarci i još 10 takvih titula za taj jedan Bari. Ali nikada, nikada. Zapamti nikada!
I nastavi da patiš! To je bar još uvek besplatno!!!

realno

pre 6 godina

da se mrzneš i da gledaš fudbal u pokušaju ?
i to još da platiš ??

možda bi stadion bio pun ako bi na ulazu posetiocima davali po 10ak evrića da otrpe smor.

asaakira

pre 6 godina

Posle jucerasnje blamaze i 15000 gledalaca manje od najavljenog, mediji loptu prebacuju u polje Partizana. Prodata je 21000 do danas, od ukupno 27000. Manite vi zurnal....

Nišlija

pre 6 godina

xa se zaputim odavde ,da dodjem i da cekam 3h da udjem,da se makljaju kreteni koji se biju za prevlast kartela i mesta dilera,nemam vise 15 god,33,karte preskupeeee

Savatiye

pre 6 godina

Cinik, Uros, Karaburac, Bley, Grobar, Jabučilo, Grobarchina, Yarilo, xxx su na B92, gde su i svaki dan. Vrlo je verovatno da ni jedan od njih nije video ni JNA a ni Pionir.

Smesno

pre 6 godina

Kako gde su,ja sam morao licno da dodjem prvo da kupim kartu ...da ne kazem da prodaja ide jaaako sporo,presao sam 100km samo da dodjem da kupim kartu a da ne racunam to da treba opet da dodjem i na utakmicu zato sto je neko izmislio jedna karta po coveku uz licnu kartu...tako da svi koji hoce da dodju van beograda moraju dva puta da dolaze u smrdljivi grad,da ne pricam o tome da ce biti haos na dan utakmice sa ovom brzinom rada blagajni.

Cinik

pre 6 godina

Šta ćemo da radimo ako sutra na stadionu bude oko 22 do 25 hiljada navijača? Pazite, neko nam je do pre nekoliko dana pričao kako je prodato 50 hiljada karata, da se očekuje odko 1000000 dlanova a sinoć smo čuli da je na utakmici bilo 35476 gledalaca. Danas čujemo das je prodato bilo 47000 ulaznica. Kud se dedoše 12000 vatrenih navijača, Zvezde, kud se dedoše Delije? Lepo ja kažem da su navijači Zvezde navijači na dugme, kao harmonika dalapara. Partizan? ukoliko dodje 15000 navijača, to su navijači Partizana koji su kupili karte i koji će bti na stadionu bez obzira na vremenske prilike. Mnogo je opasnije kada se karte kupuju po naredbi nekoga pa onda ti jadni ljudi ne dodju na stadion. Nije ni bila poenta da dodju već samo da kupe i da nekom napune džepove. Najverovatnije su to oni navijači što se voze autobusima po celoj Srbiji pa i šire.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Savtiye", da li je Partizan igrao u finalu lige šampiona 1966.godine? Jeste. Da li je 1992.godine osvojio Ligu šampiona u košarci? Jeste. Da li je 3 puta bio pobednik Kupa Radivoja Koraća ( sada bi to bio Evrokup), 1977, 1978 i 1987.godine? Jeste. Da li je 7 puta bio prvak Evrope u vaterpolu? Jeste. Šta je nebuloza? Nebuloza je kada se ti iznerviraš zbog istine i počneš onako zbrda - zdola da postavljaš nejasna pitanja. To što navijaš za Zvezdu je lepo ali nije korisno. Navijati za Zvezdu, to znači nipodaštavati svakog drugog navijača. Da bi bio pravi zvezdaš moraš znati svoju istoriju. Ako znaš svoju istoriju, znaćeš da poštuješ i tudju. Ajde, sada poljubi decu i pravac na spavanje. Ja vodim ćerku na trening.

Grr

pre 6 godina

Pa mi ne delimo ulaznice uz par litara benzina. I sinoć je CZ prodala sve ulaznice samo nisu mogli da nahvataju sve da dođu. Pa i dug je najvećim delom smanjen od "prodatih" karata.

Opaaa

pre 6 godina

Uprave i zvezde i partizana moraju da shvate da dolazak ljudi na stadione treba da bude i komforana da budu uredni toaleti prohodno stepeniste da ljudi u svakom trenutku mogu izaci sa tribine i vratiti se na svoje mesto a pos obavezno trebaju da naprave krovove iznad tribina jer ako se fudbaleri valjaju po kisi rade to za debele novce a mi to sa tribini u suvom treba da gledamo i navijamo

mile1970

pre 6 godina

Beko nalupao si se za medalju.Znam mnogo ljudi iz Dalmacije ali nijednog grobara.Svi Srbi su tamo navijali za Zvezdu.A to kakvi su partizanski generali bili znamo dobro svi

Miskec

pre 6 godina

"A Zvezdu velicate, 50.000 ljudi a doslo 30, sad kad partizan napuni stadion onda cete da cutite? Zvezdini novinari!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tempo, 14. februar 2018 19:56)"
To je zato sto je Zvezda ugravirala svoje ime na dva najveca klupska pehara u svetu, to se postuje svuda, ali vi to ne razumete! Svrati u Zvezdin muzej neki imamo dva pehara, a neki imate krpenjacu iz sezdeset i neke!

Dragan Grujic

pre 6 godina

To je cena koju je uprava bila spremna da plati kada je da bi zastitila svijh 10 placenika i poltrona na Jugu odlucila da karte prodaje samo uz licnu kartu i tako zna tacno ko je na stadionu. Severna Koreja.

Cinik

pre 6 godina

Pozdrav mom poštovanom " Savatiyu". Prvo, jako je lepo što imaš troje dece i decu takođe pozdravljam jer i ja imam dve ćerkice koje su navijači Partizana. Drugo, kako ti nije jasno da te tvoja uprava iz Zvezde laže i da nikada nisu prodali 47000 karata i kako možeš da im veruješ na takvu neistinu. Pa, pravi Zvedzdaš bi bio na utakmici i ne bi kartu prodavao tapkarošima. Ako vas ima 12000 tapkaroša pa to je još gore od onog što sam napisao. Nema razloga da se ljutiš što vas zovem da ste navijači na dugme jer da niste vi bi ste u košarci napunili makar Pionir a ni to ne možete dok vam neko ne naredi da dodjete. Uporedio si tu vašu jednu titulu iz Baria sa titulama Partizana u košarci, vetrpolu a jedno si zaboravio. Kada u UEFI pitaš za fudbal u Srbiji svi će ti odmah reći da je Zvezda na prvom mestu a da je odmah iza nje najpoznatiji klub Partizan koji je igrao finale 1966.godine. Ali kada im kažeš košarka u Srbiji, odmah ćeti reći Partizan prvak Evrope, trostruki osvajač Kupa Radivoja Koraća, četri puta učesnik Fajnal fora, klub koji jedao najviše NBA igrača. Zvezdu odonosno FMP i ne poznaju. O vaterpolu i neću da pričam jer je očigledno da ne znaš ni da plivaš, pa ne bih da te davim podacima. Prema tome nije sreća navijati za Zvezdu u Bariu već je sreća uvek navijati za svoj klub a ja sam srećan što sam od svoje šeste godine " Grobar" i što niko sa mnom ne može da upravlja.Pozdrav.

Zuja

pre 6 godina

@Cinik

Decko, sa tobom nesto nije u redu. Ozbiljan problem imas.Tvoja mrznja prema Zvezdi je veca od ljubavi prema tvom klubu. Sto te tako nesto tisti u zivotu.Besparica, ljubav.Pises danima budalastine. Ovo ti pisem kao covek koji je zbog Zvezde obisao pola sveta cak i do Tokija. Koji se sa svojim prijateljima Partizanovcima legendama Vladicom Kovacevic, Gicom Damjanovicem, Blagojem Paunovicem, i mnogim drugima imao mesto a istocnoj tribini blize jugu.Posle utakmice i pre utakmice u kafani Zlatiborac. A tu Seki, Olja Petrovic, Cole Jankovic.... Sto se uvukla mrznja u tebe
Ko je uvukao mrznju? Zbog takvih kao ti sve je manje gledalaca na utakmicama. Dodji do Beograda idi gledaj utakmuce a ne da po ceo dan pises budalastine

Ej bre, bre...

pre 6 godina

To je zato sto je Zvezda ugravirala svoje ime na dva najveca klupska pehara u svetu, to se postuje svuda, ali vi to ne razumete! Svrati u Zvezdin muzej neki imamo dva pehara, a neki imate krpenjacu iz sezdeset i neke!
(Miskec, 14. februar 2018 21:24)

taj "veliki klub" kao Notingem forest, je cekao 25 godina evropsko prolece, verovatno koliko ti imas godina. Toliko o graviranj, muzeju ( lepo je to, mozete da se molite ispred pehara) ali slaba valjda od vas. Od stare slave i vasih novinara koji omase za 15 000 broj ljudi, se ne zivi.

Стари ЈУГ

pre 6 godina

@ (Dragan Zorin)

Браво Драгане! Твој пост је један од најбољих и најсмислелнијих, с тим што има још милион разлога због којих људи више не долазе на стадион Партизана. Прво, организација око продаје карата, у најмању руку је криминална! Маркетинг, цене, глупа процедура, све када се стави на гомилу, човек просто дође до закључка, да банда која је уз политичку подршку засела на чело Партизана и нема неку велику жељу да се стадион напуни! Њима, заправо, навијачи (осим оних које ОНИ контролишу) нису ни потребни! Притом, поново је продато неколико најбољих играча, а није доведен ниједан који би побудио жељу људи да дођу на стадион! Ма, када се све сабере, навијачи Партизана су страшно разочарани у ФК и тај рат са управом и смутљивцима који нам пљачкају и уништавају клуб, већ траје дуго, а трајаће, Бога питај колико још дуго! На жалост и штету свих партизановаца. Ето, иако имам карту, коју сам узео (купио) после дрндања и перипетија (иначе, имам годишњу пропусницу за исток!), искрено се размишљам да ли уопште да одем на утакмицу. Најгоре што од свих проблема и мука у којима се налазе клуб и навијачи, још нам УЕФА постави дебилни термин у 21 час у сред зиме!!! Мислим стварно, у сред зиме, да се игра утакмице од девет увече... Малоумно, да малоумније не може бити!
За крај - нека играчи на терену пруже свој максимум и победом обрадује навијаче! Без обзира на све, они ће имати подршку од свих нас којима је црно-бела боја у срцу! Нека нас обрадују у инат свима!

goran

pre 6 godina

Kao veliki navijac Partizana mogu reci da je i ova kolicina prodatih ulaznica uspeh.I sam sam na jedvite jade uspeo da uplatim ulaznicu u subotu pred kraj radnog vremena,valjda cu je podici na dan utakmice.Neka upravi sluzi na cast pod kojim uslovima kartu moze kupiti neko van Beograda.Svi mi bi morali doci u Beograd da ih kupimo,jer niko u ime nekog drugog to nije mogao uraditi,kao sto su komsije kupovale po 5-6 karata min za drugoga.

banana

pre 6 godina

Volim Partizan od malena ali kad vidim sta rade od mog kluba, kakvi ljudi vode moj klub jednostavno mi se povraća. Zato jurim karijeru i iščekujem taj dan kada će obasjati sunce iznad humske ulice i kada ću sa svojim detetom navijati i bodriti crno bele. Do tada srećno moj Partizane.

ZoranJ

pre 6 godina

Davno je prošlo vreme kada se na utakmicu išlo bez obzira na sve. Poslednji put sam zimi išao na JNA protiv Reala davne 2003. Od tada, ne hvala. Veći sam komfor doživeo u vojnom kamionu dok su nas vozili na gađanje. Pokrijte stadion, zabranite pušenje ali stvarno, zabranite pljuvanje semenki, obezbedite legalan parking na manje od 200 metara od stadiona i eto, ja možda i dođem...

Against modern football

pre 6 godina

"Neznalice, ne znam odakle da krenem, s obzirom na postavljeno pitanje..da li od toga da je fudbal sport koji se igra sa loptom, na dva gola....", otpisuje meni hipnotisani pantergan jer sam ironično reagovao na njihovo slavlje zbog 0:0, i potpisao se sa "0:0 je bolje od pobede." Nisam ja neznalica, ti si bre bu, a ja ću nastaviti da pišem kako je pobede bolja remija, a vi hipnotisani morate da verujete novinarima koji slušaju gazdu. Kad u Srbiji bude postojao samo jedan klub, tada će gazda biti srećan a CZ večiti prvak.
(I poraz je bolji od pobede?, 14. februar 2018 20:04)

Koliko se secam, ne toliko davno, pre samo 7-8 god, 2:2 kod kuce sa SVEMOCNIM Anderlehtom je bio dobar rezultat, a prolazak u grupu LS je slavljen kao kod nas Bari '91, pitao si kako je 0:0 povoljan rezultat, dobio si objasnjenje. I da, aktivan rezultat protiv visestruko skupljeg, favorizovanog protivnika je uspeh..mada je to u vasim glavama punim CRVENE ZVEZDE ipak manji uspeh od pobede nad onim mucenim Albancima u Beogradu?
Kada u Srbiji bude postojao samo 1 klub, kao onomad ,a vreme onog sto u Areni zasukanih rukava peva vase pesme, dok je predsednik SD bio Dacic...da nabrajam dalje? Tada je vodja bio itekako srecan, a neko sistematski ugnjetavan i unistavan, da ne idemo dalje u proslost sa "Sampionskim sponzorskim timom"...Lepo je bilo ziveti u vestacki stvorenim dominacijama...a sada..PAD, ali kao sto je vasa legenda bez rominga rekla, "I pad je velicanstven let".
p.s. Jel ce i ove godine titula biti namestena sve dok je mozda ne osvojite, jer ste vi najbolji u univerzumu i kada god be pobedite, svi su protiv vas i sve je namesteno? :) Cisto da razjasnimo o hipnotisanosti

dr feelgood

pre 6 godina

evo ja cu vam reci gde su grobari ali prvo mi recite gde je juce bila "krcata marakana"... ipak je bilo objavljeno a novine i portali nikad ne lazu...

Ujka sa Fontane

pre 6 godina

A šta treba da me neki kreten sa petardom ili motkom osakati.Uprava ne može da se reši huligana,pa eto neka vam oni pune tribine i dajte im neku kintu da im se nađe

Factor

pre 6 godina

Isti razlog kao i što "Rajko" nije bio pun.....ljudima SMETA: prisustvo huligana, činjenica da ne možeš da sedneš na svoje mesto (a prodaju bočno i centar), stadioni su neudobni, nema mesta za parking, Zvezda je čak i neopravdano nabila cene.....dajte večiti promenite nešto. Plus vreme je realno i hladno.

Glogy

pre 6 godina

Gde su grobari?eno ih na tastaturama,tu su najbrojniji,najverniji i najjaci.
(bulee, 14. februar 2018 16:02)

A ti ovo saljes preko krompira?
(forest gamp, 14. februar 2018 19:51)

Oni se loguju preko displeja na veš mašini :)

v_K_esspreso

pre 6 godina

Prodato je tacno 21.500 od 30 000...a ima jos danas i sutra..tako da stadion ce gotovo biti pun po hladnom vremenu. Ovakvi tekstovi ne doprinose korektnom i objektivnom novinarstvu.

milos

pre 6 godina

Mozda zato sto nas uprava Partizana tretira kao kriminalce kad podjemo da kupimo kartu.Uzimaju otisak prsta,uzimaju bris,ko ti je otac a ko majka,itd...I to rade kad cuju da se trazi karta za zapad ili istok.Na jug mozes lagano.Pitam se cije je to maslo.Zna vodjina uprava odakle dolaze prozivke na njegov racun.

Tomislav Kokeza

pre 6 godina

Grobari su tamo gde je i krov na stadionu Partizana.Ne mogu da verujem da ozbiljan klub u 21 veku nema krov nego se igra u uslovima kao da je u pitanju 1936??!!
Neka sednu Vucelic i Vizura na tribine i eto i mene pored njih.

buk pvo

pre 6 godina

Jedna karta-jedan covek, redari legitimisu ljude na ulazima, slab kvalitet fudbala, nemanje krova po kijametu...koliko god da dodje je dosta.

Haralampidis

pre 6 godina

Razumem i hladnoću i sve ostalo.. Medjutim, ovo se odnosi i na navijače Zvezde.. Što se tiče posete.. 1500-2000 dinara za kartu? Razumem da je finale LE. Bolje da odgledam kući u tomplom ambijentu, nego na stadionu gledajući ispade takozvanih "Vodja" koji vole klubove zbog svojih procenata od transfera i preprodaje droge na tribinama i svojim zamisljenim teritorijama po Bg, i Srbiji.
I usput nismo svi iz Beograda, i dok mi dodjemo do stadiona,uhvate se troškovi 8000... Dokle god budu bili u upravama samozvani doktori nauka sa privatnih fakulteta, i navijača koji zarađuju od klubova koji su nekada bili veliki, do tada ne idem na stadion!

Borkes

pre 6 godina

Kako gde su? Da bi kupio kartu treba traumu da prodjes. Jedna karta, na jedan dokument? Oni kao da zele da sto manje ljudi dodje. Tako je bilo i protiv Skenderbega. Sto ne moze karta da se kupi online? 21. vek je!!! A tek sto nam je stadion krs, to je druga prica. Svaki put kad odem na tekmu zacudim se da uopste toliko ljudi dodje.

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Zujo" u strašnoj si zabludi. Svi moji drugovi su ostrašćeni zvezdaši i svi zajedno gledamo utakmice bilo kada igra Zvezda ili Partizan. Ja sam samo surovo realan. Ne mrzim Zvezdu i nikada nisam navijao protiv nje kada igra sa stranim ekipama. Medjutim, to me ne sprečava da kažem istinu. A istina je da od kada vam je došao mentor vi ne prezate od svih mogućih prljavih igara. Zahvaljući svom mentoru najurili ste Vujoševića i Danilovića iz Partizana, onemogućavate Partizanu da igra Evrokup, da dovede igrače, sponzore, na svakih deset dana izdajete saopštenja u gotovo svakom sportu, napadate sudijsku organizaciju, kriv vam je Karadžić, Kokeza, Mirko Marjanović. Kada si takve reči čuo od Šekularca, Karasija, Duleta Savića, Vladimira Cvetkovića? Nikada, jer su oni znali da kada izgube titulu da čestitaju Partizanu i obratno. Sada vaš Terzić sam kaže da nikada neće čestitati titulu iako je sva tri derbija izgubio. Hajde, budi pošten pa reci ko više stvara mržu, vi ili mi? Dobili ste snagu od jednog čoveka i ponašate se bahato. U vaterpolu ste tražili da vam damo 5 igrača i dali smo vam pa se Dejan Savić zahvalio. Čim je Dejan otišao iz Zvezde krenuli ste sa napadima. Sada kada se vratio ponovo je tražio 5 igrača od Partizana i dali smo vam. Da li tu ima mržnje? Nema. Budi pošten pa reci kada smo vam menjali uprave, iste jurili, sprečavali dolazak sponzora. Jedan primer navedi pa onda vredjaj.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

15-20 000 Хиљада Гробара је сасвим довољно , да се било ком тиму овога свјета утјера страх у кости !! Толико...(Тарми пфк, 14. februar 2018 16:46)

Oduzmi od tog broja 200 Splicana, 500 bivsih delija, stotinak bivsih radovaca, zemunaca i ofk-ovaca, 500 placenika...to jest pola juga...

miki

pre 6 godina

Grobari su na groblju valjda... tamo im je mesto, zar ne? Delije su na kosovu, jer je i njima tamo mesto, jos samo Pantere i ostalu zivinu da strpamo u zooloski vrt, i bice nam svima lepsi zivot.

Dragan Zorin

pre 6 godina

Kupio sam kartu u ponedeljak, posle sat i po čekanja. Za to vreme je samo 7-8 ljudi ispred mene kupilo kartu. Istok bočno je već bio rasprodat, što znači da prodaja ide dobro, pa sam kupio centar. Mislim da je 2000, realno, skupo. Inače, od kada sam dao ličnu kartu i pare, dok je gospođa ukucala sve moje podatke i isprintala kartu je prošlo 10 minuta!!! Kao da sam išao da registrujem auto. Skupe karte, preeespora prodaja zbog sistema - jedna lična karta, jedna ulaznica... Kada bi draga uprava snizila malo cene (Sever 500, Jug 800, bokovi 1200, centar 2000), i ukinula glupost sa prodajom samo jedne karte, stadion bi bio rasprodat. Izgleda da misle da navijači imaju njihove plate :)

Daniele

pre 6 godina

Kao prvo zvezdica neka se zapita kako je moguce kupovati igrace a 60 milki ste u dugu? Stvar prosta ali kad je za Zvezdu onda moze i Vucic, moze i kradja, moze sve...samo da ste prvi, pa nije vazno kako- jadno!
Druga stvar- Grobari, oni pravi navijaci (ne dileri, kriminalci, siledzije i 2 prsta cela), su kod kuce, i tu ce ostati dok se ne pozabavite sa poslusnicima vlasti kod nas na tribini, zaduzenim za red, da se "stvar ne otme kontroli" te da se neko ne pobuni protiv majica sa likom Saleta Mutavog, i da ne zapeva slucajno nesto protiv Vucica!

Zdravooooooo

pre 6 godina

Ali kakva propaganda protiv Partizana...zvezda kad je igrala,pricalo se o rasprodatom stadionu,iz naftalina su se izvlacili bivsi igraci koji su listom pricali kako zvezda prolazi a za Partizan udarna vest "Gde su grobari" i povreda ...evo sad sam usao na b92 i nikada vise...nek vam klikove prave onih 12000 sto juce nisu dosli u rupu iako su imali kupljene karte

Vitez Lukic od Lamburginija

pre 6 godina

Gde su grobari?eno ih na tastaturama,tu su najbrojniji,najverniji i najjaci.
(bulee, 14. februar 2018 16:02)

Rece gospodin koji komentare kuca na TA peci.

Ракар

pre 6 godina

Ово је лаж,коју је пласирао
Журнал,пренео Моцарт,а,видим и ви се упецасте!!Е,моји новинари...

Koje ste vi dno dna od kluba i navijaca

pre 6 godina

Odakle obraza Partizanovim navijačima da juče pričaju nešto o broju Delija na Marakani? Sve karte su makar bile rasprodate, naravno da nisu svi došli zbog lošeg vremena i to je bio istok i zapad gde dolaze ljudi sa decom. Partizan je jedva prodao 15 hiljada karata što nije ni pola jučerašnje posete. Mislite o tome...
(Zone, 14. februar 2018 17:26) # Link komentara

Vi ste bas svileni kad imate da date po 3-4 000 za karte i onda zbog prohladnog vremena ne dodje vas 12 000 sa kartama....svaka cast,em od secera em puni para kad se tako razbacujete...nema veze sto su se kaarte delile sakom i kapom,na pumpama,po gradskim odborima,itd itd....

кхм

pre 6 godina

Да бих отишао на ту утакмицу и одвео синове морам да идем на ондај део где је карта најскупља због било какве безбедности. Када саберем, потребно је да дам половину плате. Немам новца, осећам се бедно.

Nikola

pre 6 godina

Možda je problem jer moraju navijači da ih kupe? Za Zvezdu juce ista priča samo drugo pakovanje. Stadion ne bi bio pun da sever suštinski nije mufte.
Posle se pitamo gde je problem....

zlatko laskoski MAKEDONIJA

pre 6 godina

kakvi su to komentari.sta vas briga koliko ce ljudi biti na utakmici.dajte nesto o samoj utakmici ili o fudbalerima,sramota.i da znate koliko mi bili bicemo jaci od svih 'cigana',koi su na silu i bez kupjenih ulaznica noseni na stadion.

dragan

pre 6 godina

Vi ste bas svileni kad imate da date po 3-4 000 za karte i onda zbog prohladnog vremena ne dodje vas 12 000 sa kartama....svaka cast,em od secera em puni para kad se tako razbacujete...nema veze sto su se kaarte delile sakom i kapom,na pumpama,po gradskim odborima,itd itd....
(Koje ste vi dno dna od kluba i navijaca, 14. februar 2018 18:02)

A ja se cudim sta dele ovi sps-ovci nedeljama vec sa onim standovima po gradu,kad ono karte za partizan. I opet nista...pa dobro probajte malo po Splitu da delite,tamo bi islo dobro

Against modern football

pre 6 godina

"Nepuna dva dana pre početka utakmice na blagajnama stadiona Partizana ostalo je više od polovine štampanih ulaznica, piše Sportski žurnal". Ovaj žurnal, koji je sportski informer, zadužen je da širi negativne vesti oko Partizana, a vi ste u ekipi "zajedno smo jači". Samo jedno pitanje: odakle im ovaj podatak, i vama i njima, i otkad je to 0:0 na svom terenu "vrlo aktivan rezultat", kako piše ovaj CZ bazar (žurnjal)?
(0:0 je bolje od pobede, 14. februar 2018 16:27)

Neznalice, ne znam odakle da krenem, s obzirom na postavljeno pitanje..da li od toga da je fudbal sport koji se igra sa loptom, na dva gola....
0:0 kod kuce u eliminacionoj fazi bilo kog takmicenja koje se igra na 2 utakmice je VRLO POVOLJAN I AKTIVAN rezultat, bez primljenog gola kod kuce, protivnik je primoran da na domacem terenu napada, jer je jedini rezultat koji ga vodi dalje - POBEDA. Samim tim, gostujuca ekipa ima velike sanse da na kontru umuva gol, i time izvrsi dodatni pritisak na protivnika, a znajuci Zvezdin tim sa prebrzim krilima, to nije uopste daleko od moguceg. E sada, to sto ste ti i sva tvoja braca grobari likovali kako ce CSKA da nas "pokida" u "rupi" pa vam se zelje, kao ni protiv Batea, Kelna, Arsenala, Krasnodara, Sparte...nisu ostvarile, to je vec druga prica, i malo ju je teze objasniti..ali zove se KOMPLEKS :)

neutralni felsh

pre 6 godina

@neutralni felsh, koliko praznih reči, demagogije i sve to da bi se maskirala suštinska nemoć. Čuj ne voli se gužva, 6 put igrate na proleće u istoriji kluba, 2 Rajka bi trebalo da napunite. 
Ali kako kad ste nastali kao negacija na Zvezdu, mrzite tuđe više nego što podržavate svoje. Sikćete, režite, podbadate a kad dođe vaš četvrtak pokažete svoje lice. Jad i beda, ej poluprazan stadion od 25k mesta. Na vašem mestu ne bi usta otvarao na fudbalskim vestima.
(detektiv kokni kol, 14. februar 2018 18:32)


prvo, ne trci pred rudu. sacekaj da vidis koliko ce biti prodatih pred start meca. bice 18-20.000, za mene je to sasvim pristojna poseta u ova vremena, u svakom smislu. znamo i za vise, znamo i za manje. najbitnije je da momci sutra odigraju dobro i opusteno, a kvalitet imaju, ali trema im ponajmanje treba. suma je usao i u formu i u ritam, to niko ne govori, svi pricaju neke skrenute teme.
radni je dan, duva, mnogima se ne zuri da zatrpavaju blagajne, prave cudo i slicno. primera radi, vasi marketing magovi su zatvarali vecinu prilaza da bi pravili vestacku famu i jeftin marketing, na koji su se mnogi primili. najavljena stotina hiljada dlanova, ono ispade posetioci imaju treci rukav na ledjima, sto rece radovan treci. partizan to nema. a o poseti pricaj za vreme utakmice, a ne 24 h pred istu... gud najt.

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Dezinformacije. 22000 karata je prodato do jutros, tako da je realno ocekivati preko 25000 navijaca. Ne znam cemu ovi neistiniti tekstovi.

lazar

pre 6 godina

grobari seku gume pristalicama crvene zvezde,sinoc preko 20 automobila,i sam sam bio zrtva tako da nije ni cudo sto su prodali pola stadiona,njih ne zanima njihov klub,oni prate zvezdu

BBRS

pre 6 godina

Е моји гробари, ништа од вас не остаде !
Још кад вас сад Викторија звекне, нећете више ни постојати !

Peca

pre 6 godina

Možda sam ja izolovan slučaj, ali dok sam izlazio sa stadiona posle utakmice protiv Jang Bojsa, zarekao sam se da više ne idem na stadion dok je Đukić trener. Onakav krš od fudbala ne želim da gledam, pa makar sve redom pobeđivali.

bb

pre 6 godina

Kad mora za kupovinu karte da se uzmu svi podaci iz lk i moze samo jedna po osobi... sledeći put neka traze krvnu sliku pa ce biti dva coveka na stadionu. Kako genijalci uprave, ljudi iz unutrasnjosti da kupe karte kad su jedva skupili za jedan dolazak u Bg.

ja

pre 6 godina

pricate nesto o navijacima zvezde?? da,doslo nas je 35000 a uzmite u obzir da su karte zvezde bile duplo skuplje nego sto su vase sada , takode uzmite u obzir da se utakmica igrala u terminu od 18h tako da pored nezaposlenosti koja je velika ima ljudi koji su radili i nisu bili u mogucnosti da dodju,i jos jedna stvar mada to je najmanje bitno kada je takva utakmica u pitanju ,vreme je bilo lose....tako da nasih 35000 je broj koji vi nikada necete dostici i o cemu ne treba komentarisati....ZVEZDA DO TITULE PA U LIGU SAMPIONA

neutralni felsh

pre 6 godina

Е моји гробари, ништа од вас не остаде ! 
Још кад вас сад Викторија звекне, нећете више ни постојати !
(BBRS, 14. februar 2018 18:05)


i ti si ipak covek, premda si ljubitelj petparackih euforija i skakanja po klupama.

Sub013

pre 6 godina

Za zvezdinu utakmicu naslovi bili 100 hiljada dlanova, CSKA čeka 50 hiljada ljudi, Partizan je prodao 15 hiljada karta do utakmice biće 20 hiljada i to je stvarna cifra, a sad ja pitam Vas i dr.Terzića gde je još 20 hiljada ljudi juče na stadionu????
(Blue Moon 753, 14. februar 2018 16:05)

Pa zar ne kapiras da novinari daju sve od sebe da vas bude bar 10.000 sutra, vidiš da je ovo apel u pomoć, tipa možete još da se predomislite, dođite itd. umesto da budeš zahvalan što se novinari trude da ubede još nekog preostalog grobara da dođe tebe drmaju kompleksi pa prozivas Zvezdinu posetu i ladno te nije sramota toga. Juče bilo 35.000 + 5 koji su ušli bez karata to ti je cirka 40 tisuća ili ?2 u odnosu na skoro pun lavor ili 4 ? više nego što će biti sutra, kako god ti lakše

Dusko

pre 6 godina

Narod vidi trio VVV u klubu i bojkotuje... Ova uprava radi sve suprotno od onoga kako treba da se radi i ovih 15000 hiljada je mnogo vise nego sto zasluzuju... Partizane, navijam za tebe, ali se bojim da ce biti losijih poseta u buducnosti

Lale

pre 6 godina

To što juče nije bio pun stadion ne znači da klub nije prodao karte.Konkretno mojih nekoliko prijatelja koji su imali karte nisu otišli na utakmicu.Drugo, na četrdeset minuta pre utakmice na potazu od autokomande do zapada najmanje pedeset tapkaroša daje karte u pola cene, a drug koji je kasnije došao kaže da su davali za 100din.Čujem od prijatja iz kluba da oko šest hiljada nije profato.A za ciničnog mučenika -Zvezda je od 1970-1990 toliko prodavala karata po evropskoj utakmici da se 80 000 prodatih smatralo neuspehom.Dete , počela je škola-knjigu u šake, spasi što se spasiti može.

zvezdarac

pre 6 godina

@edukacija
Vase karte su prodavane po sličnim cenama još pre više od mesec dana. Sever 1500, istok bok 2000 itd. Vlasnici pretplatnih karata su imali i popust 50% pa je sever koštao 750 dinara.
Pred rešavanje žalbe, zvezda je dokazivala da je prodato više od 30000 karata (znači po tim manjim cenama) a kad je žalba rešena i nastavljena prodaja vi ste prodali još nešto manje od 5000 karata po visokoj ceni,
Dakle, ne lupajte. Da su vam od početka bile "regularne" cene, vi ne bi imali ni 20000 gledalaca sinoć.

Partizan u inat svima

pre 6 godina

Zasto niste napislai da je 08.02 pordato samo 350 karata!

Pa zatim 31.12.2017 prodato 0 karta...
Zasto o tome ne pisete...

Kako je ovo bajato i smesno ....

Nemojte se vi bojati za nas, nego vi mislite o vasem debaklu, jer vam je 20 000 karata ostalo ne prodato pored tolike medijske pompe, reklama, najava i iskakli ste iz frizidera i nista!

Pustite vi Partizan i Grobare!

I poruka za petokrase: Dok ne sredimo probleme u svojoj kuci. neboj te se necemo vas ....!

Nikad kao Bаnе . . .

pre 6 godina

Zvezda je pustila u prodaju 52000 karata.Znaci 3500 manje od max kapaciteta zbog prostora koji je morao biti ostavljen zbog gostujucih navijaca.Prodato je 47000.E sad sto smo mi razmazeni pa zbog kise i snega neki nisu dosli,neki zbog guzve nisu stigli je druga prica.....
(Nikola, 14. februar 2018 16:26)

Ajde po sendvic, zasluzio si, bar si nasmejao ljude posteno... Cene karata:
"jug/sever 2.000 dinara, istok bočno 3.000, istok centar/zapad bočno 4.000, zapad centar 5.000 dinara." I taj sto je platio toliko pare nije dosao zbog kise... pa dosao bi sa svoje sahrane...

edukacija

pre 6 godina

na stadionu Partizana ce sutra biti sigurno preko 20 000 ljudi to nije sporno, to je njihova trenutna realnost vec godinama, sporno je to sto su cene za ovu fazu takmicenja za srpski standard veoma korektne uzeci u obzir da je Zvezda odredila vise nego duplo vece cene pa je tako cena centralnog dela zapada na JNA 2000 kao I sever I jug juce na Marakani, ja razumem da se ne igra cesto Evropa ali ljudi ovo je Srbija za nas narod je to previse I za ovaj u Beogradu a kamoli za nekog ko treba doci van Beograda

forest gamp

pre 6 godina

Gde su grobari?eno ih na tastaturama,tu su najbrojniji,najverniji i najjaci.
(bulee, 14. februar 2018 16:02)

A ti ovo saljes preko krompira?

Realno

pre 6 godina

Samo polako..neko je u novembru "prodao" 47000 pa ih juce na stadionu bilo 35 000 ,a posle pevaju "po kisi,suncu,snegu..."..:))) Hvale se da ih ima 5 miliona,igraju prolece posle 1/4 veka i napune 2/3 stadiona...
Videcemo sutra koliko je prodato i koliko ce ljudi da bude na stadionu...

karlito

pre 6 godina

za centralni deo 2 hiljade,za jug i sever po soma ,i oni opet ne mogu da prodaju sve,a znaju da se smeju zvezdinim 35 000 ... Da kazem samo da sam platio 5000 zapad-centar,za jucerasnju tekmu. Da su cene za jna iste kao i nase protiv rusa... :) ne bi bilo 10 hiljada ljudi.

Filip

pre 6 godina

Grobari su mogli da imaju nov stadion kos pre 8 god .. Krov, maximalna udobnost... Ali ne. zuti nisu dali.. Ovakve posete gledajte kao protest jer stvarno nema svrhe renovirati ono sto je za rusenje... Polako ulazi to I kod delija. Juce su posle 26 god igrali prolece I popunjenost bila oko 70 % ... 40000 od 55000 mogucih.. Tako da I mi ako budemo imali oko 25000 bicemo kao I oni.. na 70 %...
(Dejan X, 14. februar 2018 17

Kako vam to zuti nisu dali? Mozda ste na prevaru hteli da otmete vojnu imovinu
Imali ste Borisa Tadica, Dinkica , Ružica, Ljajica, i ko zna koga jos. Napravili ste one kartonske loze na istocnoj tribini. Ko da dodje da kisne da se smrzava. Pun kapacitet da se guraju gledaici na vojnom stadionu je 25 hiljada. I nikada ga niste napunilli. Nikada se nije trazila karta vise

darkoKG

pre 6 godina

Pravi grobari i pravi navijaci su kuci, jer niko nije lud da svoju glavu stavlja u torbu dolazeci na tribine gde huligani vode glavnu rec! I sve dok bude bilo tako i neka su prazni stadioni!

a

pre 6 godina

Zvezda je prodala karte preko interneta i vecunu tapkarosima koji nisu uspeli juce da prodaju jer se zbog loseg vremena malo ko bez karte cimao pa su na kraju davali zapad za 500 koji kosta 5000.
Los potez uprave jer se karte stampaju pa i onaj koji bi hteo da kupi od tapkatosa ne zna da li je ovaj napravio vise primeraka i ne zna da li ce mu bar kod proci na ulazu..
Da li vam je stvarno logicno da klub prijavi ptodaju 50.000 karata i na to plati pdv samo da bi se hvalio da je rasprodao stadion a ustvari prodali 35.000!?

neutralni felsh

pre 6 godina

To je zato sto je Zvezda ugravirala svoje ime na dva najveca klupska pehara u svetu, to se postuje svuda, ali vi to ne razumete! Svrati u Zvezdin muzej neki imamo dva pehara, a neki imate krpenjacu iz sezdeset i neke! 
(Miskec, 14. februar 2018 21:24) 
Ako sledimo tu logiku, u ujedinjenom kraljevstvu treba da proglase neradni dan kad god Notingem Forest igra, sve da stane pa i bolnice i policija. 
A s druge strane kad igraju ovi tipa man city , to moze u malom clanku na dnu petnaeste strane da se isprati 

Vi jos zivite u dobu VHS kaseta.
(anarhitekta, 14. februar 2018 23:20)


... debelih televizora i starih spomenara :)

Aleksandar

pre 6 godina

Problem je kao i kod Zvezde, placene vodje navijaca od kojih je obican navijac digao ruke. Na te kriminalce loze se samo neizivljeni klinci. Meni kao navijacu Zvezde ostaje u secanju ubedljivo najbolje navijanje i poseta onda kada nam je trener bio Prosinecki. Na svakoj utakmici sever pun, istok i zapad solidno popunjeni, koreografija na svakoj tekmi, jedna sveopsta ljubav prema klubu, a rezultata nije bilo ni priblizno kao sada. Zao mi je Vladana Milojevica i ovih momaka koji su igrom i rezultatima zasluzili bar 20000 na svakoj utakmici, isti je slucaj i sa kosarkasima

Милош-

pre 6 godina

pozdrav za klince zvezdase, vi se dicite posetom na stadionu zato vas prozivamo gde ste kad zakazete. vi nas ne mozete prozivati za posetu kad smo bezbednosno ugrozeni samim dolaskom. kad bude bezbedno doci cemo. covek je lepo objasnio da ne podrzavamo Vucelica i Vazuru i Vuletica i zato nas nema. losa je atmosfera oko partizana.

konstatacija

pre 6 godina

"Nepuna dva dana pre početka utakmice na blagajnama stadiona Partizana ostalo je više od polovine štampanih ulaznica, piše Sportski žurnal". Ovaj žurnal, koji je sportski informer, zadužen je da širi negativne vesti oko Partizana, a vi ste u ekipi "zajedno smo jači". Samo jedno pitanje: odakle im ovaj podatak, i vama i njima, i otkad je to 0:0 na svom terenu "vrlo aktivan rezultat", kako piše ovaj CZ bazar (žurnjal)?
(0:0 je bolje od pobede, 14. februar 2018 16:27)

Pa nego sta da je aktivan.Znaci resava se u drugoj utakmici.Neaktivan bi bio da si izgubio pa domacinu dovoljno i 0:0 ili svaki neresen rezultat

Grdoje

pre 6 godina

Da ponovim post:
Ja licno sam bacio kartu za trecu utakmicu za LS kada sam video kako igramo protiv Arsenala i Brage.
Za antifudbal i antinavijanje uglavnom normalni navijaci nemaju zeludac. Uslovi na stadionu - jeza!
Ima mnogo lepsih nacina da se provede vece.
Kao i kod Zvezde, doci ce oni koji moraju, da se odradi tezga.
Oba kluba su vec duze vreme lokalna, da ne kazem provincijska liga. Sanse nema da im dodje neko iz drugog grada : baciti 5-6 sati na one koji ne smeju da se "pofajtaju" na svom terenu???
Radije cu da gledam Island na TV-u.

zvezdas

pre 6 godina

Juce kukumavke i narikace navijaci vojnog kluba kritikovali posetu na Rajku. Ovi pustili 15 hiljada u prodaju i ne mogu pola da nabace. Ko ce da dodje po kijametu u"hram fudbala "bez krova"?Jos ako se pobiju bice cirkus

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Opet paranoja da su svi protiv vas, CIA, BIA, Sportski zurnal ?! 
Pa ti prvi neces ici, nego ces ovde , za vreme utakmice slati smešne komentare
(Batko, 14. februar 2018 16:43)

Samo kad si ti isao sinoc na Tarapanu. Pa ti nisi isao ni protiv Donjeg Srema kad ste pustili slobodan ulaz a kamoli sinoc gde je ulaz kostao BAREM 2 hiljade, to je skupo za tebe.

Djuza

pre 6 godina

Sta ste se odmah napali Grobare pa oni vise mrze Zvezdu nego sto vole Partizan tako da su se istrosili juce za CSKA, a mozda igraju u istom terminu Evroligu ko ce ga znati...

Milos

pre 6 godina

Pitam se samo sta ce se desiti ako sutra bude vise od 20.000 ljudi ili da bude pun stadion,oce li se javiti terzini botovi da kazu kako zurnal govori istinu,hocete li i dalje verovati zurnalu,terzi ili sopstvenim ocima...

aco rs

pre 6 godina

Tribina nam otisla do djavla ljudi su zbunjeni neznaju vise gdje da idu navijati,jug istok sever,strah za licnu bezbjednost sve utice na prodaju ulaznica.

спортски уметник

pre 6 godina

kad zvezda proda polovinu ulaznica ti je kao kad vi prodate sve
(james, 14. februar 2018 15:59)

прода или поклони по партијској линији?

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik

Postavio si par nebuloznih pitanja.

1. Kada pitaš UEFU!?
2. Igrao finale!?
3. Kada pitaš FIBU!?
4. Najviše NBA igrača!?
5. Jel i tebi Sale mutavi lupao šamare?
6. Jesi li oblačio majice?
7. Jesi na Zagrebačkoj ili Splićanskoj strani?
Mislim:
1. Gde si sreo UEFU i kako si je pitao?
2. Jeste li upisani na ušatom?
3. Pogledaj po jedan!
4. Ovo je tačno, isto kao što ste i Seltiksi!
5. ???
6. ???
7. ???

Aleksandar

pre 6 godina

Da sam navijac ne bih isao iz inata.Najavljivali neka pojacanja,povratnike iz inostranstva a oni na kraju prodase ponajboljeg igraca a doveli neke iz nase lige.

VardaPFK

pre 6 godina

50% jeftinije ulaznice nego za Zvezdu i 50% manje gledaoca čudno?
(Saša, 14. februar 2018 16:16)

Ako si čitao naslove zadnjih par meseci, onda ti je jasno da zvezda igra ISTORIJSKE utakmice, a Partizan obične evropske utakmice... Novinarstvo u službi Zvezdaške javnosti :)

Dušan

pre 6 godina

@Nikola
I šta kažeš prodato 47.000? Nije.
Prodato je 82.000.,ali ih samo 35.000 došlo!!
Šta sve čovek neće pročitati!??
Zvezda je prodala za meč sa CSK-a
manje od 30.000! Ostalo su godišnje i sponzorske.

kuku end lele

pre 6 godina

ovako..imam 40godina i dok sam bio mladji isao sam..sad ne mogu
prehladim se..pa krene prostata..hemoroidi itd..
nemam vise volje i zivaca da kisnem na nuli i jos da gledam ove iz uprave kako kradu..neka hvala
onda ovo sa ovim frakcijama..pa ko je veci grobar itd..neka hvala
kad bude bio krov da ne kisnem,onda cu dolaziti i progutati upravu i frakcije,jer cu uzivati u fudbalu pa makar i izgubili..ali SUV!

detektiv kokni kol

pre 6 godina

@nesa, Tako su i nacisti razmišljali, mi odabrani i mali naspram većine cigana. Čovek je čovek, i ti i ja smo isto. To što misliš da si posebniji i vredniji samo na osnovu navijanja za jedan klub je za temeljnu psiho analizu.
Srećno sutra partizanovcima koji nemaju elitistički/narcisoidni poremećaj ličnosti.

shjeee

pre 6 godina

Ništa čudno. Za zvezdu navija cela Srbija. Estrada, političari, rijeliti Srbija. Mali je procenat normalnih, urbanih zvezdaša. To je sve 50+

Petar

pre 6 godina

@(tata dvoje lepe dece, 14. februar 2018 16:05)

Bolje tata odvedi decu u pozorište. Na stadionu sigurno neće naučiti da budu korisni članovi društa.

derion

pre 6 godina

Pravdanje time da se na tekme ne dolazi zbog podela,ne piju bas sasvim vodu,nije bilo podela pre nekoliko godina,pa se mucilo da sa napuni stadion i na Evro-utakmicama.Sinoc,zvanicno na Zvezdi 35-6 hiljada,moj utisak sa tribina je da je bilo verovatno 40tak hiljada,stadion jeste bio raprodat,ali mnogi koji su imali karte nisu dosli zbog vremenskih uslova,a i losa procena tapkarosa,koji ih je bilo sinoc podosta,uz sve to duplo su jeftinije karte za Partizan...ali da,kao sto vec neko napisa,oni su `navikli` na ovakve tekme poslednjih godina,pa im vise nije zanimljivo,malo smeha nikad na odmet.Za kraj,jos jedan podatak Zvezda je ove sezone najgledaniji tim LE,toliko.

Bane

pre 6 godina

(Nikola, 14. februar 2018 16:26)

Ja sam mislio da smo mi Srbi siromašan narod, kad eto dobrih 15 hiljada kupilo kartu a nije došlo. Ima se može se. A karte baš bile jeftine da se bacaju u bunar naročito zbog kiše. Drugar čitaš li ti crnu hroniku, ovde se ubijaju ljudi za crvenu a neće doći na utakmicu zbog lošijeg vremena a uredno platio kartu. Ma idi begaj

zvezdarac

pre 6 godina

@madridista

Dakle, mondo sajt je lagao u najavi prodaje karata u decembru?

Ili cene karata u pretprodaji nisu bile jeftinije nego kasnije?

Zone

pre 6 godina

Odakle obraza Partizanovim navijačima da juče pričaju nešto o broju Delija na Marakani? Sve karte su makar bile rasprodate, naravno da nisu svi došli zbog lošeg vremena i to je bio istok i zapad gde dolaze ljudi sa decom. Partizan je jedva prodao 15 hiljada karata što nije ni pola jučerašnje posete. Mislite o tome...

hrabro

pre 6 godina

Smijete se Partizanu a snoc je CZV imala mjesta koliko hoceste....ovo se isto i njima dogadjalo prije par godina i godinama u nazad....bolje se zapitajte vi normalni smijete li ici od huligana na stadion....ja vise ne navijam.

Glogy

pre 6 godina

Odavno BG ne zasluzuje niti jedan sportski dogadjaj,kako mi kaze drugar,juce na stadionu Zvezde je bar polovina navijaca doslo sa strane a za reprezentaciju da ne pricam.Tako je I za Partizan,sigurno je polovina koja je kupila karte juzno od BG I R.Srpska.
(kralj, 14. februar 2018 16:28)

Ajde, mani me te priče. Ja neću sutra doći. Ti ćeš se za evropsku utakmicu otvoriti, ali ja sam ove godine išao na skoro sve košarkaške utakmice i uredno plaćao kartu. Ti dođeš jednom, pa misliš da imaš pravo da me prozivaš. Išao sam i na rukomet i na nekoliko vaterpolo utakmica. Ti ćeš danas potrošiti neki dinar i misliš da imaš pravo da prozivaš nas iz BG, a ja kupujem karte cele godine. Kad stavimo na vagu, ja Partizanu ostavim mnogo više novca nego ti. Kamo sreće da je bolje vreme, pa da ne izbijamo sa stadiona, ali nije prijatelju...

Soko

pre 6 godina

Mi nismo fudbalska nacija i nikad se nemozemo poredit sa tim nacijama.Iz kelna je na marakanu doslo 5000 navijaca a Keln je zadnji u njihovoj ligi.Nasa kultura su slave i slicne manifestacije sto je mozda ibolje ali mi smo fudbalski nezainteresovani i izmisljat neke druge razloge je bez veze.

Dzoni

pre 6 godina

Ali najjaci su mi ovi iz rupe, na stranu to sto vas je juce bilo 35 hiljada, a znamo da vas ima 10 miliona, niste ni onaj muceni sever napunili, ali kakva je ono atmosfera, kakvo je ono bedno navijanje, kao pakao neki, sta je ono bre???? Sutra gledajte sta je navijanje, pa i ako nas bude 15 hiljada, dovoljno je..

Losmi

pre 6 godina

Ali najjaci su mi ovi iz rupe, na stranu to sto vas je juce bilo 35 hiljada, a znamo da vas ima 10 miliona, niste ni onaj muceni sever napunili, ali kakva je ono atmosfera, kakvo je ono bedno navijanje, kao pakao neki, sta je ono bre???? Sutra gledajte sta je navijanje, pa i ako nas bude 15 hiljada, dovoljno je..(Dzoni, 14. februar 2018 16:51)

Ono kad ti grobar prica o navijanju u fudbalu...:D :D :D

Zeljko 83

pre 6 godina

Nije atraktivan protivnik...voleo bih da Partizan sto dalje dogura...Iskreno zao mi je i krivo da od malih nogu bodrio klub kog volim...i vidim da osim Bjekovica-Zecevica...ni jedan nije manji lopov...Ogadili mi se....Kad Iliev stigao i Onaj Vezura u klub vode glavnu rec...Neka hvala bezbednije mi da ih odgledam na TV....Zali boze pored toliko Legendi u klubu spali na Ilieva....

Madridista

pre 6 godina

@zvezdarac

Nikakav popust nisu imali vlasnici sezonskih karata. Ja imam sezonsku.Svugde u svetu u pretprodaji su karte jeftinije. Da je bilo bolje vreme bilo bi prodato sve. Srbi su malo svileni. Evou Madridu 6 stepeni

Insomniac

pre 6 godina

Nepokriven stadion na kisi!!!!!!!!!
Ljubav ipak nije jaca od pneumonije.Ne daju kisobran da uneses. Isto je i sa zvezdom. Komfort stadiona VELIKA NULA.

vlad

pre 6 godina

Odakle zurnalu ovaj podatak, kada zvanican sajt kaze da je prodato 22000. S'obzirom da je zatvoren jugo-istok sektor ima jos nekih 7000 u prodaji

Goxy

pre 6 godina

Ako stadion Partizana prima 60 hiljada onda istina je da nije prodato ni pola. Do sada je prodato oko 25 hiljade ulaznica. Napred PARTIZAN!
(silni, 14. februar 2018 16:05)

ma sta rece????

Toliko

pre 6 godina

U Splitu su,cekaju vlak bez voznog reda,da dodju i pomognu svom malom timu.Na njihovu zalost,nema ih puno ni ovde ni tamo a na srecu ogromne vecine u Srbiji a stadion ce biti poluprazan.

mile

pre 6 godina

jug vode cigani. i najgluplji su shvatili da dok se ne ocisti jug i tamo ne dodju samo pravi grobari koji za partizan navijaju iz srca i od malena ne idu na jug i na fk partizan

I poraz je bolji od pobede?

pre 6 godina

"Neznalice, ne znam odakle da krenem, s obzirom na postavljeno pitanje..da li od toga da je fudbal sport koji se igra sa loptom, na dva gola....", otpisuje meni hipnotisani pantergan jer sam ironično reagovao na njihovo slavlje zbog 0:0, i potpisao se sa "0:0 je bolje od pobede." Nisam ja neznalica, ti si bre bu, a ja ću nastaviti da pišem kako je pobede bolja remija, a vi hipnotisani morate da verujete novinarima koji slušaju gazdu. Kad u Srbiji bude postojao samo jedan klub, tada će gazda biti srećan a CZ večiti prvak.

No

pre 6 godina

Ma bre ja vas da pitam nešto...pa ko je bre normalan da ide na fudbalsku utakmicu po ovakvom vremenu, ma jel ste bre vi pri zdravoj pameti. I ko se to još loži na fudbal uopšte...?

Matrix

pre 6 godina

I sta sad?Mi gledamo evropske klubove gotovo svake godine u grupnoj fazi a vi u grupu udjete jednom u 10 godina.Za vreme Toleta ste u prvenstvu imali po 15 000,20 000 hiljada a sad 3000,4000.Razlika je sto vi danima pricate o punom stadionu a mi ne.
(PAOK, 14. februar 2018 16:05)

Hoces da kazes da su vam dosadile evropske utakmice?

Тарми пфк

pre 6 godina

15-20 000 Хиљада Гробара је сасвим довољно , да се било ком тиму овога свјета утјера страх у кости !! Толико...

Ставка

pre 6 godina

@Batko
Знам то је она ваша 20 000 стиже делија..На купу вас је било 5000 од 25 000.Одмори ботко.

Garfild

pre 6 godina

Najveci problem je sto jedan navijac moze da kupi samo jednu kartu, tako da na dan utakmice moram uzeti kartu, jer ne mogu dva puta ici za BG... Nista se ne brinite gledacete nas u sledecem krugu ?

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ako bude 8000 to je puna kapa!! 
Realan grobar!!!
(darth vader sa B.Brda!!!, 14. februar 2018 17:07)

Mi bar ne manipulisemo narod oko posete kao delije koje su rekle da ih protiv Kelna bilo 53 hiljade koliko je pisalo na onoj tabli ali u stvari ih je bilo oko 45 hiljada.

veliki strumf

pre 6 godina

Hehe objasnise tastaturasi da je prodato 20 i kusur hiljada, a do sutra... Iha, bice toliko puno da ce stajati jedni drugima na glavu. A kad se ukljuce kamere sutra, ala ce biti duhova na stolicama... Kad im ovde objasnjavam da nasih 36000 ne mogu ni da sanjaju, da u mecu sezone sa Bojsima ni 20000 nisu mogli da skupe, a da Pionir ne napune ni kada je dzabe ulaz, neki neutralni felsh i jos neki likovi pokusavaju da se sprdaju, a ne shvataju da se sprdaju sami sa sobom!

CzBg89!

pre 6 godina

Stvarno se brukamo, treba da se ugledamo na komsije koje se rasprodale sve karte pa im onda doslo svega 30ak hiljada.
(Nikl, 14. februar 2018 16:06)
Svega? Aj junaci dodjite vi sutra "svega" 35000 pa da vidimo i to cudo

CzBg89!

pre 6 godina

I sta sad?Mi gledamo evropske klubove gotovo svake godine u grupnoj fazi a vi u grupu udjete jednom u 10 godina.Za vreme Toleta ste u prvenstvu imali po 15 000,20 000 hiljada a sad 3000,4000.Razlika je sto vi danima pricate o punom stadionu a mi ne.
(PAOK, 14. februar 2018 16:05)
Epa druze vidis razlika je u tome sto se prica o nasim posetama na stadionu jer nekada budu i do 50000.. a o vasim i ne treba jer vas nikada nije ni bilo toliko, vas dodje 1000 pa nikom nista. Nemoj ti o broju na stadionu da pricas, pre mogu nislije o tome ima ih vise na stadionu.

Gospoda Cigani

pre 6 godina

Dobro bre igrate u 9 uvece, mi smo u 6 popodne, masa ljudi je radilo, nije moglo da stigne, karte su vam duplo jeftinije, stadion vam prima skoro duplo manje ljudi i opet rasprodali ste pola.
Kada cete da prihvatite da ste samo mali partizan koji ce uvek vise mrzeti Zvezdu nego voleti svoj klub. Cinjenica.
Kazete igrate cesto Evropu? Mozda vam je dosadila, ili vam protivnik neatraktivan? Igraju je i mnogi drugi, pa su mali klubovi.
Ne bih ni komentarisao, nego se brda vas naslo da popljuje i smeje se Zvezdi, kada je doslo vreme da se pokazete, nema vas nigde. Standardno. Pozdrav i zelim vam dobar rezultat.

Aces High

pre 6 godina

Ove uprave izgleda ne kapiraju da im bar pola stadiona napune ljudi koji zive van Beograda?

A upravo su njima otezali dolazak na utakmice sa procedurom oko kupovine i nabijanjem cena.

Pa rodjaci, mozda je fudbal vazan, ali jos je vaznije da imas sta da jedes. Zato mi je i drago sto nisu prodali sve karte, nek se zamisle malo.

ej bre, bre...

pre 6 godina

40 000 glava, 80 000 dlanova ....kad bi mi bili mitomani onda bi takvi i naslovi bili. Samo da pobedimo da damo gol kuci a ne kao neki da se brane kuci.

piki

pre 6 godina

Lepe predizborne plakate za gazdu pa nemaju kad da dođu. A i što bi dolazili kad znaju da će biti tri laka komada u njihovoj mreži ako Plzen bude igrao bar sa 50 posto snage .

Mare

pre 6 godina

Eno ih buše gume oko Rajka,puno sreće sutra ! Uvek bodrim Partizan u Evropi bez obzira na mržnju njihovih navijača prema Zvezdi,toliko.

neutralni felsh

pre 6 godina

Jesu li to oni sto su juce drzali pridike o poseti ? Oni kojih nema ni 500 na jugu? Koji pune stadion samo kad dodje Zvezda? Sah-mat momci.
(Ljubisa livac, 14. februar 2018 18:08)


postujemo samo veliki plen i kapitalce... kapitol hil, fudbalski receno, esencija fudbala i stare skole navijanja. vi crtajte tudje gladijatore, mi cemo pokazati nase salove i sake... koliko da ih ima, vrede onih od onih vasih najavljenih 100.000 dlanova, u onoj pokisloj najavi - da li je dovoljno, videce se na semaforu sutra uvece. parni valjak nije stvar mase nego ubrzanja.

zvezdarac

pre 6 godina

@bbrs
Zašto ste toliki kompleksaši pa morate da odgovarate i na pitanja o ulasku na tribine sa LK na stadion Partizana?

@NBRV
Protiv Skenderbega i Young Boys nisi mogao da uđeš na tribinu ako ne pokažeš ličnu kartu ili drugi dokument na kom je isto ime kao na ulaznici. Samo deca nisu morala da pokazuju dokumenta (logično) ali na većini ulaza nisu puštali decu bez ulaznice (kao što je bio slučaj u kvalifikacijama ili ranijih godina u LŠ ili LE).

Ja sam tata tvoje dece

pre 6 godina

"Njih i nema više. 10-15 000 i kamo sreće da ih je i manje. Ali radimo na tome. (tata dvoje lepe dece, 14. februar 2018 16:05)"

I orao snese jedno jaje, a muva na hiljade.

Elem - hladno, skupe karte, podela među Grobarima. Ja sam svakako na Jugu, pa lagano...

topla voda

pre 6 godina

Prvo - grobari, delije, pišu se malim slovom, da li je moguće da novinari ni to ne znaju?
(Nemam ja 2000 za bacanje, 14. februar 2018 16:30)

Netacno. Malim slovom se pise naziv radnika na grobllju, kao I skupina turskih konjanika. Ovo su imena navijackih grupa, a to se pise velikim slovom.

Alexandar

pre 6 godina

Ma ko je lud da se cima po stadionima po ovakvom vremenu?! Najjaci su mi ovi kao sto bi sve uradili za klub, vole klub iznad svega i tako to. Nadji bre neku devojku pa je voli iznad svega! Ljudi imaju potrebu da se dice i pripadaju necim velikim pa kada nisu u mogucnosti sa stvore onda kao ajde da ja kao volim ovaj tim i idem redovno na utakmica i tako te price. Sever i jug je vise od 50% navijaca ima podebeli dosije. . .

Ljubisa livac

pre 6 godina

Jesu li to oni sto su juce drzali pridike o poseti ? Oni kojih nema ni 500 na jugu? Koji pune stadion samo kad dodje Zvezda? Sah-mat momci.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Najjači su mi preovlađujući croBARI koji omalovažavaju posetu i igru Zvezde, ubeđeni da će pobetidi Vitoriju, a kad se u četvrtak bude zaorio huk od 10.000 "navijača", pa kad puknu sa jedno 2:0 i kad krene pljuvačina po Đukiću, igračima, upravi, Vučiću, SNS, Čoviću, CIA, BIA, kako navijače Zvezde drmaju kompleksi pa dolaze na vesti o Partizanu, kao da ih ovde uopšte nema...
(ZaphodBeeblebrox, 13. februar 2018 22:01)

Ovo sam napisao posle Zvezdine utakmice i prvi deo o "huku sa tribine" sam pogodio, a izgleda da ih neće biti ni toliko, ukoliko ne krenu da dele ulaznice džabe. Ostaje još samo da se ispuni drugi deo moje prognoze...

detektiv kokni kol

pre 6 godina

@neutralni felsh, koliko praznih reči, demagogije i sve to da bi se maskirala suštinska nemoć. Čuj ne voli se gužva, 6 put igrate na proleće u istoriji kluba, 2 Rajka bi trebalo da napunite.
Ali kako kad ste nastali kao negacija na Zvezdu, mrzite tuđe više nego što podržavate svoje. Sikćete, režite, podbadate a kad dođe vaš četvrtak pokažete svoje lice. Jad i beda, ej poluprazan stadion od 25k mesta. Na vašem mestu ne bi usta otvarao na fudbalskim vestima.

Cinjenice

pre 6 godina

Eto tu se vidi razlika.Kada bi cene na pasnjaku bile kao na Marakani ne bi mogli grobare da nadju po tribinama.
Maleni je to klub osnovan u Zagrebu.Za Zvezdu navijaju Srpska omladina,Srbi iz krajine gde su ugrozeni jer vide Zvezdu kao svoju maticu,glumci,intelektualci,Nole,oztvareni ljidi...

Aca

pre 6 godina

Sta ce im grobari ? Gledace ih Vucela,Vazura i Bombas . Rasprodase sve sto valja. Dovodete rezerve na pozajmicu. Zaradise 20 miliona eura i doveli igrace za nula eura. Pritom kazu da je dug jos porastao i oprase 2 miliona na Sumu . Nismo im mi ovi sa druge strane brda. Kod nas se ipak koristi mozak.

Krcun Osnivač

pre 6 godina

kad zvezda proda polovinu ulaznica ti je kao kad vi prodate sve
(james, 14. februar 2018 15:59)

Lako je vama kad imate onakve prilaze stadionu, posebno impresivno deluju ZARĐALE METALNE ŠIPKE? ČUVATE IH JOŠ IZ GVOZDENOG DOBA, ili od 1913. godine?

Milos

pre 6 godina

Aman ljudi pustite novinske patke pre meca...Pricali su da ce rajko da bude pun juce pa 35.000.Cekajte da pocne mec,nek se izbroje ljudi pa onda izadjite sa podacima.Ja licno sam cuo da je do sada prodato 22.000 karata ali ni u to ne verujem dok ne vidim.

Dejan X

pre 6 godina

Grobari su mogli da imaju nov stadion kos pre 8 god .. Krov, maximalna udobnost... Ali ne. zuti nisu dali.. Ovakve posete gledajte kao protest jer stvarno nema svrhe renovirati ono sto je za rusenje... Polako ulazi to I kod delija. Juce su posle 26 god igrali prolece I popunjenost bila oko 70 % ... 40000 od 55000 mogucih.. Tako da I mi ako budemo imali oko 25000 bicemo kao I oni.. na 70 %...

Niko kao mi

pre 6 godina

Nema sanse da je prica da se narod probudio i da im je sad kao muka od naseg fudbala i mafije.
Nema raja para, + su osvilenele nove generacije, hladno im je u sred zime, te protivnik nema zvucno ime... To je taj najnezdraviji mentalitet zbog kojeg 99% ljudi navija za 2 kluba - jer je tako lakse.

Јабучило

pre 6 godina

Cinik, Uros, Karaburac, Bley, Grobar, Jabučilo, Grobarchina, Yarilo, xxx su na B92, gde su i svaki dan. Vrlo je verovatno da ni jedan od njih nije video ni JNA a ni Pionir.
(Savatiye, 14. februar 2018 16:07)

Грешиш, синак.

nele nis

pre 6 godina

nesigurnost, nemanje para i losi uslovi za navijace su razlozi
patriotizam podrazumeva da i tebe drzava postuje pa tako je to i u sportu
hocemo savremene stadione sa savremenim sadrzajima

Jarvis

pre 6 godina

@ kralj

kako bi bilo lepo da se Zvezda i Partizan presele tamo gde im je publika. Mogu tacno sto kazes - jedni u Vranje, drugi u Banja Luku...mi da odmorimo malo.

vlajzi

pre 6 godina

Hahahahaha, ali ovi klovnovi sto se takmice gde je bilo vise gledalaca... Hahahahahahaha, koga bre boli uvo gde je bilo vise a gde manje.

спортски уметник

pre 6 godina

Gde su grobari?eno ih na tastaturama,tu su najbrojniji,najverniji i najjaci.
(bulee, 14. februar 2018 16:02)

а буле не користи тастатуру, он је позвао интернет да им издиктира овај коментар...тако га учили у странци...

ciganin

pre 6 godina

Odakle obraza Partizanovim navijačima da juče pričaju nešto o broju Delija na Marakani? Sve karte su makar bile rasprodate, naravno da nisu svi došli zbog lošeg vremena i to je bio istok i zapad gde dolaze ljudi sa decom. Partizan je jedva prodao 15 hiljada karata što nije ni pola jučerašnje posete. Mislite o tome... 
(Zone, 14. februar 2018 17:26) # Link komentara 

Vi ste bas svileni kad imate da date po 3-4 000 za karte i onda zbog prohladnog vremena ne dodje vas 12 000 sa kartama....svaka cast,em od secera em puni para kad se tako razbacujete...nema veze sto su se kaarte delile sakom i kapom,na pumpama,po gradskim odborima,itd itd....
(Koje ste vi dno dna od kluba i navijaca, 14. februar 2018 18:02)

Nismo mi vi da delimo mufte karte od kosarke do fudbala. Ja kaoo Delija za svaku kosarkasku i fudbalsku utakmicu imam karata koliko hoces
Za sutra pet karata loza 8 na zapadnoj tribini
Dajem klincima grobarima iz zgrade A ti na pumpi dobio kartu?






Ni

Rotirajuca kobasica

pre 6 godina

Bilo bi navijača i Zvezde i Partizana kada bi u upravi bili samo ljudi iz oblasti sporta. Da je ovo pravna država 1 jedini čovek se ne bi zaposlio preko stranke. A tako se zaposljava danas 90% gradjana Srbije. Suština.. Djuric koji je ojadio Partizan i pokrao silne milione mnozi Partizanove pare, a ti Perice Ognjenovicu placaj tolike pare za kartu... Slabije... Da taj novac uzima Partizan okej, ali kao do sada ne..

kralj

pre 6 godina

Glogy@Kazes nekom ko je imao osam godina godisnju ulaznicu za kosarku a na fudbal gledao svaku evropsku I svaki derbi.Poenta je u tome sto ste postali razmazeni a ostatak Srbije zeljan kvalitetnog sporta a samo zgrade blizu stadiona mogu da ga napune I manite se izgovora da je opasno,huligani.....

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ja zvao Tiketlajn i rekose da je prodato 28 hiljada, karata i sta cemo sad? Ovi panter botovi verovatno misle da je 1 osoba kupovala po 4 karte ahahahaha.

neutralni felsh

pre 6 godina

Grobari su na groblju valjda... tamo im je mesto, zar ne? Delije su na kosovu, jer je i njima tamo mesto, jos samo Pantere i ostalu zivinu da strpamo u zooloski vrt, i bice nam svima lepsi zivot.
(miki, 14. februar 2018 18:15)


tipican primer bozurske mentalne flore, nejestivi primerak. sa zooloskim vrtom kao fokusom pogleda na svet... bozur i crvrno-bele latice.

Batko

pre 6 godina

Ja zvao Tiketlajn i rekose da je prodato 28 hiljada, karata i sta cemo sad? Ovi panter botovi verovatno misle da je 1 osoba kupovala po 4 karte ahahahaha.
(Uros Djurdjevic #32, 15. februar 2018 15:06)

Ti zvao ??? hahahahaha.
Pa dokle mislis da glumis budalu ovde ?!
Nego, kad si vec zvao jesi li rezervisao za sebe ili opet ne ides na utakmicu , kao po obicaju ?

Mare

pre 6 godina

Personalizovane karte tj kada se kupuju karte po sistemu jedan covek jedna karta bolje ne moze ni da bude...Samim tim 30 hiljada ljudi mora da ide dva puta do stadiona jer na dan utakmice dok jedan covek kupi kartu potrebno je oko 5 min,i nemoguce je da veliki broj ljudi kupi kartu,onda to nije 1000 dinara karta vec i dupli dolazak...Ljudi nemaju pare,rekao bi da se to namerno radi da bi bilo sto manje ljudi

neutralni felsh

pre 6 godina

avangarda ne voli guzvu... puni stadion samo kad se igra sa realom. nadam se da ce momci na terenu biti mnogo bolji od nase publike. vazi za sve. i za ove pokisle pokisle leptire od sinoc, koji se kao podsmevaju a ne vide koliko je sati i u njino preduzece. brojke ih lazu jer su zeljni spektakla, u ma kakvom vidu, pa nagrnu kao zedni zuti mravi na sladoled... sve su to prolazni stadijumi histerije, koji ih cekaju kad se naviknu. za sad kasne u razvoju i vole svoju nerealnu masu, uz usklike pracene manijom velicine. kao onaj gospodin crvena zvezda 1913, sto prica price kao da je branko kockica u dresu crveno-belog minje subote: vratio sam se da vam sluzim, khalesi. a iza se cuje beni hil i teatralna koreografija. o tom nivou svesti mi govorimo. tribalni poredak i kolektivne manifestacije nad totemom u glavi... totem 1913 ;)

Bane

pre 6 godina

(Miodrag, 14. februar 2018 16:30)

Predpostavljam da si čuo za Milan i Fenerbahče. Eto na primer ta Vitoria je na Uefinoj ranglisti ispred njih. To je kad se gledaju samo lige 5 pa nisu čuli za timove kao što su Vitoria Plzen jer ih možeš videti samo u Evropskim takmičenjima.

max

pre 6 godina

Zato to je unisteno sve sto valja! Imali smo KK Partizan koji smo obozavali i punili halu svaku utakmicu. Ali neko je odlucio da to ne treba da postoji. Nije mi jasno,posto su oba kluba drzavna,zasto se ne napravi jedina dobra strategija za nas sport i navijace- gurati Zvezdu u fudbalu(zbog istorije i fudbalskih navijaca) a Partizan koristiti za stvaranje i razvoj mladih igraca u Zemunelu, a forsiranje Partizana u kosarci ( jer,to je nekako nas sport u ovoj zemlji)!? Navijaci bi bili srecni, a i rezultati bi bili bolji. Ovako,svi vuku na svoju stranu i sve se raspada

ALex

pre 6 godina

Grobari su mogli da imaju nov stadion kos pre 8 god .. Krov, maximalna udobnost... Ali ne. zuti nisu dali.. Ovakve posete gledajte kao protest jer stvarno nema svrhe renovirati ono sto je za rusenje... Polako ulazi to I kod delija. Juce su posle 26 god igrali prolece I popunjenost bila oko 70 % ... 40000 od 55000 mogucih.. Tako da I mi ako budemo imali oko 25000 bicemo kao I oni.. na 70 %...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan X, 14. februar 2018 17:19)

Само ми реци за кога нов стадион? Нас дође 40.000 и плати карту, вама 10.000 плафон кад је бесплатно и 5.000 кад је карта сома....нов стадион за партизан може да значи само једну ствар - извлачење и перачина пара....зато боље за вас што “жути нису дали”....или што нису смислили како да проперу паре.

sportista945

pre 6 godina

Jedna velika dezinformacija do sad je prodato 22000 a na istoku je ostavljeno oko 2000 karata za ljude sa sezonskim kartama.Jedino sta je istina da je na jugu ostalo pola karata.

Moj jablane, ti i mesec sjajni, vi ste moja davna uspomena....

pre 6 godina

Netacno. Malim slovom se pise naziv radnika na grobllju, kao I skupina turskih konjanika. Ovo su imena navijackih grupa, a to se pise velikim slovom.
(topla voda, 14. februar 2018 16:46)

Ne znaš ti to. Pokreti, pristalice raznih ideologija, umetničkih pravaca, istorijskih događanja, samim tim i masovne navijačke grupe pišu se malim slovom: rojalisti, komunisti, dekabristi, jakobinci, liberali, demokrati, radikali, naprednjaci, dosovci, julovci... uvek i samo malo slovo. Delije i zvezdaši to je isto, ime navijača CZ, pa da li pišeš veliko slovo - Zvezdaš, Partizanovac? Šta imaš od škole? Što se nisi pozvao na pravopis i citirao nam član koji kaže da su "Delije" i "Grobari" velika slova? Imate sedište, upravu, predsednika, sekretara, adresu, da li ste upisani u Agenciji za privredne registre ili sportska udruženja, da li plaćate porez na sendviče? O mom niku: reč je o vremenu KAD NIJE BILO NI DELIJA NI GROBARA NI HULIGANA.

To je to.

pre 6 godina

Grobari više nisu grobari nekad postojalo sloga i jedinstvo a sad borba za šipku,pare,drogu primat janičara da ne spominjem koliko su srozali klub kao sto je slavni Partizan.

svemirko

pre 6 godina

@james kad preCednik navija za vas sve je opusteno, nego daj isimaj ove vase ultra kop kriminalce, imam neku rupu ovde u ulici da dodju da zakrpe xD

mladen

pre 6 godina

stadion prima 32 000.A pametna uprava 1500 din stavila cene karata.Zvezdine duplo manje kostaju.plus naprednjaci im dele karte za dz.cisto sumnjam da ce odobriti ovaj komentar.

Milasin atamn

pre 6 godina

Nemam ja 2000 za bacanje, 14. februar 2018 
jel ti razumes srpski?Dal pisalo velikim ili malim isto znaci.sta se pravis pametan

Potkivanje žaba

pre 6 godina

Ova vrsta "navijača" je pravi cirkus zadnjih godina otkako se sportske redakcije bave "marketingom". Tačno je da je neinteligencija bezgranična, čak i šire.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Jel zna neko koliko su rigorozni sa imenima na karte? Stizem u Beograd na utakmicu i ima dve karte sa tim sto jedno ime je moje a druga osoba ne ide tako da bi pozvao nekog drugog. Vidim da svuda pise da mora ime na karti da se poklopi sa licnom kartom pa da proverim ako neko mozda zna i iskustva ove sezone u Ligi Evrope dal se to stvarno gleda, da nebi pozvao nekoga i posle ne smeju da udju?
(NBRV, 14. februar 2018 16:35)

Znam ja, jako su rigorozni i bice rutinski pretres prilikom ulaska u stadion, moraces da pokazes licnu kartu i tako ce videti da li se ime na dokumentu podudara sa imenom na ulaznici.

Normalni

pre 6 godina

Ja na poslu jer nema ko da radi drugu smenu..niko se ne javlja na oglas u zemlji nezaposlenih, a oni koji ne rade nemaju novac i tako.

BBRS

pre 6 godina

Jel zna neko koliko su rigorozni sa imenima na karte? Stizem u Beograd na utakmicu i ima dve karte sa tim sto jedno ime je moje a druga osoba ne ide tako da bi pozvao nekog drugog. Vidim da svuda pise da mora ime na karti da se poklopi sa licnom kartom pa da proverim ako neko mozda zna i iskustva ove sezone u Ligi Evrope dal se to stvarno gleda, da nebi pozvao nekoga i posle ne smeju da udju?
(NBRV, 14. februar 2018 16:35)

Znam ja, jako su rigorozni i bice rutinski pretres prilikom ulaska u stadion, moraces da pokazes licnu kartu i tako ce videti da li se ime na dokumentu podudara sa imenom na ulaznici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic #32, 14. februar 2018 17:45)

За Партизан немам појма али на утакмици Звезда Краснодар мој пријатељ је ушао на стадион а да је карта била на друго име. Каже да није било проблема, али и да је сачекао скоро па почетак утакмице и онда ушао !

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Sta, kao su zvezdasi sinoc bili brojniji? Ajte molim vas, komentator rece kako ima oko 33 hiljade gledalaca a nije ih bilo ni 30 hiljada. Protiv Kelna su takodje sludeli narod a tad su napisali da je bilo 53 hiljade ljudi a bilo ih je oko 45 hiljada. Vecito dolaze mamipulacije i neistine iz ulice Ljutice Bogdana.
A sto se tice nas grobara cekamo poslednji momenat da kupimo kartu, prvenstveno moja malenkost. Ali da su skupe karte jesu, ej bre 2000 dinara za zapad?! Pa za te pare mogu da odgledam 10 JSL utakmica, uplatim bar 10 tiketa...

ccc

pre 6 godina

Kupovina karte se mora obaviti licno,sto znaci da ljudi van Bga ce kupovati kartu na dan odigravanja da ne bi dolazili 2 puta, da nije ovaj nacin kupovine karata bilo bi bar 5,6 hiljada vise ljudi...

Toto-ko-tunjo-uziva-u-malim-utakmicama

pre 6 godina

Nije ni to tako lose. Pesme dobiju prirodan reverb, moze i live album da se odradi. Jedino da neko ne p..ne blizu ton majstora. Da se razumemo, ovo govorim kao zaljubljenik u muziku i horsko pevanje, i to iz iskustva sa Cika Dace i Marakane i nekih manje posecenih utakmica.

vlado

pre 6 godina

Ova dva "udruzenja gradjana" pod hitno oterati u stecaj, likvidirati ono malo imovine sto imaju, namiriti poverioce koliko se bude moglo i staviti katanac na celu pricu. Aman bre deco pa vi idete da gledate kako 22 coveka trce za loptom preko livada ispod kojih su zakopane kosti streljanih u periodu 45-46??? Jedni o sebi pricaju kao o "STUBU SRPSTVA" a ovamo se zovu Delijama - turski elitni konjicki odredi! Pa da li se vi kopcate sa ledja??? Ovim drugima poslali na tribinu Janjicare, EJ BRE JANJICARE, da zavedu red da ne bi ljudima palo na pamet da pevaju i vicu sto se ne sme. Pa sta je sledece? Neka grupa pod imenom Dahije? A vodja da im bude Starac Foco od stotinu ljeta? Mozga bre nemate ni jedni ni drugi...

Super Navijac

pre 6 godina

Pa realno i za Partizan i ne navija vise od 10 odsto navijacke publike u Srbiji. U exYU oni su imali jaku navijacku bazu ali to je mahom bilo van Srbije (Crna Gora, Bih, Makedonija, Hrvatska) i vecina tih navijaca je i bila sinoc. Prava istina je da je ovo jedan od nepopularnijih klubova u Srbiji, iskreno nikad mi i nije bilo jasno cemu toliko zauzimanje vlasti i raznih rezima za SD Partizan!

Dušan

pre 6 godina

@Miloš
Ja podržavam Vučelića,Vazuru i Vulatića! Mogu ti i obrazložiti zašto.
Ti ne možeš obrazložiti,zašto ih ne podržavaš.

NBRV

pre 6 godina

Jel zna neko koliko su rigorozni sa imenima na karte? Stizem u Beograd na utakmicu i ima dve karte sa tim sto jedno ime je moje a druga osoba ne ide tako da bi pozvao nekog drugog. Vidim da svuda pise da mora ime na karti da se poklopi sa licnom kartom pa da proverim ako neko mozda zna i iskustva ove sezone u Ligi Evrope dal se to stvarno gleda, da nebi pozvao nekoga i posle ne smeju da udju?

Blue Moon 753

pre 6 godina

Za zvezdinu utakmicu naslovi bili 100 hiljada dlanova, CSKA čeka 50 hiljada ljudi, Partizan je prodao 15 hiljada karta do utakmice biće 20 hiljada i to je stvarna cifra, a sad ja pitam Vas i dr.Terzića gde je još 20 hiljada ljudi juče na stadionu????

PAOK

pre 6 godina

kad zvezda proda polovinu ulaznica ti je kao kad vi prodate sve
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (james, 14. februar 2018 15:59)

I sta sad?Mi gledamo evropske klubove gotovo svake godine u grupnoj fazi a vi u grupu udjete jednom u 10 godina.Za vreme Toleta ste u prvenstvu imali po 15 000,20 000 hiljada a sad 3000,4000.Razlika je sto vi danima pricate o punom stadionu a mi ne.

Nikola

pre 6 godina

Zvezda je pustila u prodaju 52000 karata.Znaci 3500 manje od max kapaciteta zbog prostora koji je morao biti ostavljen zbog gostujucih navijaca.Prodato je 47000.E sad sto smo mi razmazeni pa zbog kise i snega neki nisu dosli,neki zbog guzve nisu stigli je druga prica.Zvezda je uzela novac,i to je to sa aspekta kluba.Partizan sa druge strane ima konstantan problem da napuni stadion decenijama.Bilo je par puta ne racunajuci derbije,ali u 95% slucajeva u Evropi stadion je poluprazan iz godine u godinu.Zvezda je ove godine 3 puta napunila stadion(Krasnodar,Arsenal,Keln) i CSKA skoro pun sto se tice prodatih karata (5000 ispod predvidjenog kapaciteta).Partizan u poslednjih 20 godina nije to uspeo toliko puta.Zasto?Verovatno nema dovoljno navijaca,pa bi im preporucio stadion od 15000 pa bi bio pun i lepse bi izgledalo na oko.

joks

pre 6 godina

Zvezda popuni 60% i naslov je 100.000 dlanova, puna Marakana čeka Ruse. Partizan proda 60% i naslov je Gde su grobari. Živelo objektivno novinarstvo!

Cinjenice

pre 6 godina

Eto tu se vidi razlika.Kada bi cene na pasnjaku bile kao na Marakani ne bi mogli grobare da nadju po tribinama.
Maleni je to klub osnovan u Zagrebu.Za Zvezdu navijaju Srpska omladina,Srbi iz krajine gde su ugrozeni jer vide Zvezdu kao svoju maticu,glumci,intelektualci,Nole,oztvareni ljidi...

Ej bre, bre...

pre 6 godina

To je zato sto je Zvezda ugravirala svoje ime na dva najveca klupska pehara u svetu, to se postuje svuda, ali vi to ne razumete! Svrati u Zvezdin muzej neki imamo dva pehara, a neki imate krpenjacu iz sezdeset i neke!
(Miskec, 14. februar 2018 21:24)

taj "veliki klub" kao Notingem forest, je cekao 25 godina evropsko prolece, verovatno koliko ti imas godina. Toliko o graviranj, muzeju ( lepo je to, mozete da se molite ispred pehara) ali slaba valjda od vas. Od stare slave i vasih novinara koji omase za 15 000 broj ljudi, se ne zivi.

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Neka se uprava otvori za krov pa ćemo da dođemo. Valjda treba neki osnovni uslovi da se naprave tamo da bi narod mogao normalno da gleda. Šta treba, dva ipo sata da na nekoga pada ledena kiša i sneg i da prati utakmicu. Uložite pare u krov i biće uvek bolja poseta. Uslovi.

0:0 je bolje od pobede

pre 6 godina

"Nepuna dva dana pre početka utakmice na blagajnama stadiona Partizana ostalo je više od polovine štampanih ulaznica, piše Sportski žurnal". Ovaj žurnal, koji je sportski informer, zadužen je da širi negativne vesti oko Partizana, a vi ste u ekipi "zajedno smo jači". Samo jedno pitanje: odakle im ovaj podatak, i vama i njima, i otkad je to 0:0 na svom terenu "vrlo aktivan rezultat", kako piše ovaj CZ bazar (žurnjal)?

Miskec

pre 6 godina

"A Zvezdu velicate, 50.000 ljudi a doslo 30, sad kad partizan napuni stadion onda cete da cutite? Zvezdini novinari!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tempo, 14. februar 2018 19:56)"
To je zato sto je Zvezda ugravirala svoje ime na dva najveca klupska pehara u svetu, to se postuje svuda, ali vi to ne razumete! Svrati u Zvezdin muzej neki imamo dva pehara, a neki imate krpenjacu iz sezdeset i neke!

zlatko laskoski MAKEDONIJA

pre 6 godina

kakvi su to komentari.sta vas briga koliko ce ljudi biti na utakmici.dajte nesto o samoj utakmici ili o fudbalerima,sramota.i da znate koliko mi bili bicemo jaci od svih 'cigana',koi su na silu i bez kupjenih ulaznica noseni na stadion.

Cinik

pre 6 godina

Šta ćemo da radimo ako sutra na stadionu bude oko 22 do 25 hiljada navijača? Pazite, neko nam je do pre nekoliko dana pričao kako je prodato 50 hiljada karata, da se očekuje odko 1000000 dlanova a sinoć smo čuli da je na utakmici bilo 35476 gledalaca. Danas čujemo das je prodato bilo 47000 ulaznica. Kud se dedoše 12000 vatrenih navijača, Zvezde, kud se dedoše Delije? Lepo ja kažem da su navijači Zvezde navijači na dugme, kao harmonika dalapara. Partizan? ukoliko dodje 15000 navijača, to su navijači Partizana koji su kupili karte i koji će bti na stadionu bez obzira na vremenske prilike. Mnogo je opasnije kada se karte kupuju po naredbi nekoga pa onda ti jadni ljudi ne dodju na stadion. Nije ni bila poenta da dodju već samo da kupe i da nekom napune džepove. Najverovatnije su to oni navijači što se voze autobusima po celoj Srbiji pa i šire.

cigan

pre 6 godina

Neka se uprava otvori za krov pa ćemo da dođemo. Šta treba, dva ipo sata da na nekoga pada ledena kiša i sneg i da prati utakmicu.
(Luke Babbitt gravedigger, 14. februar 2018 16:03)

Samo vi i dalje omalovazavajte zvezdin stadion i nazivajte ga "rupom".

E ta "rupa" je natkrivena skoro 50% i ja nikada tamo nisam pokisnuo. Vama zelim jednu lepu i upornu ledenu kisu sutra, a i ubuduce.

Cinik

pre 6 godina

Pozdrav mom poštovanom " Savatiyu". Prvo, jako je lepo što imaš troje dece i decu takođe pozdravljam jer i ja imam dve ćerkice koje su navijači Partizana. Drugo, kako ti nije jasno da te tvoja uprava iz Zvezde laže i da nikada nisu prodali 47000 karata i kako možeš da im veruješ na takvu neistinu. Pa, pravi Zvedzdaš bi bio na utakmici i ne bi kartu prodavao tapkarošima. Ako vas ima 12000 tapkaroša pa to je još gore od onog što sam napisao. Nema razloga da se ljutiš što vas zovem da ste navijači na dugme jer da niste vi bi ste u košarci napunili makar Pionir a ni to ne možete dok vam neko ne naredi da dodjete. Uporedio si tu vašu jednu titulu iz Baria sa titulama Partizana u košarci, vetrpolu a jedno si zaboravio. Kada u UEFI pitaš za fudbal u Srbiji svi će ti odmah reći da je Zvezda na prvom mestu a da je odmah iza nje najpoznatiji klub Partizan koji je igrao finale 1966.godine. Ali kada im kažeš košarka u Srbiji, odmah ćeti reći Partizan prvak Evrope, trostruki osvajač Kupa Radivoja Koraća, četri puta učesnik Fajnal fora, klub koji jedao najviše NBA igrača. Zvezdu odonosno FMP i ne poznaju. O vaterpolu i neću da pričam jer je očigledno da ne znaš ni da plivaš, pa ne bih da te davim podacima. Prema tome nije sreća navijati za Zvezdu u Bariu već je sreća uvek navijati za svoj klub a ja sam srećan što sam od svoje šeste godine " Grobar" i što niko sa mnom ne može da upravlja.Pozdrav.

Miodrag

pre 6 godina

Visoke su cene ulaznica, ako u obzir uzmemo kvalitete oba kluba. To su ipak manje zvucni klubovi u odnosu na jucerasnju utakmicu na Marakani.

Borky

pre 6 godina

Za zvezdinu utakmicu naslovi bili 100 hiljada dlanova, CSKA čeka 50 hiljada ljudi, Partizan je prodao 15 hiljada karta do utakmice biće 20 hiljada i to je stvarna cifra, a sad ja pitam Vas i dr.Terzića gde je još 20 hiljada ljudi juče na stadionu????
(Blue Moon 753, 14. februar 2018 16

Ovi ce nas jos poceti ubjedjivati da je 15 000 vise od 35 000. Pa vi nemate ni stadion da primi one ljude od sinoc a ti kao postavljas neka pitanja.Pogledaj gledanost Zvezde i Parzizana u le ove godine pa to je skoro 3x vise.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ako bude 8000 to je puna kapa!! 
Realan grobar!!!
(darth vader sa B.Brda!!!, 14. februar 2018 17:07)

Mi bar ne manipulisemo narod oko posete kao delije koje su rekle da ih protiv Kelna bilo 53 hiljade koliko je pisalo na onoj tabli ali u stvari ih je bilo oko 45 hiljada.

BBRS

pre 6 godina

Е моји гробари, ништа од вас не остаде !
Још кад вас сад Викторија звекне, нећете више ни постојати !

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik
Šta čovek da kaže na ono što si napisao!? Evo ja sam kupio dve karte za Zapad i nisam otišao na utakmicu, jer smo sin i ja bolesni. Temperatura, kijavica i kašalj su nas sprečili da idemo. Da je bilo lepše vreme, vodio bih i mlađeg sina i ćerkicu.
Nego nisam razumeo ovo oko kupovine ulaznica po naredbi? Uz sigurno bar par stotina ljudi koji su iz nekog razloga bili sprečeni da dođu, neki iz možda istog razloga kao i ja. Ostalo su verovatno karte koje su završile kod tapkaroša koje je očajno vreme ostavilo bez zarade.
I najvažnije, da imaš bar osnovno obrazovanje i kulturu, nikada ne bi napisao nešto takvo o navijačima Zvezde. Da znaš samo koliko ljudi pređe i po 500 km da bi gledalo Zvezdu, koliko njih štedi da bi moglo da gleda uživo svaku ili bar neku utakmicu i onda dođeš ti, jedan nevaspitan, frustriran, beznačajan lik koji ih naziva plaćenicima i navijačema na dugme. Ti koji pojma nemaš šta navijaču Zvezde znači Zvezda. Ti koji nikada nećeš osetiti šta znači prava, neopisiva sreća. Ti koji nisi osetio Bari! To samo mogu da poredim sa rođenjem svoje dece. Pusti Istanbul i košarku, jer dao bi ti kao i svaki navijač Partizana sve titule u vaterpolu i tu jednu u košarci i još 10 takvih titula za taj jedan Bari. Ali nikada, nikada. Zapamti nikada!
I nastavi da patiš! To je bar još uvek besplatno!!!

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Jos nesto, kako pise Sportski Zurnal on odavno vise nije sportski, vec u sluzbi jednog kluba. Karata vise nema za bocne delove istoka i zapada, sever je skoro prodat, a za jug je ostalo oko dve hiljade ulaznica. Bolje pozovite FK Partizan za informacije, nego sto svesno ili nesvesno ucestvujete u ovoj negativnoj hajci na Partizan.

OKTOPOD

pre 6 godina

A Zvezdu velicate, 50.000 ljudi a doslo 30, sad kad partizan napuni stadion onda cete da cutite? Zvezdini novinari!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tempo, 14. februar 2018 19:56)

30 kazes? Pa kakve veze ima kapacitet, prijatelju? Kada vas bude 35.000 kao na Marakani juce onda mozes da se javic. Vi stadion niste napunili 15 godina. Zvezdu je na 2 utakmice ove sezone gledalo preko 50.000 ljudi. Vodeci klub u LE po poseti i vi nadjete obraza o tome da se uporedjujete sa Zvezdom?!

Borky

pre 6 godina

Zvezda popuni 60% i naslov je 100.000 dlanova, puna Marakana čeka Ruse. Partizan proda 60% i naslov je Gde su grobari. Živelo objektivno novinarstvo!
(joks, 14. februar 2018 20:54)

Nemoj te SNS fore sa postotkom!60% od cega i 60% od cega?

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Zujo" u strašnoj si zabludi. Svi moji drugovi su ostrašćeni zvezdaši i svi zajedno gledamo utakmice bilo kada igra Zvezda ili Partizan. Ja sam samo surovo realan. Ne mrzim Zvezdu i nikada nisam navijao protiv nje kada igra sa stranim ekipama. Medjutim, to me ne sprečava da kažem istinu. A istina je da od kada vam je došao mentor vi ne prezate od svih mogućih prljavih igara. Zahvaljući svom mentoru najurili ste Vujoševića i Danilovića iz Partizana, onemogućavate Partizanu da igra Evrokup, da dovede igrače, sponzore, na svakih deset dana izdajete saopštenja u gotovo svakom sportu, napadate sudijsku organizaciju, kriv vam je Karadžić, Kokeza, Mirko Marjanović. Kada si takve reči čuo od Šekularca, Karasija, Duleta Savića, Vladimira Cvetkovića? Nikada, jer su oni znali da kada izgube titulu da čestitaju Partizanu i obratno. Sada vaš Terzić sam kaže da nikada neće čestitati titulu iako je sva tri derbija izgubio. Hajde, budi pošten pa reci ko više stvara mržu, vi ili mi? Dobili ste snagu od jednog čoveka i ponašate se bahato. U vaterpolu ste tražili da vam damo 5 igrača i dali smo vam pa se Dejan Savić zahvalio. Čim je Dejan otišao iz Zvezde krenuli ste sa napadima. Sada kada se vratio ponovo je tražio 5 igrača od Partizana i dali smo vam. Da li tu ima mržnje? Nema. Budi pošten pa reci kada smo vam menjali uprave, iste jurili, sprečavali dolazak sponzora. Jedan primer navedi pa onda vredjaj.

zauvek Cigan a ne Delija

pre 6 godina

15-20 000 Хиљада Гробара је сасвим довољно , да се било ком тиму овога свјета утјера страх у кости !! Толико...(Тарми пфк, 14. februar 2018 16:46)

Oduzmi od tog broja 200 Splicana, 500 bivsih delija, stotinak bivsih radovaca, zemunaca i ofk-ovaca, 500 placenika...to jest pola juga...

mile1970

pre 6 godina

Beko nalupao si se za medalju.Znam mnogo ljudi iz Dalmacije ali nijednog grobara.Svi Srbi su tamo navijali za Zvezdu.A to kakvi su partizanski generali bili znamo dobro svi

Cinik

pre 6 godina

Poštovani " Savtiye", da li je Partizan igrao u finalu lige šampiona 1966.godine? Jeste. Da li je 1992.godine osvojio Ligu šampiona u košarci? Jeste. Da li je 3 puta bio pobednik Kupa Radivoja Koraća ( sada bi to bio Evrokup), 1977, 1978 i 1987.godine? Jeste. Da li je 7 puta bio prvak Evrope u vaterpolu? Jeste. Šta je nebuloza? Nebuloza je kada se ti iznerviraš zbog istine i počneš onako zbrda - zdola da postavljaš nejasna pitanja. To što navijaš za Zvezdu je lepo ali nije korisno. Navijati za Zvezdu, to znači nipodaštavati svakog drugog navijača. Da bi bio pravi zvezdaš moraš znati svoju istoriju. Ako znaš svoju istoriju, znaćeš da poštuješ i tudju. Ajde, sada poljubi decu i pravac na spavanje. Ja vodim ćerku na trening.

anarhitekta

pre 6 godina

To je zato sto je Zvezda ugravirala svoje ime na dva najveca klupska pehara u svetu, to se postuje svuda, ali vi to ne razumete! Svrati u Zvezdin muzej neki imamo dva pehara, a neki imate krpenjacu iz sezdeset i neke!
(Miskec, 14. februar 2018 21:24)
Ako sledimo tu logiku, u ujedinjenom kraljevstvu treba da proglase neradni dan kad god Notingem Forest igra, sve da stane pa i bolnice i policija.
A s druge strane kad igraju ovi tipa man city , to moze u malom clanku na dnu petnaeste strane da se isprati

Vi jos zivite u dobu VHS kaseta.

Grr

pre 6 godina

Pa mi ne delimo ulaznice uz par litara benzina. I sinoć je CZ prodala sve ulaznice samo nisu mogli da nahvataju sve da dođu. Pa i dug je najvećim delom smanjen od "prodatih" karata.

Ljuboje gusovic

pre 6 godina

To sto je prodaja lose organizovana tri karte smo kupovali deset minuta jer je radnici na blagajni tolko trebalo da unese sve podatke ,i to sto samo jedan navijac moze da kupi jednu kartu stvarni ne potrebno

zvezdarac

pre 6 godina

@edukacija
Vase karte su prodavane po sličnim cenama još pre više od mesec dana. Sever 1500, istok bok 2000 itd. Vlasnici pretplatnih karata su imali i popust 50% pa je sever koštao 750 dinara.
Pred rešavanje žalbe, zvezda je dokazivala da je prodato više od 30000 karata (znači po tim manjim cenama) a kad je žalba rešena i nastavljena prodaja vi ste prodali još nešto manje od 5000 karata po visokoj ceni,
Dakle, ne lupajte. Da su vam od početka bile "regularne" cene, vi ne bi imali ni 20000 gledalaca sinoć.

max

pre 6 godina

Zato to je unisteno sve sto valja! Imali smo KK Partizan koji smo obozavali i punili halu svaku utakmicu. Ali neko je odlucio da to ne treba da postoji. Nije mi jasno,posto su oba kluba drzavna,zasto se ne napravi jedina dobra strategija za nas sport i navijace- gurati Zvezdu u fudbalu(zbog istorije i fudbalskih navijaca) a Partizan koristiti za stvaranje i razvoj mladih igraca u Zemunelu, a forsiranje Partizana u kosarci ( jer,to je nekako nas sport u ovoj zemlji)!? Navijaci bi bili srecni, a i rezultati bi bili bolji. Ovako,svi vuku na svoju stranu i sve se raspada

Koje ste vi dno dna od kluba i navijaca

pre 6 godina

Odakle obraza Partizanovim navijačima da juče pričaju nešto o broju Delija na Marakani? Sve karte su makar bile rasprodate, naravno da nisu svi došli zbog lošeg vremena i to je bio istok i zapad gde dolaze ljudi sa decom. Partizan je jedva prodao 15 hiljada karata što nije ni pola jučerašnje posete. Mislite o tome...
(Zone, 14. februar 2018 17:26) # Link komentara

Vi ste bas svileni kad imate da date po 3-4 000 za karte i onda zbog prohladnog vremena ne dodje vas 12 000 sa kartama....svaka cast,em od secera em puni para kad se tako razbacujete...nema veze sto su se kaarte delile sakom i kapom,na pumpama,po gradskim odborima,itd itd....

I poraz je bolji od pobede?

pre 6 godina

"Neznalice, ne znam odakle da krenem, s obzirom na postavljeno pitanje..da li od toga da je fudbal sport koji se igra sa loptom, na dva gola....", otpisuje meni hipnotisani pantergan jer sam ironično reagovao na njihovo slavlje zbog 0:0, i potpisao se sa "0:0 je bolje od pobede." Nisam ja neznalica, ti si bre bu, a ja ću nastaviti da pišem kako je pobede bolja remija, a vi hipnotisani morate da verujete novinarima koji slušaju gazdu. Kad u Srbiji bude postojao samo jedan klub, tada će gazda biti srećan a CZ večiti prvak.

цврц милојка

pre 6 godina

Као и 1000000000 пута до сада, волим Партизан и волећу га увек али... Када ми цигани оду са трибине, Југ ће ме опет видети!!! Хоћу да певам Вучићу шећеру и управа напоље, нећу да се сликам на трибини и да се хвалим по друштвеним мрежама, хоћу да полиција хапси све које ваљају дрогу и уносе ватрено и хладно оружје и који на утакмицу долазе да одраде своје криминалне послове!!! Хоћу покривен стадион и хоћу приватизацију!!!

dr feelgood

pre 6 godina

evo ja cu vam reci gde su grobari ali prvo mi recite gde je juce bila "krcata marakana"... ipak je bilo objavljeno a novine i portali nikad ne lazu...

Vitez Lukic od Lamburginija

pre 6 godina

Gde su grobari?eno ih na tastaturama,tu su najbrojniji,najverniji i najjaci.
(bulee, 14. februar 2018 16:02)

Rece gospodin koji komentare kuca na TA peci.

Against modern football

pre 6 godina

"Neznalice, ne znam odakle da krenem, s obzirom na postavljeno pitanje..da li od toga da je fudbal sport koji se igra sa loptom, na dva gola....", otpisuje meni hipnotisani pantergan jer sam ironično reagovao na njihovo slavlje zbog 0:0, i potpisao se sa "0:0 je bolje od pobede." Nisam ja neznalica, ti si bre bu, a ja ću nastaviti da pišem kako je pobede bolja remija, a vi hipnotisani morate da verujete novinarima koji slušaju gazdu. Kad u Srbiji bude postojao samo jedan klub, tada će gazda biti srećan a CZ večiti prvak.
(I poraz je bolji od pobede?, 14. februar 2018 20:04)

Koliko se secam, ne toliko davno, pre samo 7-8 god, 2:2 kod kuce sa SVEMOCNIM Anderlehtom je bio dobar rezultat, a prolazak u grupu LS je slavljen kao kod nas Bari '91, pitao si kako je 0:0 povoljan rezultat, dobio si objasnjenje. I da, aktivan rezultat protiv visestruko skupljeg, favorizovanog protivnika je uspeh..mada je to u vasim glavama punim CRVENE ZVEZDE ipak manji uspeh od pobede nad onim mucenim Albancima u Beogradu?
Kada u Srbiji bude postojao samo 1 klub, kao onomad ,a vreme onog sto u Areni zasukanih rukava peva vase pesme, dok je predsednik SD bio Dacic...da nabrajam dalje? Tada je vodja bio itekako srecan, a neko sistematski ugnjetavan i unistavan, da ne idemo dalje u proslost sa "Sampionskim sponzorskim timom"...Lepo je bilo ziveti u vestacki stvorenim dominacijama...a sada..PAD, ali kao sto je vasa legenda bez rominga rekla, "I pad je velicanstven let".
p.s. Jel ce i ove godine titula biti namestena sve dok je mozda ne osvojite, jer ste vi najbolji u univerzumu i kada god be pobedite, svi su protiv vas i sve je namesteno? :) Cisto da razjasnimo o hipnotisanosti

Losmi

pre 6 godina

Ali najjaci su mi ovi iz rupe, na stranu to sto vas je juce bilo 35 hiljada, a znamo da vas ima 10 miliona, niste ni onaj muceni sever napunili, ali kakva je ono atmosfera, kakvo je ono bedno navijanje, kao pakao neki, sta je ono bre???? Sutra gledajte sta je navijanje, pa i ako nas bude 15 hiljada, dovoljno je..(Dzoni, 14. februar 2018 16:51)

Ono kad ti grobar prica o navijanju u fudbalu...:D :D :D

asaakira

pre 6 godina

Posle jucerasnje blamaze i 15000 gledalaca manje od najavljenog, mediji loptu prebacuju u polje Partizana. Prodata je 21000 do danas, od ukupno 27000. Manite vi zurnal....

Dušan

pre 6 godina

@Miloš
Ja podržavam Vučelića,Vazuru i Vulatića! Mogu ti i obrazložiti zašto.
Ti ne možeš obrazložiti,zašto ih ne podržavaš.

miki

pre 6 godina

Grobari su na groblju valjda... tamo im je mesto, zar ne? Delije su na kosovu, jer je i njima tamo mesto, jos samo Pantere i ostalu zivinu da strpamo u zooloski vrt, i bice nam svima lepsi zivot.

veliki strumf

pre 6 godina

Hehe objasnise tastaturasi da je prodato 20 i kusur hiljada, a do sutra... Iha, bice toliko puno da ce stajati jedni drugima na glavu. A kad se ukljuce kamere sutra, ala ce biti duhova na stolicama... Kad im ovde objasnjavam da nasih 36000 ne mogu ni da sanjaju, da u mecu sezone sa Bojsima ni 20000 nisu mogli da skupe, a da Pionir ne napune ni kada je dzabe ulaz, neki neutralni felsh i jos neki likovi pokusavaju da se sprdaju, a ne shvataju da se sprdaju sami sa sobom!

neutralni felsh

pre 6 godina

@neutralni felsh, koliko praznih reči, demagogije i sve to da bi se maskirala suštinska nemoć. Čuj ne voli se gužva, 6 put igrate na proleće u istoriji kluba, 2 Rajka bi trebalo da napunite. 
Ali kako kad ste nastali kao negacija na Zvezdu, mrzite tuđe više nego što podržavate svoje. Sikćete, režite, podbadate a kad dođe vaš četvrtak pokažete svoje lice. Jad i beda, ej poluprazan stadion od 25k mesta. Na vašem mestu ne bi usta otvarao na fudbalskim vestima.
(detektiv kokni kol, 14. februar 2018 18:32)


prvo, ne trci pred rudu. sacekaj da vidis koliko ce biti prodatih pred start meca. bice 18-20.000, za mene je to sasvim pristojna poseta u ova vremena, u svakom smislu. znamo i za vise, znamo i za manje. najbitnije je da momci sutra odigraju dobro i opusteno, a kvalitet imaju, ali trema im ponajmanje treba. suma je usao i u formu i u ritam, to niko ne govori, svi pricaju neke skrenute teme.
radni je dan, duva, mnogima se ne zuri da zatrpavaju blagajne, prave cudo i slicno. primera radi, vasi marketing magovi su zatvarali vecinu prilaza da bi pravili vestacku famu i jeftin marketing, na koji su se mnogi primili. najavljena stotina hiljada dlanova, ono ispade posetioci imaju treci rukav na ledjima, sto rece radovan treci. partizan to nema. a o poseti pricaj za vreme utakmice, a ne 24 h pred istu... gud najt.

Тарми пфк

pre 6 godina

15-20 000 Хиљада Гробара је сасвим довољно , да се било ком тиму овога свјета утјера страх у кости !! Толико...

Sub013

pre 6 godina

Za zvezdinu utakmicu naslovi bili 100 hiljada dlanova, CSKA čeka 50 hiljada ljudi, Partizan je prodao 15 hiljada karta do utakmice biće 20 hiljada i to je stvarna cifra, a sad ja pitam Vas i dr.Terzića gde je još 20 hiljada ljudi juče na stadionu????
(Blue Moon 753, 14. februar 2018 16:05)

Pa zar ne kapiras da novinari daju sve od sebe da vas bude bar 10.000 sutra, vidiš da je ovo apel u pomoć, tipa možete još da se predomislite, dođite itd. umesto da budeš zahvalan što se novinari trude da ubede još nekog preostalog grobara da dođe tebe drmaju kompleksi pa prozivas Zvezdinu posetu i ladno te nije sramota toga. Juče bilo 35.000 + 5 koji su ušli bez karata to ti je cirka 40 tisuća ili ?2 u odnosu na skoro pun lavor ili 4 ? više nego što će biti sutra, kako god ti lakše

Dzoni

pre 6 godina

Ali najjaci su mi ovi iz rupe, na stranu to sto vas je juce bilo 35 hiljada, a znamo da vas ima 10 miliona, niste ni onaj muceni sever napunili, ali kakva je ono atmosfera, kakvo je ono bedno navijanje, kao pakao neki, sta je ono bre???? Sutra gledajte sta je navijanje, pa i ako nas bude 15 hiljada, dovoljno je..

lazar

pre 6 godina

grobari seku gume pristalicama crvene zvezde,sinoc preko 20 automobila,i sam sam bio zrtva tako da nije ni cudo sto su prodali pola stadiona,njih ne zanima njihov klub,oni prate zvezdu

v_K_esspreso

pre 6 godina

Prodato je tacno 21.500 od 30 000...a ima jos danas i sutra..tako da stadion ce gotovo biti pun po hladnom vremenu. Ovakvi tekstovi ne doprinose korektnom i objektivnom novinarstvu.

kralj

pre 6 godina

Odavno BG ne zasluzuje niti jedan sportski dogadjaj,kako mi kaze drugar,juce na stadionu Zvezde je bar polovina navijaca doslo sa strane a za reprezentaciju da ne pricam.Tako je I za Partizan,sigurno je polovina koja je kupila karte juzno od BG I R.Srpska.

Gospoda Cigani

pre 6 godina

Dobro bre igrate u 9 uvece, mi smo u 6 popodne, masa ljudi je radilo, nije moglo da stigne, karte su vam duplo jeftinije, stadion vam prima skoro duplo manje ljudi i opet rasprodali ste pola.
Kada cete da prihvatite da ste samo mali partizan koji ce uvek vise mrzeti Zvezdu nego voleti svoj klub. Cinjenica.
Kazete igrate cesto Evropu? Mozda vam je dosadila, ili vam protivnik neatraktivan? Igraju je i mnogi drugi, pa su mali klubovi.
Ne bih ni komentarisao, nego se brda vas naslo da popljuje i smeje se Zvezdi, kada je doslo vreme da se pokazete, nema vas nigde. Standardno. Pozdrav i zelim vam dobar rezultat.

Filip

pre 6 godina

Grobari su mogli da imaju nov stadion kos pre 8 god .. Krov, maximalna udobnost... Ali ne. zuti nisu dali.. Ovakve posete gledajte kao protest jer stvarno nema svrhe renovirati ono sto je za rusenje... Polako ulazi to I kod delija. Juce su posle 26 god igrali prolece I popunjenost bila oko 70 % ... 40000 od 55000 mogucih.. Tako da I mi ako budemo imali oko 25000 bicemo kao I oni.. na 70 %...
(Dejan X, 14. februar 2018 17

Kako vam to zuti nisu dali? Mozda ste na prevaru hteli da otmete vojnu imovinu
Imali ste Borisa Tadica, Dinkica , Ružica, Ljajica, i ko zna koga jos. Napravili ste one kartonske loze na istocnoj tribini. Ko da dodje da kisne da se smrzava. Pun kapacitet da se guraju gledaici na vojnom stadionu je 25 hiljada. I nikada ga niste napunilli. Nikada se nije trazila karta vise

Djuza

pre 6 godina

Sta ste se odmah napali Grobare pa oni vise mrze Zvezdu nego sto vole Partizan tako da su se istrosili juce za CSKA, a mozda igraju u istom terminu Evroligu ko ce ga znati...

Grdoje

pre 6 godina

Da ponovim post:
Ja licno sam bacio kartu za trecu utakmicu za LS kada sam video kako igramo protiv Arsenala i Brage.
Za antifudbal i antinavijanje uglavnom normalni navijaci nemaju zeludac. Uslovi na stadionu - jeza!
Ima mnogo lepsih nacina da se provede vece.
Kao i kod Zvezde, doci ce oni koji moraju, da se odradi tezga.
Oba kluba su vec duze vreme lokalna, da ne kazem provincijska liga. Sanse nema da im dodje neko iz drugog grada : baciti 5-6 sati na one koji ne smeju da se "pofajtaju" na svom terenu???
Radije cu da gledam Island na TV-u.

neutralni felsh

pre 6 godina

Jesu li to oni sto su juce drzali pridike o poseti ? Oni kojih nema ni 500 na jugu? Koji pune stadion samo kad dodje Zvezda? Sah-mat momci.
(Ljubisa livac, 14. februar 2018 18:08)


postujemo samo veliki plen i kapitalce... kapitol hil, fudbalski receno, esencija fudbala i stare skole navijanja. vi crtajte tudje gladijatore, mi cemo pokazati nase salove i sake... koliko da ih ima, vrede onih od onih vasih najavljenih 100.000 dlanova, u onoj pokisloj najavi - da li je dovoljno, videce se na semaforu sutra uvece. parni valjak nije stvar mase nego ubrzanja.

спортски уметник

pre 6 godina

kad zvezda proda polovinu ulaznica ti je kao kad vi prodate sve
(james, 14. februar 2018 15:59)

прода или поклони по партијској линији?

Lale

pre 6 godina

To što juče nije bio pun stadion ne znači da klub nije prodao karte.Konkretno mojih nekoliko prijatelja koji su imali karte nisu otišli na utakmicu.Drugo, na četrdeset minuta pre utakmice na potazu od autokomande do zapada najmanje pedeset tapkaroša daje karte u pola cene, a drug koji je kasnije došao kaže da su davali za 100din.Čujem od prijatja iz kluba da oko šest hiljada nije profato.A za ciničnog mučenika -Zvezda je od 1970-1990 toliko prodavala karata po evropskoj utakmici da se 80 000 prodatih smatralo neuspehom.Dete , počela je škola-knjigu u šake, spasi što se spasiti može.

Daniele

pre 6 godina

Kao prvo zvezdica neka se zapita kako je moguce kupovati igrace a 60 milki ste u dugu? Stvar prosta ali kad je za Zvezdu onda moze i Vucic, moze i kradja, moze sve...samo da ste prvi, pa nije vazno kako- jadno!
Druga stvar- Grobari, oni pravi navijaci (ne dileri, kriminalci, siledzije i 2 prsta cela), su kod kuce, i tu ce ostati dok se ne pozabavite sa poslusnicima vlasti kod nas na tribini, zaduzenim za red, da se "stvar ne otme kontroli" te da se neko ne pobuni protiv majica sa likom Saleta Mutavog, i da ne zapeva slucajno nesto protiv Vucica!

Јабучило

pre 6 godina

Cinik, Uros, Karaburac, Bley, Grobar, Jabučilo, Grobarchina, Yarilo, xxx su na B92, gde su i svaki dan. Vrlo je verovatno da ni jedan od njih nije video ni JNA a ni Pionir.
(Savatiye, 14. februar 2018 16:07)

Грешиш, синак.

Against modern football

pre 6 godina

"Nepuna dva dana pre početka utakmice na blagajnama stadiona Partizana ostalo je više od polovine štampanih ulaznica, piše Sportski žurnal". Ovaj žurnal, koji je sportski informer, zadužen je da širi negativne vesti oko Partizana, a vi ste u ekipi "zajedno smo jači". Samo jedno pitanje: odakle im ovaj podatak, i vama i njima, i otkad je to 0:0 na svom terenu "vrlo aktivan rezultat", kako piše ovaj CZ bazar (žurnjal)?
(0:0 je bolje od pobede, 14. februar 2018 16:27)

Neznalice, ne znam odakle da krenem, s obzirom na postavljeno pitanje..da li od toga da je fudbal sport koji se igra sa loptom, na dva gola....
0:0 kod kuce u eliminacionoj fazi bilo kog takmicenja koje se igra na 2 utakmice je VRLO POVOLJAN I AKTIVAN rezultat, bez primljenog gola kod kuce, protivnik je primoran da na domacem terenu napada, jer je jedini rezultat koji ga vodi dalje - POBEDA. Samim tim, gostujuca ekipa ima velike sanse da na kontru umuva gol, i time izvrsi dodatni pritisak na protivnika, a znajuci Zvezdin tim sa prebrzim krilima, to nije uopste daleko od moguceg. E sada, to sto ste ti i sva tvoja braca grobari likovali kako ce CSKA da nas "pokida" u "rupi" pa vam se zelje, kao ni protiv Batea, Kelna, Arsenala, Krasnodara, Sparte...nisu ostvarile, to je vec druga prica, i malo ju je teze objasniti..ali zove se KOMPLEKS :)

VardaPFK

pre 6 godina

50% jeftinije ulaznice nego za Zvezdu i 50% manje gledaoca čudno?
(Saša, 14. februar 2018 16:16)

Ako si čitao naslove zadnjih par meseci, onda ti je jasno da zvezda igra ISTORIJSKE utakmice, a Partizan obične evropske utakmice... Novinarstvo u službi Zvezdaške javnosti :)

Ljubisa livac

pre 6 godina

Jesu li to oni sto su juce drzali pridike o poseti ? Oni kojih nema ni 500 na jugu? Koji pune stadion samo kad dodje Zvezda? Sah-mat momci.

Peca

pre 6 godina

Možda sam ja izolovan slučaj, ali dok sam izlazio sa stadiona posle utakmice protiv Jang Bojsa, zarekao sam se da više ne idem na stadion dok je Đukić trener. Onakav krš od fudbala ne želim da gledam, pa makar sve redom pobeđivali.

dragan

pre 6 godina

Vi ste bas svileni kad imate da date po 3-4 000 za karte i onda zbog prohladnog vremena ne dodje vas 12 000 sa kartama....svaka cast,em od secera em puni para kad se tako razbacujete...nema veze sto su se kaarte delile sakom i kapom,na pumpama,po gradskim odborima,itd itd....
(Koje ste vi dno dna od kluba i navijaca, 14. februar 2018 18:02)

A ja se cudim sta dele ovi sps-ovci nedeljama vec sa onim standovima po gradu,kad ono karte za partizan. I opet nista...pa dobro probajte malo po Splitu da delite,tamo bi islo dobro

Стари ЈУГ

pre 6 godina

@ (Dragan Zorin)

Браво Драгане! Твој пост је један од најбољих и најсмислелнијих, с тим што има још милион разлога због којих људи више не долазе на стадион Партизана. Прво, организација око продаје карата, у најмању руку је криминална! Маркетинг, цене, глупа процедура, све када се стави на гомилу, човек просто дође до закључка, да банда која је уз политичку подршку засела на чело Партизана и нема неку велику жељу да се стадион напуни! Њима, заправо, навијачи (осим оних које ОНИ контролишу) нису ни потребни! Притом, поново је продато неколико најбољих играча, а није доведен ниједан који би побудио жељу људи да дођу на стадион! Ма, када се све сабере, навијачи Партизана су страшно разочарани у ФК и тај рат са управом и смутљивцима који нам пљачкају и уништавају клуб, већ траје дуго, а трајаће, Бога питај колико још дуго! На жалост и штету свих партизановаца. Ето, иако имам карту, коју сам узео (купио) после дрндања и перипетија (иначе, имам годишњу пропусницу за исток!), искрено се размишљам да ли уопште да одем на утакмицу. Најгоре што од свих проблема и мука у којима се налазе клуб и навијачи, још нам УЕФА постави дебилни термин у 21 час у сред зиме!!! Мислим стварно, у сред зиме, да се игра утакмице од девет увече... Малоумно, да малоумније не може бити!
За крај - нека играчи на терену пруже свој максимум и победом обрадује навијаче! Без обзира на све, они ће имати подршку од свих нас којима је црно-бела боја у срцу! Нека нас обрадују у инат свима!

Ракар

pre 6 godina

Ово је лаж,коју је пласирао
Журнал,пренео Моцарт,а,видим и ви се упецасте!!Е,моји новинари...

mladen

pre 6 godina

stadion prima 32 000.A pametna uprava 1500 din stavila cene karata.Zvezdine duplo manje kostaju.plus naprednjaci im dele karte za dz.cisto sumnjam da ce odobriti ovaj komentar.

Realno

pre 6 godina

Samo polako..neko je u novembru "prodao" 47000 pa ih juce na stadionu bilo 35 000 ,a posle pevaju "po kisi,suncu,snegu..."..:))) Hvale se da ih ima 5 miliona,igraju prolece posle 1/4 veka i napune 2/3 stadiona...
Videcemo sutra koliko je prodato i koliko ce ljudi da bude na stadionu...

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Sta, kao su zvezdasi sinoc bili brojniji? Ajte molim vas, komentator rece kako ima oko 33 hiljade gledalaca a nije ih bilo ni 30 hiljada. Protiv Kelna su takodje sludeli narod a tad su napisali da je bilo 53 hiljade ljudi a bilo ih je oko 45 hiljada. Vecito dolaze mamipulacije i neistine iz ulice Ljutice Bogdana.
A sto se tice nas grobara cekamo poslednji momenat da kupimo kartu, prvenstveno moja malenkost. Ali da su skupe karte jesu, ej bre 2000 dinara za zapad?! Pa za te pare mogu da odgledam 10 JSL utakmica, uplatim bar 10 tiketa...

Dušan

pre 6 godina

@Nikola
I šta kažeš prodato 47.000? Nije.
Prodato je 82.000.,ali ih samo 35.000 došlo!!
Šta sve čovek neće pročitati!??
Zvezda je prodala za meč sa CSK-a
manje od 30.000! Ostalo su godišnje i sponzorske.

ej bre, bre...

pre 6 godina

40 000 glava, 80 000 dlanova ....kad bi mi bili mitomani onda bi takvi i naslovi bili. Samo da pobedimo da damo gol kuci a ne kao neki da se brane kuci.

vlad

pre 6 godina

Odakle zurnalu ovaj podatak, kada zvanican sajt kaze da je prodato 22000. S'obzirom da je zatvoren jugo-istok sektor ima jos nekih 7000 u prodaji

Zone

pre 6 godina

Odakle obraza Partizanovim navijačima da juče pričaju nešto o broju Delija na Marakani? Sve karte su makar bile rasprodate, naravno da nisu svi došli zbog lošeg vremena i to je bio istok i zapad gde dolaze ljudi sa decom. Partizan je jedva prodao 15 hiljada karata što nije ni pola jučerašnje posete. Mislite o tome...

Zdravooooooo

pre 6 godina

Ali kakva propaganda protiv Partizana...zvezda kad je igrala,pricalo se o rasprodatom stadionu,iz naftalina su se izvlacili bivsi igraci koji su listom pricali kako zvezda prolazi a za Partizan udarna vest "Gde su grobari" i povreda ...evo sad sam usao na b92 i nikada vise...nek vam klikove prave onih 12000 sto juce nisu dosli u rupu iako su imali kupljene karte

Savatiye

pre 6 godina

@ Cinik

Postavio si par nebuloznih pitanja.

1. Kada pitaš UEFU!?
2. Igrao finale!?
3. Kada pitaš FIBU!?
4. Najviše NBA igrača!?
5. Jel i tebi Sale mutavi lupao šamare?
6. Jesi li oblačio majice?
7. Jesi na Zagrebačkoj ili Splićanskoj strani?
Mislim:
1. Gde si sreo UEFU i kako si je pitao?
2. Jeste li upisani na ušatom?
3. Pogledaj po jedan!
4. Ovo je tačno, isto kao što ste i Seltiksi!
5. ???
6. ???
7. ???

Dejan X

pre 6 godina

Grobari su mogli da imaju nov stadion kos pre 8 god .. Krov, maximalna udobnost... Ali ne. zuti nisu dali.. Ovakve posete gledajte kao protest jer stvarno nema svrhe renovirati ono sto je za rusenje... Polako ulazi to I kod delija. Juce su posle 26 god igrali prolece I popunjenost bila oko 70 % ... 40000 od 55000 mogucih.. Tako da I mi ako budemo imali oko 25000 bicemo kao I oni.. na 70 %...

ja

pre 6 godina

pricate nesto o navijacima zvezde?? da,doslo nas je 35000 a uzmite u obzir da su karte zvezde bile duplo skuplje nego sto su vase sada , takode uzmite u obzir da se utakmica igrala u terminu od 18h tako da pored nezaposlenosti koja je velika ima ljudi koji su radili i nisu bili u mogucnosti da dodju,i jos jedna stvar mada to je najmanje bitno kada je takva utakmica u pitanju ,vreme je bilo lose....tako da nasih 35000 je broj koji vi nikada necete dostici i o cemu ne treba komentarisati....ZVEZDA DO TITULE PA U LIGU SAMPIONA

Petar

pre 6 godina

@(tata dvoje lepe dece, 14. februar 2018 16:05)

Bolje tata odvedi decu u pozorište. Na stadionu sigurno neće naučiti da budu korisni članovi društa.

Nikad kao Bаnе . . .

pre 6 godina

Zvezda je pustila u prodaju 52000 karata.Znaci 3500 manje od max kapaciteta zbog prostora koji je morao biti ostavljen zbog gostujucih navijaca.Prodato je 47000.E sad sto smo mi razmazeni pa zbog kise i snega neki nisu dosli,neki zbog guzve nisu stigli je druga prica.....
(Nikola, 14. februar 2018 16:26)

Ajde po sendvic, zasluzio si, bar si nasmejao ljude posteno... Cene karata:
"jug/sever 2.000 dinara, istok bočno 3.000, istok centar/zapad bočno 4.000, zapad centar 5.000 dinara." I taj sto je platio toliko pare nije dosao zbog kise... pa dosao bi sa svoje sahrane...

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Opet paranoja da su svi protiv vas, CIA, BIA, Sportski zurnal ?! 
Pa ti prvi neces ici, nego ces ovde , za vreme utakmice slati smešne komentare
(Batko, 14. februar 2018 16:43)

Samo kad si ti isao sinoc na Tarapanu. Pa ti nisi isao ni protiv Donjeg Srema kad ste pustili slobodan ulaz a kamoli sinoc gde je ulaz kostao BAREM 2 hiljade, to je skupo za tebe.

neutralni felsh

pre 6 godina

avangarda ne voli guzvu... puni stadion samo kad se igra sa realom. nadam se da ce momci na terenu biti mnogo bolji od nase publike. vazi za sve. i za ove pokisle pokisle leptire od sinoc, koji se kao podsmevaju a ne vide koliko je sati i u njino preduzece. brojke ih lazu jer su zeljni spektakla, u ma kakvom vidu, pa nagrnu kao zedni zuti mravi na sladoled... sve su to prolazni stadijumi histerije, koji ih cekaju kad se naviknu. za sad kasne u razvoju i vole svoju nerealnu masu, uz usklike pracene manijom velicine. kao onaj gospodin crvena zvezda 1913, sto prica price kao da je branko kockica u dresu crveno-belog minje subote: vratio sam se da vam sluzim, khalesi. a iza se cuje beni hil i teatralna koreografija. o tom nivou svesti mi govorimo. tribalni poredak i kolektivne manifestacije nad totemom u glavi... totem 1913 ;)

detektiv kokni kol

pre 6 godina

@neutralni felsh, koliko praznih reči, demagogije i sve to da bi se maskirala suštinska nemoć. Čuj ne voli se gužva, 6 put igrate na proleće u istoriji kluba, 2 Rajka bi trebalo da napunite.
Ali kako kad ste nastali kao negacija na Zvezdu, mrzite tuđe više nego što podržavate svoje. Sikćete, režite, podbadate a kad dođe vaš četvrtak pokažete svoje lice. Jad i beda, ej poluprazan stadion od 25k mesta. Na vašem mestu ne bi usta otvarao na fudbalskim vestima.

forest gamp

pre 6 godina

Gde su grobari?eno ih na tastaturama,tu su najbrojniji,najverniji i najjaci.
(bulee, 14. februar 2018 16:02)

A ti ovo saljes preko krompira?

No

pre 6 godina

Ma bre ja vas da pitam nešto...pa ko je bre normalan da ide na fudbalsku utakmicu po ovakvom vremenu, ma jel ste bre vi pri zdravoj pameti. I ko se to još loži na fudbal uopšte...?

Partizan u inat svima

pre 6 godina

Zasto niste napislai da je 08.02 pordato samo 350 karata!

Pa zatim 31.12.2017 prodato 0 karta...
Zasto o tome ne pisete...

Kako je ovo bajato i smesno ....

Nemojte se vi bojati za nas, nego vi mislite o vasem debaklu, jer vam je 20 000 karata ostalo ne prodato pored tolike medijske pompe, reklama, najava i iskakli ste iz frizidera i nista!

Pustite vi Partizan i Grobare!

I poruka za petokrase: Dok ne sredimo probleme u svojoj kuci. neboj te se necemo vas ....!

piki

pre 6 godina

Lepe predizborne plakate za gazdu pa nemaju kad da dođu. A i što bi dolazili kad znaju da će biti tri laka komada u njihovoj mreži ako Plzen bude igrao bar sa 50 posto snage .

banana

pre 6 godina

Volim Partizan od malena ali kad vidim sta rade od mog kluba, kakvi ljudi vode moj klub jednostavno mi se povraća. Zato jurim karijeru i iščekujem taj dan kada će obasjati sunce iznad humske ulice i kada ću sa svojim detetom navijati i bodriti crno bele. Do tada srećno moj Partizane.

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Dezinformacije. 22000 karata je prodato do jutros, tako da je realno ocekivati preko 25000 navijaca. Ne znam cemu ovi neistiniti tekstovi.

Garfild

pre 6 godina

Najveci problem je sto jedan navijac moze da kupi samo jednu kartu, tako da na dan utakmice moram uzeti kartu, jer ne mogu dva puta ici za BG... Nista se ne brinite gledacete nas u sledecem krugu ?

karlito

pre 6 godina

za centralni deo 2 hiljade,za jug i sever po soma ,i oni opet ne mogu da prodaju sve,a znaju da se smeju zvezdinim 35 000 ... Da kazem samo da sam platio 5000 zapad-centar,za jucerasnju tekmu. Da su cene za jna iste kao i nase protiv rusa... :) ne bi bilo 10 hiljada ljudi.

neutralni felsh

pre 6 godina

Е моји гробари, ништа од вас не остаде ! 
Још кад вас сад Викторија звекне, нећете више ни постојати !
(BBRS, 14. februar 2018 18:05)


i ti si ipak covek, premda si ljubitelj petparackih euforija i skakanja po klupama.

neutralni felsh

pre 6 godina

Grobari su na groblju valjda... tamo im je mesto, zar ne? Delije su na kosovu, jer je i njima tamo mesto, jos samo Pantere i ostalu zivinu da strpamo u zooloski vrt, i bice nam svima lepsi zivot.
(miki, 14. februar 2018 18:15)


tipican primer bozurske mentalne flore, nejestivi primerak. sa zooloskim vrtom kao fokusom pogleda na svet... bozur i crvrno-bele latice.

Zuja

pre 6 godina

@Cinik

Decko, sa tobom nesto nije u redu. Ozbiljan problem imas.Tvoja mrznja prema Zvezdi je veca od ljubavi prema tvom klubu. Sto te tako nesto tisti u zivotu.Besparica, ljubav.Pises danima budalastine. Ovo ti pisem kao covek koji je zbog Zvezde obisao pola sveta cak i do Tokija. Koji se sa svojim prijateljima Partizanovcima legendama Vladicom Kovacevic, Gicom Damjanovicem, Blagojem Paunovicem, i mnogim drugima imao mesto a istocnoj tribini blize jugu.Posle utakmice i pre utakmice u kafani Zlatiborac. A tu Seki, Olja Petrovic, Cole Jankovic.... Sto se uvukla mrznja u tebe
Ko je uvukao mrznju? Zbog takvih kao ti sve je manje gledalaca na utakmicama. Dodji do Beograda idi gledaj utakmuce a ne da po ceo dan pises budalastine

no name

pre 6 godina

Ma ni krov ni alianz arena ne bi pomogla da ja odem na utakmicu sve dok su navijaci stoka i krdo ispranih mozgova. Ma ni da je ulaz besplatan ne bih otisao. A drzava je kriva sto postoje takvi navijaci..

shjeee

pre 6 godina

Ništa čudno. Za zvezdu navija cela Srbija. Estrada, političari, rijeliti Srbija. Mali je procenat normalnih, urbanih zvezdaša. To je sve 50+

Милош-

pre 6 godina

pozdrav za klince zvezdase, vi se dicite posetom na stadionu zato vas prozivamo gde ste kad zakazete. vi nas ne mozete prozivati za posetu kad smo bezbednosno ugrozeni samim dolaskom. kad bude bezbedno doci cemo. covek je lepo objasnio da ne podrzavamo Vucelica i Vazuru i Vuletica i zato nas nema. losa je atmosfera oko partizana.

Tosha

pre 6 godina

Stavimo klinačka prepucavanja po strani, pa analizirajmo realno.
Smrzavanje, sneg, kiša... Ulaznica za normalni deo stadiona košta 2000 dinara. Ako se odlučim da dođem sa sinom, već smo na 4000 dinara. Poželi dete sok, pljeskavicu, semenke, sa prevozom eto nas na 5000 dinara.
Za te pare, sa celom porodicom odem u neki lep restoran, odgledam utakmicu na TV-u i još mi ostane da sipam gorivo. Izvinite gospodo fudbaleri, ne pada meni para sa neba kao Vučeli, Vazuri, Terziću...

Smesno

pre 6 godina

Kako gde su,ja sam morao licno da dodjem prvo da kupim kartu ...da ne kazem da prodaja ide jaaako sporo,presao sam 100km samo da dodjem da kupim kartu a da ne racunam to da treba opet da dodjem i na utakmicu zato sto je neko izmislio jedna karta po coveku uz licnu kartu...tako da svi koji hoce da dodju van beograda moraju dva puta da dolaze u smrdljivi grad,da ne pricam o tome da ce biti haos na dan utakmice sa ovom brzinom rada blagajni.

zvezdas

pre 6 godina

Juce kukumavke i narikace navijaci vojnog kluba kritikovali posetu na Rajku. Ovi pustili 15 hiljada u prodaju i ne mogu pola da nabace. Ko ce da dodje po kijametu u"hram fudbala "bez krova"?Jos ako se pobiju bice cirkus

CzBg89!

pre 6 godina

Stvarno se brukamo, treba da se ugledamo na komsije koje se rasprodale sve karte pa im onda doslo svega 30ak hiljada.
(Nikl, 14. februar 2018 16:06)
Svega? Aj junaci dodjite vi sutra "svega" 35000 pa da vidimo i to cudo

спортски уметник

pre 6 godina

Gde su grobari?eno ih na tastaturama,tu su najbrojniji,najverniji i najjaci.
(bulee, 14. februar 2018 16:02)

а буле не користи тастатуру, он је позвао интернет да им издиктира овај коментар...тако га учили у странци...

Batituta

pre 6 godina

Skupe karte, loša uprava, nije bezbedno, nema mesta za parking, huligani, hladno, trener nije po volji, nema krov, loš sistem prodaje karata, poslednji put sam išao tad, ja gledam rukomet, dok igra ovaj ja ne dolazim...Najbolja atmosfera na utakmicama je kada ova gospoda ne dodju. Kada dodju (zadnje pretkolo za LŠ) onda psuju igrače posle 20min jer nismo dali gol i kolektivno zvižde na poluvremenu. Sutra će biti fešta za nas 20-ak hiljada, biće fenomenalna atmosfera i ja jedva čekam. Moj Partizan šta uradi da uradi, nije kraj sveta.

Glogy

pre 6 godina

Gde su grobari?eno ih na tastaturama,tu su najbrojniji,najverniji i najjaci.
(bulee, 14. februar 2018 16:02)

A ti ovo saljes preko krompira?
(forest gamp, 14. februar 2018 19:51)

Oni se loguju preko displeja na veš mašini :)

Goxy

pre 6 godina

Ako stadion Partizana prima 60 hiljada onda istina je da nije prodato ni pola. Do sada je prodato oko 25 hiljade ulaznica. Napred PARTIZAN!
(silni, 14. februar 2018 16:05)

ma sta rece????

derion

pre 6 godina

Pravdanje time da se na tekme ne dolazi zbog podela,ne piju bas sasvim vodu,nije bilo podela pre nekoliko godina,pa se mucilo da sa napuni stadion i na Evro-utakmicama.Sinoc,zvanicno na Zvezdi 35-6 hiljada,moj utisak sa tribina je da je bilo verovatno 40tak hiljada,stadion jeste bio raprodat,ali mnogi koji su imali karte nisu dosli zbog vremenskih uslova,a i losa procena tapkarosa,koji ih je bilo sinoc podosta,uz sve to duplo su jeftinije karte za Partizan...ali da,kao sto vec neko napisa,oni su `navikli` na ovakve tekme poslednjih godina,pa im vise nije zanimljivo,malo smeha nikad na odmet.Za kraj,jos jedan podatak Zvezda je ove sezone najgledaniji tim LE,toliko.

ALex

pre 6 godina

Grobari su mogli da imaju nov stadion kos pre 8 god .. Krov, maximalna udobnost... Ali ne. zuti nisu dali.. Ovakve posete gledajte kao protest jer stvarno nema svrhe renovirati ono sto je za rusenje... Polako ulazi to I kod delija. Juce su posle 26 god igrali prolece I popunjenost bila oko 70 % ... 40000 od 55000 mogucih.. Tako da I mi ako budemo imali oko 25000 bicemo kao I oni.. na 70 %...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan X, 14. februar 2018 17:19)

Само ми реци за кога нов стадион? Нас дође 40.000 и плати карту, вама 10.000 плафон кад је бесплатно и 5.000 кад је карта сома....нов стадион за партизан може да значи само једну ствар - извлачење и перачина пара....зато боље за вас што “жути нису дали”....или што нису смислили како да проперу паре.

hrabro

pre 6 godina

Smijete se Partizanu a snoc je CZV imala mjesta koliko hoceste....ovo se isto i njima dogadjalo prije par godina i godinama u nazad....bolje se zapitajte vi normalni smijete li ici od huligana na stadion....ja vise ne navijam.

Toliko

pre 6 godina

U Splitu su,cekaju vlak bez voznog reda,da dodju i pomognu svom malom timu.Na njihovu zalost,nema ih puno ni ovde ni tamo a na srecu ogromne vecine u Srbiji a stadion ce biti poluprazan.

CzBg89!

pre 6 godina

I sta sad?Mi gledamo evropske klubove gotovo svake godine u grupnoj fazi a vi u grupu udjete jednom u 10 godina.Za vreme Toleta ste u prvenstvu imali po 15 000,20 000 hiljada a sad 3000,4000.Razlika je sto vi danima pricate o punom stadionu a mi ne.
(PAOK, 14. februar 2018 16:05)
Epa druze vidis razlika je u tome sto se prica o nasim posetama na stadionu jer nekada budu i do 50000.. a o vasim i ne treba jer vas nikada nije ni bilo toliko, vas dodje 1000 pa nikom nista. Nemoj ti o broju na stadionu da pricas, pre mogu nislije o tome ima ih vise na stadionu.

Mare

pre 6 godina

Eno ih buše gume oko Rajka,puno sreće sutra ! Uvek bodrim Partizan u Evropi bez obzira na mržnju njihovih navijača prema Zvezdi,toliko.

ciganin

pre 6 godina

Odakle obraza Partizanovim navijačima da juče pričaju nešto o broju Delija na Marakani? Sve karte su makar bile rasprodate, naravno da nisu svi došli zbog lošeg vremena i to je bio istok i zapad gde dolaze ljudi sa decom. Partizan je jedva prodao 15 hiljada karata što nije ni pola jučerašnje posete. Mislite o tome... 
(Zone, 14. februar 2018 17:26) # Link komentara 

Vi ste bas svileni kad imate da date po 3-4 000 za karte i onda zbog prohladnog vremena ne dodje vas 12 000 sa kartama....svaka cast,em od secera em puni para kad se tako razbacujete...nema veze sto su se kaarte delile sakom i kapom,na pumpama,po gradskim odborima,itd itd....
(Koje ste vi dno dna od kluba i navijaca, 14. februar 2018 18:02)

Nismo mi vi da delimo mufte karte od kosarke do fudbala. Ja kaoo Delija za svaku kosarkasku i fudbalsku utakmicu imam karata koliko hoces
Za sutra pet karata loza 8 na zapadnoj tribini
Dajem klincima grobarima iz zgrade A ti na pumpi dobio kartu?






Ni

Insomniac

pre 6 godina

Nepokriven stadion na kisi!!!!!!!!!
Ljubav ipak nije jaca od pneumonije.Ne daju kisobran da uneses. Isto je i sa zvezdom. Komfort stadiona VELIKA NULA.

Samo kažem

pre 6 godina

Nisam navijacki ostrascen, ali je jasno da finansije, podela među Grobarima i generalno loša atmosfera oko FK Partizan uticala na prodaju karata. Problem sa popunjavanjem stadiona Partizan ima već jako dugo i nije ovo prvi put da ne mogu ispuniti do kraja stadion u jednoj jako bitnoj utakmici. Podele među navijačima su dosta ceste kod Grobara i ranije su uticale na posetu, ali ovog puta mislim da je dodatno uticala i sama atmosfera u klubu. Ono sto je bitno Partizanu je da igrači i stručni štab nisu pogodjeni time i da oni funkcionišu kako treba...

Aleksandar

pre 6 godina

Problem je kao i kod Zvezde, placene vodje navijaca od kojih je obican navijac digao ruke. Na te kriminalce loze se samo neizivljeni klinci. Meni kao navijacu Zvezde ostaje u secanju ubedljivo najbolje navijanje i poseta onda kada nam je trener bio Prosinecki. Na svakoj utakmici sever pun, istok i zapad solidno popunjeni, koreografija na svakoj tekmi, jedna sveopsta ljubav prema klubu, a rezultata nije bilo ni priblizno kao sada. Zao mi je Vladana Milojevica i ovih momaka koji su igrom i rezultatima zasluzili bar 20000 na svakoj utakmici, isti je slucaj i sa kosarkasima

Milos

pre 6 godina

Pitam se samo sta ce se desiti ako sutra bude vise od 20.000 ljudi ili da bude pun stadion,oce li se javiti terzini botovi da kazu kako zurnal govori istinu,hocete li i dalje verovati zurnalu,terzi ili sopstvenim ocima...

mile

pre 6 godina

jug vode cigani. i najgluplji su shvatili da dok se ne ocisti jug i tamo ne dodju samo pravi grobari koji za partizan navijaju iz srca i od malena ne idu na jug i na fk partizan

Zeljko 83

pre 6 godina

Nije atraktivan protivnik...voleo bih da Partizan sto dalje dogura...Iskreno zao mi je i krivo da od malih nogu bodrio klub kog volim...i vidim da osim Bjekovica-Zecevica...ni jedan nije manji lopov...Ogadili mi se....Kad Iliev stigao i Onaj Vezura u klub vode glavnu rec...Neka hvala bezbednije mi da ih odgledam na TV....Zali boze pored toliko Legendi u klubu spali na Ilieva....

Aleksandar

pre 6 godina

Da sam navijac ne bih isao iz inata.Najavljivali neka pojacanja,povratnike iz inostranstva a oni na kraju prodase ponajboljeg igraca a doveli neke iz nase lige.

realno

pre 6 godina

da se mrzneš i da gledaš fudbal u pokušaju ?
i to još da platiš ??

možda bi stadion bio pun ako bi na ulazu posetiocima davali po 10ak evrića da otrpe smor.

topla voda

pre 6 godina

Prvo - grobari, delije, pišu se malim slovom, da li je moguće da novinari ni to ne znaju?
(Nemam ja 2000 za bacanje, 14. februar 2018 16:30)

Netacno. Malim slovom se pise naziv radnika na grobllju, kao I skupina turskih konjanika. Ovo su imena navijackih grupa, a to se pise velikim slovom.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ja zvao Tiketlajn i rekose da je prodato 28 hiljada, karata i sta cemo sad? Ovi panter botovi verovatno misle da je 1 osoba kupovala po 4 karte ahahahaha.

Krcun Osnivač

pre 6 godina

kad zvezda proda polovinu ulaznica ti je kao kad vi prodate sve
(james, 14. februar 2018 15:59)

Lako je vama kad imate onakve prilaze stadionu, posebno impresivno deluju ZARĐALE METALNE ŠIPKE? ČUVATE IH JOŠ IZ GVOZDENOG DOBA, ili od 1913. godine?

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Najjači su mi preovlađujući croBARI koji omalovažavaju posetu i igru Zvezde, ubeđeni da će pobetidi Vitoriju, a kad se u četvrtak bude zaorio huk od 10.000 "navijača", pa kad puknu sa jedno 2:0 i kad krene pljuvačina po Đukiću, igračima, upravi, Vučiću, SNS, Čoviću, CIA, BIA, kako navijače Zvezde drmaju kompleksi pa dolaze na vesti o Partizanu, kao da ih ovde uopšte nema...
(ZaphodBeeblebrox, 13. februar 2018 22:01)

Ovo sam napisao posle Zvezdine utakmice i prvi deo o "huku sa tribine" sam pogodio, a izgleda da ih neće biti ni toliko, ukoliko ne krenu da dele ulaznice džabe. Ostaje još samo da se ispuni drugi deo moje prognoze...

Jon Snow

pre 6 godina

Ljudi na zalost gledaju da nahrane sebe i porodicu, zabole ih za zvezdu i partizan. Ni marakana sinic nije bila puna. Hvala predsednice sto nam ubijas volju za zivotom...

Dragan Grujic

pre 6 godina

To je cena koju je uprava bila spremna da plati kada je da bi zastitila svijh 10 placenika i poltrona na Jugu odlucila da karte prodaje samo uz licnu kartu i tako zna tacno ko je na stadionu. Severna Koreja.

parma

pre 6 godina

ja cu vam reci sta je problem...
prodaja karte po osobi traje 15-20 min jer ti traze bris iz grla, krvnu grupu, urinokulturu...i sve se to ukucava na kartu

Super Navijac

pre 6 godina

Pa realno i za Partizan i ne navija vise od 10 odsto navijacke publike u Srbiji. U exYU oni su imali jaku navijacku bazu ali to je mahom bilo van Srbije (Crna Gora, Bih, Makedonija, Hrvatska) i vecina tih navijaca je i bila sinoc. Prava istina je da je ovo jedan od nepopularnijih klubova u Srbiji, iskreno nikad mi i nije bilo jasno cemu toliko zauzimanje vlasti i raznih rezima za SD Partizan!

Savatiye

pre 6 godina

Cinik, Uros, Karaburac, Bley, Grobar, Jabučilo, Grobarchina, Yarilo, xxx su na B92, gde su i svaki dan. Vrlo je verovatno da ni jedan od njih nije video ni JNA a ni Pionir.

svemirko

pre 6 godina

@james kad preCednik navija za vas sve je opusteno, nego daj isimaj ove vase ultra kop kriminalce, imam neku rupu ovde u ulici da dodju da zakrpe xD

konstatacija

pre 6 godina

"Nepuna dva dana pre početka utakmice na blagajnama stadiona Partizana ostalo je više od polovine štampanih ulaznica, piše Sportski žurnal". Ovaj žurnal, koji je sportski informer, zadužen je da širi negativne vesti oko Partizana, a vi ste u ekipi "zajedno smo jači". Samo jedno pitanje: odakle im ovaj podatak, i vama i njima, i otkad je to 0:0 na svom terenu "vrlo aktivan rezultat", kako piše ovaj CZ bazar (žurnjal)?
(0:0 je bolje od pobede, 14. februar 2018 16:27)

Pa nego sta da je aktivan.Znaci resava se u drugoj utakmici.Neaktivan bi bio da si izgubio pa domacinu dovoljno i 0:0 ili svaki neresen rezultat

Bane

pre 6 godina

(Nikola, 14. februar 2018 16:26)

Ja sam mislio da smo mi Srbi siromašan narod, kad eto dobrih 15 hiljada kupilo kartu a nije došlo. Ima se može se. A karte baš bile jeftine da se bacaju u bunar naročito zbog kiše. Drugar čitaš li ti crnu hroniku, ovde se ubijaju ljudi za crvenu a neće doći na utakmicu zbog lošijeg vremena a uredno platio kartu. Ma idi begaj

ZoranJ

pre 6 godina

Davno je prošlo vreme kada se na utakmicu išlo bez obzira na sve. Poslednji put sam zimi išao na JNA protiv Reala davne 2003. Od tada, ne hvala. Veći sam komfor doživeo u vojnom kamionu dok su nas vozili na gađanje. Pokrijte stadion, zabranite pušenje ali stvarno, zabranite pljuvanje semenki, obezbedite legalan parking na manje od 200 metara od stadiona i eto, ja možda i dođem...

Madridista

pre 6 godina

@zvezdarac

Nikakav popust nisu imali vlasnici sezonskih karata. Ja imam sezonsku.Svugde u svetu u pretprodaji su karte jeftinije. Da je bilo bolje vreme bilo bi prodato sve. Srbi su malo svileni. Evou Madridu 6 stepeni

Factor

pre 6 godina

Isti razlog kao i što "Rajko" nije bio pun.....ljudima SMETA: prisustvo huligana, činjenica da ne možeš da sedneš na svoje mesto (a prodaju bočno i centar), stadioni su neudobni, nema mesta za parking, Zvezda je čak i neopravdano nabila cene.....dajte večiti promenite nešto. Plus vreme je realno i hladno.

Bane

pre 6 godina

(Miodrag, 14. februar 2018 16:30)

Predpostavljam da si čuo za Milan i Fenerbahče. Eto na primer ta Vitoria je na Uefinoj ranglisti ispred njih. To je kad se gledaju samo lige 5 pa nisu čuli za timove kao što su Vitoria Plzen jer ih možeš videti samo u Evropskim takmičenjima.

Jarvis

pre 6 godina

@ kralj

kako bi bilo lepo da se Zvezda i Partizan presele tamo gde im je publika. Mogu tacno sto kazes - jedni u Vranje, drugi u Banja Luku...mi da odmorimo malo.

Milan

pre 6 godina

Postoje objektivno 3 glavna razloga zašto je posjeta slabija it o i kod Partizana i kod Zvezde, vrlo slično je i u košarci.
1. Cene karata,u opštoj besparici, su skupe i neki ljudi jednostavno odustaju zbog toga
2. Huligani, za koje zvanično zakon ne važe, a država po rečima Predsednika Vučića nema snage da se obračuna sa njima. Treba bre da te pogodi petarda ili baklja ili nešto treće da ostaneš invalid ili da te huligani prebiju što navijaš za drugi klub, kome normalnom to treba
3. Uslovi na našim stadionima su katastrofalni. Pokrivenost stadiona kad je kiša skoro ne postoji izuzev zapada na Zvezdinom stadionu, a o sedištima, WC-ima i ostalim propratnim stvarima da ne govorim. Bezbednost da na primer severna tribina na Zvezdinom ili južna na Partizanovom treba urgentno da napusti stadion je smešna ili tužna kako hoćete.

neutralni felsh

pre 6 godina

To je zato sto je Zvezda ugravirala svoje ime na dva najveca klupska pehara u svetu, to se postuje svuda, ali vi to ne razumete! Svrati u Zvezdin muzej neki imamo dva pehara, a neki imate krpenjacu iz sezdeset i neke! 
(Miskec, 14. februar 2018 21:24) 
Ako sledimo tu logiku, u ujedinjenom kraljevstvu treba da proglase neradni dan kad god Notingem Forest igra, sve da stane pa i bolnice i policija. 
A s druge strane kad igraju ovi tipa man city , to moze u malom clanku na dnu petnaeste strane da se isprati 

Vi jos zivite u dobu VHS kaseta.
(anarhitekta, 14. februar 2018 23:20)


... debelih televizora i starih spomenara :)

Batko

pre 6 godina

Ja zvao Tiketlajn i rekose da je prodato 28 hiljada, karata i sta cemo sad? Ovi panter botovi verovatno misle da je 1 osoba kupovala po 4 karte ahahahaha.
(Uros Djurdjevic #32, 15. februar 2018 15:06)

Ti zvao ??? hahahahaha.
Pa dokle mislis da glumis budalu ovde ?!
Nego, kad si vec zvao jesi li rezervisao za sebe ili opet ne ides na utakmicu , kao po obicaju ?

Nikola

pre 6 godina

Možda je problem jer moraju navijači da ih kupe? Za Zvezdu juce ista priča samo drugo pakovanje. Stadion ne bi bio pun da sever suštinski nije mufte.
Posle se pitamo gde je problem....

sportista945

pre 6 godina

Jedna velika dezinformacija do sad je prodato 22000 a na istoku je ostavljeno oko 2000 karata za ljude sa sezonskim kartama.Jedino sta je istina da je na jugu ostalo pola karata.

Dragan Zorin

pre 6 godina

Kupio sam kartu u ponedeljak, posle sat i po čekanja. Za to vreme je samo 7-8 ljudi ispred mene kupilo kartu. Istok bočno je već bio rasprodat, što znači da prodaja ide dobro, pa sam kupio centar. Mislim da je 2000, realno, skupo. Inače, od kada sam dao ličnu kartu i pare, dok je gospođa ukucala sve moje podatke i isprintala kartu je prošlo 10 minuta!!! Kao da sam išao da registrujem auto. Skupe karte, preeespora prodaja zbog sistema - jedna lična karta, jedna ulaznica... Kada bi draga uprava snizila malo cene (Sever 500, Jug 800, bokovi 1200, centar 2000), i ukinula glupost sa prodajom samo jedne karte, stadion bi bio rasprodat. Izgleda da misle da navijači imaju njihove plate :)

zvezdarac

pre 6 godina

@bbrs
Zašto ste toliki kompleksaši pa morate da odgovarate i na pitanja o ulasku na tribine sa LK na stadion Partizana?

@NBRV
Protiv Skenderbega i Young Boys nisi mogao da uđeš na tribinu ako ne pokažeš ličnu kartu ili drugi dokument na kom je isto ime kao na ulaznici. Samo deca nisu morala da pokazuju dokumenta (logično) ali na većini ulaza nisu puštali decu bez ulaznice (kao što je bio slučaj u kvalifikacijama ili ranijih godina u LŠ ili LE).

role zarolaj

pre 6 godina

Kako ste dosadni to je za roman...i originalni. Ima jedno 250 komentara od 300 i nesto u vezi objektivnog novinarstva i broja gledalaca sa kratkim prekidima uz komentare na racun osvojenih pehara,Srba iz Dalmacije itd. A za Srbe u Dalmaciji je istina posto sam iz pomenute i bar u Dubrovniku znam da sam ja bio jedan od dva grobara s tim da je samo onaj prvi(posto je stariji od mene)jedini cisti Srbin-Bakmaz rodom iz sela oko Trebinja i ja lapo-lapo,trica i trojka,rodjeni Dubrovcanin.Svi ostali Srbi(4-5%)su navijali za C.Z..a neki su morali da zapale iz Hrvatske zbog proslavljanja dinamitom pobjedu nad Bajernom :).I daj vise prestanite se prepucavati braco Srbi,isti ste Hrvati :).Mogao bi covjek pomisliti da ste neki rod ;)

Matrix

pre 6 godina

I sta sad?Mi gledamo evropske klubove gotovo svake godine u grupnoj fazi a vi u grupu udjete jednom u 10 godina.Za vreme Toleta ste u prvenstvu imali po 15 000,20 000 hiljada a sad 3000,4000.Razlika je sto vi danima pricate o punom stadionu a mi ne.
(PAOK, 14. februar 2018 16:05)

Hoces da kazes da su vam dosadile evropske utakmice?

Milos

pre 6 godina

Aman ljudi pustite novinske patke pre meca...Pricali su da ce rajko da bude pun juce pa 35.000.Cekajte da pocne mec,nek se izbroje ljudi pa onda izadjite sa podacima.Ja licno sam cuo da je do sada prodato 22.000 karata ali ni u to ne verujem dok ne vidim.

Milasin atamn

pre 6 godina

Nemam ja 2000 za bacanje, 14. februar 2018 
jel ti razumes srpski?Dal pisalo velikim ili malim isto znaci.sta se pravis pametan

darkoKG

pre 6 godina

Pravi grobari i pravi navijaci su kuci, jer niko nije lud da svoju glavu stavlja u torbu dolazeci na tribine gde huligani vode glavnu rec! I sve dok bude bilo tako i neka su prazni stadioni!

BBRS

pre 6 godina

Jel zna neko koliko su rigorozni sa imenima na karte? Stizem u Beograd na utakmicu i ima dve karte sa tim sto jedno ime je moje a druga osoba ne ide tako da bi pozvao nekog drugog. Vidim da svuda pise da mora ime na karti da se poklopi sa licnom kartom pa da proverim ako neko mozda zna i iskustva ove sezone u Ligi Evrope dal se to stvarno gleda, da nebi pozvao nekoga i posle ne smeju da udju?
(NBRV, 14. februar 2018 16:35)

Znam ja, jako su rigorozni i bice rutinski pretres prilikom ulaska u stadion, moraces da pokazes licnu kartu i tako ce videti da li se ime na dokumentu podudara sa imenom na ulaznici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic #32, 14. februar 2018 17:45)

За Партизан немам појма али на утакмици Звезда Краснодар мој пријатељ је ушао на стадион а да је карта била на друго име. Каже да није било проблема, али и да је сачекао скоро па почетак утакмице и онда ушао !

detektiv kokni kol

pre 6 godina

@nesa, Tako su i nacisti razmišljali, mi odabrani i mali naspram većine cigana. Čovek je čovek, i ti i ja smo isto. To što misliš da si posebniji i vredniji samo na osnovu navijanja za jedan klub je za temeljnu psiho analizu.
Srećno sutra partizanovcima koji nemaju elitistički/narcisoidni poremećaj ličnosti.

Nišlija

pre 6 godina

xa se zaputim odavde ,da dodjem i da cekam 3h da udjem,da se makljaju kreteni koji se biju za prevlast kartela i mesta dilera,nemam vise 15 god,33,karte preskupeeee

milos

pre 6 godina

Mozda zato sto nas uprava Partizana tretira kao kriminalce kad podjemo da kupimo kartu.Uzimaju otisak prsta,uzimaju bris,ko ti je otac a ko majka,itd...I to rade kad cuju da se trazi karta za zapad ili istok.Na jug mozes lagano.Pitam se cije je to maslo.Zna vodjina uprava odakle dolaze prozivke na njegov racun.

Soko

pre 6 godina

Mi nismo fudbalska nacija i nikad se nemozemo poredit sa tim nacijama.Iz kelna je na marakanu doslo 5000 navijaca a Keln je zadnji u njihovoj ligi.Nasa kultura su slave i slicne manifestacije sto je mozda ibolje ali mi smo fudbalski nezainteresovani i izmisljat neke druge razloge je bez veze.

NBRV

pre 6 godina

Jel zna neko koliko su rigorozni sa imenima na karte? Stizem u Beograd na utakmicu i ima dve karte sa tim sto jedno ime je moje a druga osoba ne ide tako da bi pozvao nekog drugog. Vidim da svuda pise da mora ime na karti da se poklopi sa licnom kartom pa da proverim ako neko mozda zna i iskustva ove sezone u Ligi Evrope dal se to stvarno gleda, da nebi pozvao nekoga i posle ne smeju da udju?

Ja sam tata tvoje dece

pre 6 godina

"Njih i nema više. 10-15 000 i kamo sreće da ih je i manje. Ali radimo na tome. (tata dvoje lepe dece, 14. februar 2018 16:05)"

I orao snese jedno jaje, a muva na hiljade.

Elem - hladno, skupe karte, podela među Grobarima. Ja sam svakako na Jugu, pa lagano...

jadno

pre 6 godina

Evo, ja sam juce sa suprugom bio na utakmici i izasli smo posle 15 minuta jer nema uslova za gledanje fudbala. Noge su nam bile mokre i promrzle jer je prilaz na stadion blatnjav i mokar. Verujem da je situacija slicna, ako ne i gora na jna jer je manji deo stadiona natkriven. Nemojte se praviti iz fotelja pametni i komentarisati posetu, kada je to realnost. Nema uslova u srbiji. Nigde.

Ujka sa Fontane

pre 6 godina

A šta treba da me neki kreten sa petardom ili motkom osakati.Uprava ne može da se reši huligana,pa eto neka vam oni pune tribine i dajte im neku kintu da im se nađe

Tomislav Kokeza

pre 6 godina

Grobari su tamo gde je i krov na stadionu Partizana.Ne mogu da verujem da ozbiljan klub u 21 veku nema krov nego se igra u uslovima kao da je u pitanju 1936??!!
Neka sednu Vucelic i Vizura na tribine i eto i mene pored njih.

a

pre 6 godina

Zvezda je prodala karte preko interneta i vecunu tapkarosima koji nisu uspeli juce da prodaju jer se zbog loseg vremena malo ko bez karte cimao pa su na kraju davali zapad za 500 koji kosta 5000.
Los potez uprave jer se karte stampaju pa i onaj koji bi hteo da kupi od tapkatosa ne zna da li je ovaj napravio vise primeraka i ne zna da li ce mu bar kod proci na ulazu..
Da li vam je stvarno logicno da klub prijavi ptodaju 50.000 karata i na to plati pdv samo da bi se hvalio da je rasprodao stadion a ustvari prodali 35.000!?

Alexandar

pre 6 godina

Ma ko je lud da se cima po stadionima po ovakvom vremenu?! Najjaci su mi ovi kao sto bi sve uradili za klub, vole klub iznad svega i tako to. Nadji bre neku devojku pa je voli iznad svega! Ljudi imaju potrebu da se dice i pripadaju necim velikim pa kada nisu u mogucnosti sa stvore onda kao ajde da ja kao volim ovaj tim i idem redovno na utakmica i tako te price. Sever i jug je vise od 50% navijaca ima podebeli dosije. . .

vda

pre 6 godina

Kakav je kvalitet ponude od strane kluba za navijace i kakvo je vreme ovo je i odlicna prodaja. Kad vec hocete visoku cenu da platimo i da se trazi karta vise onda obezbedi i neki komfor. Ja juce isao Zvezdu da gledam parkirao 2 km od stadiona i to jedva nasao, stavili neke ograde i napravili uske prolaze ka jugu i istoku kao u koncetracioni logor da ulazis a na ulazu haos prodavali karte za jedan sektor a zatvorili ga pa mi sa tim kartama morali na drugi guralo se nas milion na jedan ulaz. Onda udjes i lepo stojis i kisnes a sever vice "ustanite delije" :). Pocnite malo sredjivati vise te stadione evo za pocetak mogu Zvezda i Partizan napraviti zajednicki spratni parking negde sobzirom na blizinu stadiona.

Toto-ko-tunjo-uziva-u-malim-utakmicama

pre 6 godina

Nije ni to tako lose. Pesme dobiju prirodan reverb, moze i live album da se odradi. Jedino da neko ne p..ne blizu ton majstora. Da se razumemo, ovo govorim kao zaljubljenik u muziku i horsko pevanje, i to iz iskustva sa Cika Dace i Marakane i nekih manje posecenih utakmica.

Aca

pre 6 godina

Sta ce im grobari ? Gledace ih Vucela,Vazura i Bombas . Rasprodase sve sto valja. Dovodete rezerve na pozajmicu. Zaradise 20 miliona eura i doveli igrace za nula eura. Pritom kazu da je dug jos porastao i oprase 2 miliona na Sumu . Nismo im mi ovi sa druge strane brda. Kod nas se ipak koristi mozak.

buk pvo

pre 6 godina

Jedna karta-jedan covek, redari legitimisu ljude na ulazima, slab kvalitet fudbala, nemanje krova po kijametu...koliko god da dodje je dosta.

Haralampidis

pre 6 godina

Razumem i hladnoću i sve ostalo.. Medjutim, ovo se odnosi i na navijače Zvezde.. Što se tiče posete.. 1500-2000 dinara za kartu? Razumem da je finale LE. Bolje da odgledam kući u tomplom ambijentu, nego na stadionu gledajući ispade takozvanih "Vodja" koji vole klubove zbog svojih procenata od transfera i preprodaje droge na tribinama i svojim zamisljenim teritorijama po Bg, i Srbiji.
I usput nismo svi iz Beograda, i dok mi dodjemo do stadiona,uhvate se troškovi 8000... Dokle god budu bili u upravama samozvani doktori nauka sa privatnih fakulteta, i navijača koji zarađuju od klubova koji su nekada bili veliki, do tada ne idem na stadion!

goran

pre 6 godina

Kao veliki navijac Partizana mogu reci da je i ova kolicina prodatih ulaznica uspeh.I sam sam na jedvite jade uspeo da uplatim ulaznicu u subotu pred kraj radnog vremena,valjda cu je podici na dan utakmice.Neka upravi sluzi na cast pod kojim uslovima kartu moze kupiti neko van Beograda.Svi mi bi morali doci u Beograd da ih kupimo,jer niko u ime nekog drugog to nije mogao uraditi,kao sto su komsije kupovale po 5-6 karata min za drugoga.

Aki

pre 6 godina

Zasto nece biti pun stadion? Pa zbog uprave koja je razapeta sa jedne strane moranjem ds organizuje na evropski nacin, a sa druge strane svojim placenim navijacima. Ja dosao da kupim 3 karte za mene, rodjaka i strica, i oni mi ne daju kao mora svako licno doci sa licnom. Dzaba sto ja pricam da smo iz unutrasnjosti i da nemamo ni para ni vremena da 2x idemo u Bg. I onda necu sam da idem i odustanemo svi. A pustice svoje placene idiote koji su na jugu i koji em ne placaju karte em prave probleme, i nama normalnim i klubu. Ali dzaba, nas bi da jasu, i zato je tako kako jeste jer na nama primenjuju nigde u svetu vidjenu kontrolu, a ovamo znaju da ce pola juga uci dzabe i strepece od problema. Frustriran sam!!!

ccc

pre 6 godina

Kupovina karte se mora obaviti licno,sto znaci da ljudi van Bga ce kupovati kartu na dan odigravanja da ne bi dolazili 2 puta, da nije ovaj nacin kupovine karata bilo bi bar 5,6 hiljada vise ljudi...

Borkes

pre 6 godina

Kako gde su? Da bi kupio kartu treba traumu da prodjes. Jedna karta, na jedan dokument? Oni kao da zele da sto manje ljudi dodje. Tako je bilo i protiv Skenderbega. Sto ne moze karta da se kupi online? 21. vek je!!! A tek sto nam je stadion krs, to je druga prica. Svaki put kad odem na tekmu zacudim se da uopste toliko ljudi dodje.

Srdjan

pre 6 godina

Da imamo stadion mozda bi dosli. Ovako, bez krova, bez wc, sa mokrim stolicama, ne postovanjem numerisanih sedista, ugrozenom bezbrdnosti, itd... tesko da ce biti pun stadion. Da ne pricam o kvalitetu fudbala...

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Jel zna neko koliko su rigorozni sa imenima na karte? Stizem u Beograd na utakmicu i ima dve karte sa tim sto jedno ime je moje a druga osoba ne ide tako da bi pozvao nekog drugog. Vidim da svuda pise da mora ime na karti da se poklopi sa licnom kartom pa da proverim ako neko mozda zna i iskustva ove sezone u Ligi Evrope dal se to stvarno gleda, da nebi pozvao nekoga i posle ne smeju da udju?
(NBRV, 14. februar 2018 16:35)

Znam ja, jako su rigorozni i bice rutinski pretres prilikom ulaska u stadion, moraces da pokazes licnu kartu i tako ce videti da li se ime na dokumentu podudara sa imenom na ulaznici.

Moj jablane, ti i mesec sjajni, vi ste moja davna uspomena....

pre 6 godina

Netacno. Malim slovom se pise naziv radnika na grobllju, kao I skupina turskih konjanika. Ovo su imena navijackih grupa, a to se pise velikim slovom.
(topla voda, 14. februar 2018 16:46)

Ne znaš ti to. Pokreti, pristalice raznih ideologija, umetničkih pravaca, istorijskih događanja, samim tim i masovne navijačke grupe pišu se malim slovom: rojalisti, komunisti, dekabristi, jakobinci, liberali, demokrati, radikali, naprednjaci, dosovci, julovci... uvek i samo malo slovo. Delije i zvezdaši to je isto, ime navijača CZ, pa da li pišeš veliko slovo - Zvezdaš, Partizanovac? Šta imaš od škole? Što se nisi pozvao na pravopis i citirao nam član koji kaže da su "Delije" i "Grobari" velika slova? Imate sedište, upravu, predsednika, sekretara, adresu, da li ste upisani u Agenciji za privredne registre ili sportska udruženja, da li plaćate porez na sendviče? O mom niku: reč je o vremenu KAD NIJE BILO NI DELIJA NI GROBARA NI HULIGANA.

Glogy

pre 6 godina

Odavno BG ne zasluzuje niti jedan sportski dogadjaj,kako mi kaze drugar,juce na stadionu Zvezde je bar polovina navijaca doslo sa strane a za reprezentaciju da ne pricam.Tako je I za Partizan,sigurno je polovina koja je kupila karte juzno od BG I R.Srpska.
(kralj, 14. februar 2018 16:28)

Ajde, mani me te priče. Ja neću sutra doći. Ti ćeš se za evropsku utakmicu otvoriti, ali ja sam ove godine išao na skoro sve košarkaške utakmice i uredno plaćao kartu. Ti dođeš jednom, pa misliš da imaš pravo da me prozivaš. Išao sam i na rukomet i na nekoliko vaterpolo utakmica. Ti ćeš danas potrošiti neki dinar i misliš da imaš pravo da prozivaš nas iz BG, a ja kupujem karte cele godine. Kad stavimo na vagu, ja Partizanu ostavim mnogo više novca nego ti. Kamo sreće da je bolje vreme, pa da ne izbijamo sa stadiona, ali nije prijatelju...

bb

pre 6 godina

Kad mora za kupovinu karte da se uzmu svi podaci iz lk i moze samo jedna po osobi... sledeći put neka traze krvnu sliku pa ce biti dva coveka na stadionu. Kako genijalci uprave, ljudi iz unutrasnjosti da kupe karte kad su jedva skupili za jedan dolazak u Bg.

Rotirajuca kobasica

pre 6 godina

Bilo bi navijača i Zvezde i Partizana kada bi u upravi bili samo ljudi iz oblasti sporta. Da je ovo pravna država 1 jedini čovek se ne bi zaposlio preko stranke. A tako se zaposljava danas 90% gradjana Srbije. Suština.. Djuric koji je ojadio Partizan i pokrao silne milione mnozi Partizanove pare, a ti Perice Ognjenovicu placaj tolike pare za kartu... Slabije... Da taj novac uzima Partizan okej, ali kao do sada ne..

Mare

pre 6 godina

Personalizovane karte tj kada se kupuju karte po sistemu jedan covek jedna karta bolje ne moze ni da bude...Samim tim 30 hiljada ljudi mora da ide dva puta do stadiona jer na dan utakmice dok jedan covek kupi kartu potrebno je oko 5 min,i nemoguce je da veliki broj ljudi kupi kartu,onda to nije 1000 dinara karta vec i dupli dolazak...Ljudi nemaju pare,rekao bi da se to namerno radi da bi bilo sto manje ljudi

sveti nolan smit ubiva azdahu

pre 6 godina

Hleba i igara.Zamisli covek sa dva sina da dodje treba mu 6 000 za ulaznice jos 1 000 za sok i neki sendvic,a plata zivi uzas.U Srbiji treba ukinuti finansiranje klubova od strane drzave.Privatizacija pa ako hoce neko da kupi neka kupi.A ne da se svake godine odvajaju stotine miliona eura za sport dok narod bukvalno izumire i zivi na ivici gladi.Trenutno braco i sestre u Srbiji postoji 1 milion ljudi koji nemaju tri obroka redovna,i to prema zvanicnoj statistici.

Normalni

pre 6 godina

Ja na poslu jer nema ko da radi drugu smenu..niko se ne javlja na oglas u zemlji nezaposlenih, a oni koji ne rade nemaju novac i tako.

Opaaa

pre 6 godina

Uprave i zvezde i partizana moraju da shvate da dolazak ljudi na stadione treba da bude i komforana da budu uredni toaleti prohodno stepeniste da ljudi u svakom trenutku mogu izaci sa tribine i vratiti se na svoje mesto a pos obavezno trebaju da naprave krovove iznad tribina jer ako se fudbaleri valjaju po kisi rade to za debele novce a mi to sa tribini u suvom treba da gledamo i navijamo

zvezdarac

pre 6 godina

@madridista

Dakle, mondo sajt je lagao u najavi prodaje karata u decembru?

Ili cene karata u pretprodaji nisu bile jeftinije nego kasnije?

kralj

pre 6 godina

Glogy@Kazes nekom ko je imao osam godina godisnju ulaznicu za kosarku a na fudbal gledao svaku evropsku I svaki derbi.Poenta je u tome sto ste postali razmazeni a ostatak Srbije zeljan kvalitetnog sporta a samo zgrade blizu stadiona mogu da ga napune I manite se izgovora da je opasno,huligani.....

Ставка

pre 6 godina

@Batko
Знам то је она ваша 20 000 стиже делија..На купу вас је било 5000 од 25 000.Одмори ботко.

vlado

pre 6 godina

Ova dva "udruzenja gradjana" pod hitno oterati u stecaj, likvidirati ono malo imovine sto imaju, namiriti poverioce koliko se bude moglo i staviti katanac na celu pricu. Aman bre deco pa vi idete da gledate kako 22 coveka trce za loptom preko livada ispod kojih su zakopane kosti streljanih u periodu 45-46??? Jedni o sebi pricaju kao o "STUBU SRPSTVA" a ovamo se zovu Delijama - turski elitni konjicki odredi! Pa da li se vi kopcate sa ledja??? Ovim drugima poslali na tribinu Janjicare, EJ BRE JANJICARE, da zavedu red da ne bi ljudima palo na pamet da pevaju i vicu sto se ne sme. Pa sta je sledece? Neka grupa pod imenom Dahije? A vodja da im bude Starac Foco od stotinu ljeta? Mozga bre nemate ni jedni ni drugi...

vlajzi

pre 6 godina

Hahahahaha, ali ovi klovnovi sto se takmice gde je bilo vise gledalaca... Hahahahahahaha, koga bre boli uvo gde je bilo vise a gde manje.

Niko kao mi

pre 6 godina

Nema sanse da je prica da se narod probudio i da im je sad kao muka od naseg fudbala i mafije.
Nema raja para, + su osvilenele nove generacije, hladno im je u sred zime, te protivnik nema zvucno ime... To je taj najnezdraviji mentalitet zbog kojeg 99% ljudi navija za 2 kluba - jer je tako lakse.

aco rs

pre 6 godina

Tribina nam otisla do djavla ljudi su zbunjeni neznaju vise gdje da idu navijati,jug istok sever,strah za licnu bezbjednost sve utice na prodaju ulaznica.

marinko.magla

pre 6 godina

Kako da ne, treba da rizikujem da budem kolateralna steta u sukobu navijackih grupa sa istoka i juga. Lepo je meni u kaficu sa drugarima, uz pivo. Kad se dogovore ko za koga navija, ko je opasniji, ima vise tetovaza, ko je pijaniji i ko je veci navijac, onda neka nas obaveste pa cemo poceti da dolazimo. Bar sto se mene tice. Srecno Partizanu i Zvezdi.

Aces High

pre 6 godina

Ove uprave izgleda ne kapiraju da im bar pola stadiona napune ljudi koji zive van Beograda?

A upravo su njima otezali dolazak na utakmice sa procedurom oko kupovine i nabijanjem cena.

Pa rodjaci, mozda je fudbal vazan, ali jos je vaznije da imas sta da jedes. Zato mi je i drago sto nisu prodali sve karte, nek se zamisle malo.

nele nis

pre 6 godina

nesigurnost, nemanje para i losi uslovi za navijace su razlozi
patriotizam podrazumeva da i tebe drzava postuje pa tako je to i u sportu
hocemo savremene stadione sa savremenim sadrzajima

Dusko

pre 6 godina

Narod vidi trio VVV u klubu i bojkotuje... Ova uprava radi sve suprotno od onoga kako treba da se radi i ovih 15000 hiljada je mnogo vise nego sto zasluzuju... Partizane, navijam za tebe, ali se bojim da ce biti losijih poseta u buducnosti

kuku end lele

pre 6 godina

ovako..imam 40godina i dok sam bio mladji isao sam..sad ne mogu
prehladim se..pa krene prostata..hemoroidi itd..
nemam vise volje i zivaca da kisnem na nuli i jos da gledam ove iz uprave kako kradu..neka hvala
onda ovo sa ovim frakcijama..pa ko je veci grobar itd..neka hvala
kad bude bio krov da ne kisnem,onda cu dolaziti i progutati upravu i frakcije,jer cu uzivati u fudbalu pa makar i izgubili..ali SUV!

кхм

pre 6 godina

Да бих отишао на ту утакмицу и одвео синове морам да идем на ондај део где је карта најскупља због било какве безбедности. Када саберем, потребно је да дам половину плате. Немам новца, осећам се бедно.

To je to.

pre 6 godina

Grobari više nisu grobari nekad postojalo sloga i jedinstvo a sad borba za šipku,pare,drogu primat janičara da ne spominjem koliko su srozali klub kao sto je slavni Partizan.

Potkivanje žaba

pre 6 godina

Ova vrsta "navijača" je pravi cirkus zadnjih godina otkako se sportske redakcije bave "marketingom". Tačno je da je neinteligencija bezgranična, čak i šire.

edukacija

pre 6 godina

na stadionu Partizana ce sutra biti sigurno preko 20 000 ljudi to nije sporno, to je njihova trenutna realnost vec godinama, sporno je to sto su cene za ovu fazu takmicenja za srpski standard veoma korektne uzeci u obzir da je Zvezda odredila vise nego duplo vece cene pa je tako cena centralnog dela zapada na JNA 2000 kao I sever I jug juce na Marakani, ja razumem da se ne igra cesto Evropa ali ljudi ovo je Srbija za nas narod je to previse I za ovaj u Beogradu a kamoli za nekog ko treba doci van Beograda