Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.02.2018.

17:43

Milivojević najviše "bije" u Premijer ligi

Luka Milivojević jedan je od najpouzdanijih veznih igrača u Premijer ligi, jedan od nosilaca igre Kristal Palasa, ali i jedan od "omraženijih" rivala na terenu.

Izvor: AK

Autor: AK

Milivojević najviše
Foto: Getty images

Srpski reprezentativac je u sjajnoj formi, nekoliko nedelja unazad je često i strelac golova koji donose bodove Palasu, ali pre svega dominira u sredini terena.

Svoj autoritet na terenu više nego često gradi faulovima, pa je igrač sa ubedljivo najviše prekršaja u prestižnom takmičenju ove sezone sa 48.

U stopu ga prati saigrač Vilfred Ndidi sa 47, a treći na "podijumu" je Džordan Aju iz Svonsija sa 44.

Ova lista nije "rezervisana" samo za ekipe iz sredine ili donjeg dela tabele, već i igrače najboljih engleskih klubova. Tako je četvrti vezista Arsenala Granit Džaka sa 42 faula.

Što se tiče igrača koji su najčešće meta nepropisnih startova protivnika, na vrhu je krilni igrač Votgorda Rišarlison de Andrade koji je fauliran 76 puta, a u leđa mu gledaju Dele Ali iz Totenhema sa 76, pomenuti Aju iz Svonsija sa 62, te nova zvezda Mančester junajteda Aleksis Sančes sa 56 pretrpljenih startova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve