Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.01.2018.

10:00

Boaći: Ja igram, o odlasku ili ostanku brinu Terzić i menadžer

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći kaže da još uvek ne zna ništa o tome da li ide u neki drugi klub ili ostaje, u smiraj januarskog prelaznog roka.

Izvor: B92

Autor:B92

Boaći: Ja igram, o odlasku ili ostanku brinu Terzić i menadžer
Starsport

Njegova ekipa je na pripremama u Antaliji, pobedila je Stumbras i Dinamo Brest u nedelju, a Boaći je na svoj rođendan igrao dobro ali se nije upisivao u strelce za sada.

“U Zvezdi sam i dalje, ne znam ništa, samo hoću da se fokusiram na igru i igram fudbal. Ostalo je na Terziću i menadžeru. Ja igram i koncentrišem se na teren, ne znam ništa. Igram, čak ni agent neće da mi kaže ništa”, rekao je Ričmond Boaći.

Upitan da li bi voleo da igra u Engleskoj, kaže da je san svakog igrača da igra na velikoj sceni, ali dok god je u Zvezdi, fokusiran je na Zvezdu.

Tako je i izgledalo u drugom meču dana u nedelju protiv Dinamo Bresta. Boaći je odigrao jako dobro, a u nekoliko situacija je samo nedostatak sreće sprečio da postigne gol.

Rođen sam da pobeđujem. Ne čitam vesti, ne slušam ljude, pružam maksimum i onda ako Bog kaže da odlazim onda ok, ako kaže da ostajem – Crvena zvezda je kao porodica i spreman sam da igram svaki put”, kaže Boaći koji rečju nove igrače opisuje kao “fantastične”.

“Brzi su, poslušni, imaju poštovanja, daju sve što mogu i potrebni su nam takvi igrači u Zvezdi za utakmicu sa CSKA”, dodaje Boaći i objašnjava da svako može da igra u velikom klubu ako je na to mentalno spreman.

Ričmond Boaći je u nedelju proslavio svoj 25. rođendan.

“Za mene je lep osećaj biti u Zvezdi na rođendan, u divnom gradu kakav je Beograd gde me svi vole i dobro se ophode prema meni. Imaću dosta poruka na telefonu i to je sjajno”, kaže Boaći.

Na pitanje da li bi više golova nego prošle sezone davao u nastavku ove, uparen sa Benom, kaže da je njegovo da trenira i daje golove sa kim god da igra u špicu napada. Sve je u disciplini, objašnjava napadač iz Gane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve