Nova vest
Fudbal

Subota, 13.01.2018.

14:20

Hajdin pojačao konkurenciju u odbrani Zvezde

Posle napadača El Fardua Bena, Crvena zvezda predstavila je i u subotu i drugo zimsko pojačanje, levog beka Stefana Hajdina.

Izvor: AK

Autor: AK

Hajdin pojačao konkurenciju u odbrani Zvezde
Foto: StarSport

Hajdin je u Zvezdu stigao iz subotičkog Spartaka, tačnije vratio se u Ljutice Bogdana gde je pet godina bio u mlađim selekcijama crveno-belih.

Njegovim dolaskom trener Vladan Milojević popunio je deficitarno mesto na poziciji levog beka.

"Meni je bio san kad sam bio mali da igram u Zvezdi. Sećam se da je bila 2003. kad sam došao prvi put na poznatu šljaku dole kod kaveza, moj talenat je prepoznat. Posle pet godina u klubu otišao sam na razne strane, trenirali su me razni treneri, ali evo danas se vraćam ovde gde je i trebalo da ostanem", rekao je Hajdin na predstavljanju.

Očekuje ga borba sa Milanom Rodićem i Dušanom Anđelkovićem za mesto u prvoj postavi lidera Superlige.

"Spreman sam na rad, disciplinu i da se posvetim maksimalno. Te navike nisu problem, trudiću se maksimalno da ispunim očekivanja kluba. Znam ko mi je konkurencija. Anđelko je iskusan igrač, a Rodić je u odličnoj formi, pruža dobre partije. Ja ću se truditi maksimalno to će biti zdrava konkurencija", dodao je novi igrač Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve