Nova vest
Fudbal

Petak, 12.01.2018.

17:28

Nemci opet na sceni, Bajern oslabljen u derbiju

Minhenski Bajern biće oslabljen u derbiju sa Bajerom u Leverkuzenu, na premijeri 2018. godine u Bundsligi.

Izvor: AK

Autor: AK

Nemci opet na sceni, Bajern oslabljen u derbiju
Foto: Getty images

Lider šampionata će u petak igrati bez svog najboljeg strelca Roberta Levandovskog i jednog od ključnih defanzivaca Matsa Humelsa.

Poljski napadač se muči sa tetivom kolena, dok nemački štoper ima manjih problema sa preponom.

* Bajern jeste nemilosrdan, ali kad gostuje Leverkuzenu, retko pobeđuje. Kvota na duplu šansu 1X je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za derbi Bundeslige.

Povreda Levandovskog bi mogla da bude savršena okolnost za napadača Sandra Vagnera, za sada jedinog januarskog pojačanj Bajerna, koji se vratio u klub u kojem je ponikao.

Vagner je stigao za 12 miliona evra iz Hofenhajma, nekoliko nedelja nakon što se Levandovski požalio da je preopterećen u napadu Bajerna.

Sad ima savršenu priliku da pokaže zašto ga je Hasan Salihamidžić izabrao za dolazak na Alijanc arenu.

Meč u Leverkuzenu otvara drugi deo sezone u Bundsligi, posle punih mesec dana pauze. Bajern je posle 17 kola lider sa 41 bodom, 11 više od drugoplasiranog Šalkea, dok je Bajer četvrti sa -13.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d