Nova vest
Fudbal

Petak, 12.01.2018.

11:41

Vučelić crno-belima: Delujete mi nepobedivo

Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je na okupljanju pred početak priprema za drugi deo sezone da mu crno-beli deluju nepobedivo.

Izvor:

Autor:

Vučelić crno-belima: Delujete mi nepobedivo
StarSport

"Kad vas ovako gledam vi meni delujete nepobedivo, prosto ne mogu da zamislim ko vas može da pobedi. Ipak, trebalo bi da budemo svesni da su porazi sastavni deo fudbala, ali molim vas da imate svest da igrate za Partizan za jedan veliki klub, koji se mora voleti. Vi sa tom svešću pristupite pripremema, nemojte unapred da imate izgovor da to što igrate tri takmičenja vas čini umornima. Pripreme služe da ne budete umorni dok se ne završe sva tri takmičenja", rekao je Vučelić.

Crno-beli okupli su se u Sportskom centru Teleoptik na početku priprema pred drugi deo sezone, a Vučelić je dodao da će svi u klubu biti srećni ukoliko budu pobedjivali.

"Sreća Partizana je u vašim rukama. Vi znate da je prošla godina najsvetlija godina u blistavoj istoriji Partizana. Postigli smo sve što smo mogli. Osvojili smo duplu krunu. Vi te šampioni, branite titulu šampiona, branite Kup i igrate u Evropi. Branite trofeje koje su sad u našim rukama. Želim vam uspešne pripreme i uspeh u sva tri takmičenja koja su pred vama", rekao je Vučelić.

Crno-beli će do kraja sezone igrati u Ligi Evropa, Kupu Srbije i domaćem prvenstvu, u kom posle 22 kola zauzimaju drugo mesto na tabeli sa 48 bodova, devet manje od drugoplasiranog "večitog" rivala Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d