Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.12.2017.

15:32

Sa Partizanom u 2018. (FOTO/VIDEO)

FK Partizan predstavio je novi klupski kalendar za predstojeću 2018. godinu.

Izvor: B92

Autor:B92

Sa Partizanom u 2018. (FOTO/VIDEO)
Foto: FK Partizan

Goste su pozdravili počasni predsednik FK Partizan Ivan Ćurković, generalni direktor Miloš Vazura i članovi Upravnog odbora.

"Ovo je bila veoma uspešna godina za nas, nadamo se da će i sledeća biti uspešna. Želim svima srećne praznike i sve najbolje. Pratite nas i ubuduće kao i do sada", poručio je Ćurković.

Ispred igrača na predstavljanju se pojavio zamenik kapitena Miroslav Vulićević, koji je na na kalendaru sa mlađim snagama, Đorđem Jovanovićem, Markom Jovičićem i Strahinjom Bošnjakom.

"Đoleta ne smem nigde da pustim samog, pa čak ni na kalendaru", rekao je Vulićević uz osmeh, "Neka izgleda da ja predvodim mlade snage pred kojima je svetla budućnost".

Crno-beli su prvi deo sezone u Superligi Srbije završili na drugom mestu na tabeli sa devet bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde i plasirali su se u šesnaestinu finala Lige Evropa gde ih čeka dvomeč sa Viktorijom Plzenj, u drugoj polovini februara.

Fudbaleri Partizana su na odmoru do 10. janura kada će početi pripreme za drugi deo sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu