Vučić o huliganima, propustu i pravilu na tribini

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, rekao je da će huligani dobiti odgovorajaću kaznu, kao i to da će videti da li ima prostora za oštrije mere.

Izvor: B92
Podeli
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ bk
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ bk

* Hrvatski mediji: Splićani "ratovali" sa Grobarima
* Slika večeri: Sa detetom na leđima bežao od baklje
* Derbi u svetu: "Krvava bitka", "Erupcija nasilja", "Najhaotičniji derbi"
* Junak derbija: Stojković odbranio zicer, ali i igrače Zvezde
* FOTO: Užasne slike derbija, krvavi i goli huligani
* Milošević: Huligani očigledno jači od države
* Žena hrvatskog huligana: Išli su u BG turistički

* Vođa "Škaljaraca" stoji iza nereda na derbiju

"Kada se odigravala utakmica bili smo na pola puta između Pariza i Kube i obavešten sam o neredima. Službe su izvestile o kojim ljudima je reč i iz kojih zemalja bivše Jugoslavije dolaze. Sedmorica su zadržana, ali bilo je tu još stranaca na tribinama. Nisu oni došli da gledaju utakmicu, ako njihove supruge govore da su došli da se provedu – nisu, one nisu upoznate sa iskazima ", rekao je Vučić novinarima, a potom i dodao:

"Postoji neka vrsta nepisanog pravila da policija ne interveniše ako se na istoj tribini nešto dešava, nego se to dešava kasnije kako se ne bi pravili veći sukobi i neredi. To pravilo postoji već 20 godina. Od kad ja nisam na tribini to pravilo je ustanovljeno. Dobiće odgovararujuću kaznu za svoje huligansko ponašanje i videće se da li ima prostora i za neke druge oštrije kazne. Postojali su propusti jer je trebalo pratiti posebno one koje imaju veze sa tržištom droge".

Opširnije pročitajte na našim INFO stranama.

Fudbal

strana 1 od 2 idi na stranu