Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.12.2017.

17:59

Bakljada, tuča, žandarmi sproveli huligane sa juga

Na terenu stadiona u Humskoj izbila je tuča na južnoj tribini među navijačima Partizana, a na severnoj tribini su navijači Zvezde napravili bakljadu.

Izvor: B92

Autor:B92

Bakljada, tuča, žandarmi sproveli huligane sa juga
StarSport

Nemiri na jugu su potrajali nekoliko minuta, na tribini nije bilo policije, a glavni sudija susreta Milorad Mažić nije prekinuo igru, javlja reporter B92.net sa stadiona.

Baklje su u međuvremenu sa severa počele da lete prema terenu, a jedan navijač Partizana je povređen pa je ambulantnim kolima odvezen sa stadiona.

Prvi incidenti su izbili oko 20. minuta, da bi u 40. minutu Žandarmerija morala da reaguje i izvede jednu grupu navijača sa tribine i stadiona.

Pojavile su se oprečne informacije u vezi sa tim ko se sukobio na jugu. Prema jednoj strani priče, reč je o grupi navijača Zvezde kojima su pristalice Partizana sa juga skandirali "Ubij c****" dok su ih žandarmi sprovodili sa tribina kroz tunel za igrače.

Prema drugoj, sukobile su se dve navijačke grupe Partizana kada je jedna skinula zastave druge, pretukla njene članove i izbacila ih sa tribine.

UPOZORENJE! Fotografije mogu biti uznemirujućeg sadržaja!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve