Nova vest
Fudbal

Petak, 08.12.2017.

16:20

Partizan poslao ponudu za Radosava Petrovića

Fudbalski klub Partizan namerava da se pojača za nokaut fazu Lige Evrope, a prvo željeno pojačanje je bivši igrač kluba iz Humske Radosav Petrović.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Partizan poslao ponudu za Radosava Petrovića
Getty images

Porutalski mediji pišu da su crno-beli kontaktirali Sporting iz Lisabona u vezi sa dovođenjem nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

Partizan želi da Petrovića dovede u januaru i trenutno je u pregovorima da igrač dođe na pozajmicu do kraja sezone sa mogućnošću otkupa.

Od odlaska u Partizan, Petrović je bio u više klubova: Blekburnu, Genčlebirligiju, kijevskom Dinamu i Sportingu, a jedno vreme je bio na pozajmici u Rio Aveu.

U Sportingu se nije nametnuo, pa pored Vilijana, Palinje i Batalja nema mnogo mesta za srpskog internacionalca. Petrović zbog minutaže na terenu, Sporting zbog popunjenog sastava mogu da pronađu zajednički interes zbog kog bi Srbin mogao već u januaru da opet zaigra u crno-belom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve