Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.12.2017.

14:00

Enfild strepi zbog Rusa, Napulj svim srcem uz Siti

Oko 22:35 saznaćemo sve učesnike osmine finala Lige šampiona i putnike u Ligu Evrope koji će biti potencijalni rivali Partizanu, a možda i Zvezdi na proleće.

Izvor: AK

Autor: AK

Enfild strepi zbog Rusa, Napulj svim srcem uz Siti
Foto: Getty images

Na programu su mečevi poslednjeg kola grupne faze LŠ u grupama E, F, G i H, a nekoliko njih obećava uzbudljivo veče.

U centru pažnje će pre svega biti dueli u Grupi E gde nijedan tim još nije zvanično izborio nokaut fazu, a u najboljoj je poziciji Sevilja koja gostuje otpisanom Mariboru.

Andalužani imaju sve u svojim rukama iako su na drugoj poziciji, dok će "vatreno" biti na Enfildu gde Liverpul dočekuje Spartak. Moskovljani bi pobedom na Enfildu mogli da pošalju "redse" u niži rang takmičenja.

Prvak Rusije sa pobedom ide u nokaut fazu iz E grupe jer bi imao bolji međusobni skor u odnosu na ekipu Jirgena Klopa, tako da mu nije potrebno da osluškuje vesti iz Maribora gde gostuje Sevilja.

Kvota na prelaz iz keca u kec je 1,48, a da će ove sezone fenomenalni Mohamed Salah prvi zatresti mrežu na Enfildu 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč na Enfildu.

Sevilja je pred imperativom trijumfa protiv otpisanih Slovenaca, koji se svakako neće unapred predati iako završavaju kao četvrti, a to su pokazali i u prošlom kolu kada su odoleli Spartaku u Moskvi.

Situacija je mnogo jasnije u Grupi F, Siti je osigurao prvo mesto pa rasterećen ulazi u meč sa drugoplasiranim Šahtjorom. Ukrajincima je potreban bod kod kuće da se pridruže "građanima" u osmini finala.

Siti je obezbedio prvo mesto, ali verovatno ne želi da prekine sjajnu seriju od 20 pobeda. Kvota na dvojku je 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za ovaj duel.

Za Siti će svim srcem navijati Napulj, jer je Napoliju osim pobede nad Fejenordom u Roterdamu potrebno i slavlje engleskog tima.

Istu ulogu kao Siti ima i Bešiktaš Duška Tošića u Grupi G, pred gostovanje Lajpcigu jer je obezbedio nokaut fazu, dok domaćem timu "gori pod nogama".

Kvota na iz keca u kec je 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za ovu utakmicu Lige šampiona.

Porto i Lajpcig imaju isti broj bodova, ali je skor na strani velikana sa Dragaa (3:1, 2:3) i pobedom nad Monako izboriće vizu za osminu finala.

Konačno, u H grupi dva putnika za prolaz se znaju, ali će se voditi borba za mesto u Ligi Evrope. Borusija iz Dortmunda samo zbog gol razlike je u boljem položaju u odnosu na APOEL, a gostuje šampionu Evrope Realu u Madridu.

Real će igrati rasterećeno, dok će "milioneri" biti pod pritiskom. Kvota na 4+ je 1,72. Pogledajte sve MOZZART kvote za ovaj meč.

S druge strane, ni Kipranima neće biti lako, jer igraju sa Totenhemom na londonsom Vembliju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve