Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.12.2017.

20:10

Paratekvondisti posetili Zvezdu pred put na EP

Ekipa Crvene zvezde ugostila je naše najbolje paratekvondiste koji nižu uspehe i donese medalje za našu zemlju sa velikih evropskih i svetskih takmičenja.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Paratekvondisti posetili Zvezdu pred put na EP
Foto: FK Crvena zvezda

Hrabri i uspešni sportisti, veliki navijači Crvene zvezde, uživali su u razgovoru sa prvotimcima i složno istakli da se nadaju da će njima, kao i milionima navijača, fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak doneti neizmernu radost.

Zanimljivo je to da će se istog dana, u četvrtak, paratekvondo reprezentacija Srbije nadmetati na Evropskom prvenstvu u Bugarskoj. Sofija će ugostiti najbolje paratekvondiste, a fudbaleri Zvezde izrazili su želju da se svi naši reprezentativci vrate sa zlatnim odličjima.

"Članovi naše reprezentacije beleže odlične rezultate i kao nagradu nakon prethodnog velikog takmičenja obećali smo da ćemo organizovati posetu Crvenoj zvezdi, to je bila njihova velika želja. Zaista su presrećni što su danas ovde. Stvari su se tako poklopile da je četvrtak veliki dan za nas, jedni drugima smo poželeli mnogo sreće i uspeha. Naši paratekvondisti su zaista izuzetno hrabri momci, veliki borci i za njih je velika stvar što su obišli naš najveći klub", rekao je Miodrag Pešić, predsednik Paratekvondo saveza Srbije.

Ovom posetom, Crvena zvezda dala je i doprinos Međunarodnom danu osoba sa invaliditetom koji je obeležen u nedelju, 3. decembra, ali zbog obaveznog odmora igrači nisu bili u prilici da to urade tada.

Iz kluba navode da žele mnogo sreće našoj paratekvondo reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu u Sofiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve