Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.11.2017.

18:51

Zvezda odgovara Ilievu: Evo ko je počeo... (VIDEO)

Crvena zvezda i Partizan nastavljaju raspravu preko medija, a crveno-beli na drugo saopštenje crno-belih ponovo odgovaraju video materijalom.

Izvor:

Autor:

Zvezda odgovara Ilievu: Evo ko je počeo... (VIDEO)
SS

Ovog utorka, kao i u nebrojano situacija ranije, polemika je krenula posle utakmica domaće lige – Crvena zvezda slavila je na Banovom Brdu posle preokreta protiv Čukaričkog, dok je Partizan kiksnuo remiziravši kao domaćin sa subotičkim Spartakom, pa sada ima šest bodova manje od komšija sa Topčiderskog brda.

Najpre se oglasio potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić – poručivši da večiti rival od početka sezone konstantno vrši pritisak na sve učesnike Superlige, a najviše na sudije.

Nedugo zatim, iz Zvezde su odlučili da 'promene praksu' i kao odgovor proslete video klipom pod nazivom – "Evo šta Srbija misli o 'poštenom' Partizanu".

U međuvremenu, Ivica Ilijev, sportski direktor Partizana, rekao je za b92. net sledeće:

"Obe strane su negde krive, ali bi trebalo da vidimo gde je bio početak i uzrok i krivca svega ovoga. Nećemo da se vodimo onim pametniji popušta, pa onda ovaj manje pametni preuzme primat", rekao je Iliev u razgovoru za B92.net sa našim Filipom Čukanovićem.

Ni sada nismo dugo čekali na odgovor, a ovoga puta, ponovo u video formi, odgovor stiže u vidu isečka dela epizode sa Partizanovog klupskog Youtube kanala – aludirajući da su upravo crno-beli započeli 'rat' između beogradskih klubova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve