Karlos – od krojača, Brazila i Madrida do Srbije

Roberto Karlos, legendarni fudbaler Brazila, bio je gost TV Prvoj i Ivana Ivanoviću u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Izvor: B92
Podeli
B92
B92

Brazilac je pričao o mnogim stvarima, a između ostalog o svojim počecima, prelaski iz Intera u Real Madrid, čuvenom golu protiv Francuske i Srbiji.

Nekada levi bek madridskog kluba u Srbiji pohađa kurs Fudbalskog saveza Srbije za sticenje UEFA "A" licence.

Roberto Karlos bio je u mnogim državama i poznaje velik broj kultura, a za Ivana Ivanovića je rekao da je želeo da sazna nešto i o Srbiji, s obzirom da po Evropi igra veliki broj srpskih igrača.

Ivanović i Karlos podsetili su se čuvenog gola koji je Brazilac dao protiv Francuske. Karlos je rekao da je imao veliku sreću, ali da je to stvar treninga. Pogledajte kako je to izgledalo.

Legendarni Brazilac u Interu je igrao u sezoni 1996/1997, međutim nije bio zadovoljan svojom ulogom u timu. Igrao je na levom beku, sredini terena, krilu, a nekad i u napadu.

Zatražio je odlazak iz kluba, a ostalo je istorija.

Odrastanje u Brazilu u većini slučaja je veoma teško. Karlos je krenuo od malog kluba i pošto nije imao nikakva primanja, morao je uporedo da radi više poslova.

Bio je krojač, potom je radio sa ocem u pogrebnom preduzeću, da bi kasnije dogurao do reprezentacije Brazila i Real Madrida.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu