Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.10.2017.

15:35

Real se raspada – svađali se Modrić i Marselo

Real Madrid je daleko od šampionske forme, to je samo potvrdio poraz od Đirone proteklog vikenda, ali na Santjago Bernabeuu su problemi daleko veći.

Izvor: AK

Autor: AK

Real se raspada – svađali se Modrić i Marselo
Foto: EPA/TANNEN MAURY

U centru pažnje španskih medija proteklih dana je verbalni sukob Marsela i Luke Modrića, koji su zabeležile kamere u Kataloniji.

Brazilac je u jednoj akciji izgubio loptu, zbog čega ga je hrvatski reprezentativac kritikovao, što se nije svidelo Marselu koji mu je odmah odbrusio: "Ja sam zabrljao? A ti nisi?"

Dodatni problem za Zinedina Zidana je što to nije bio jedini međusobni sukob igrača Reala na terenu, pa je jasno da je koren problema igre "kraljevskog" kluba svlačionica.

Real u sredu gostuje Totenhemu u derbiju četvrtog kola Lige šampiona. Pre dve nedelje igrali su 1:1 na Santjago Bernabeuu.

Dva tima su poravnata na čelu Grupe H sa po sedam bodova, pa bi pobednik bio na korak od prvog mesta i uslovno lakšeg rivala u osmini finala takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve