Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.10.2017.

23:29

Bajern slavio posle penala, Keln konačno pobedio

Fudbaleri Bajerna plasirali su se u osminu finala Kupa Nemačke pošto su posle boljeg izvođenja penala savladali Lajpcig - 1:1 (5:4).

Izvor: B92

Autor:B92

Bajern slavio posle penala, Keln konačno pobedio
Getty Images

Lajpcig je poveo u 68. minutu preko Fosberga iz penala, ali su 'Bavarci' izjednaičili pet minuta kasnije preko Alkantare.

Do kraja regularnog dela meča nije bilo promene rezultata, a pitanje pobednika rešeno je s "bele tačke".

I jedni durgi su bili sigurni u izviođenju penala sve do pete serija kada je Verner promašio jedanaesterac, pa je klub iz Minhena slavio sa 5:4.

Keln je prekinuo seriju loših rezultata pobedom nad Hertom od 3:1 upisao prvupobedu u sezoni, posle onog na startu sezone, kada su takođe zabeležili pobedu u Kupu protiv petoligaša Lehera (5:0).

'Jarčevi' su poveli u 35. minutu preko Kolera, da bi posle osam minuta meča duplirali prednost.

Posle odličnog izvendenog kornera Miloša Jojića, Maroh je bio najasnažljiviji u šesnaestercu za vođstvo od 2:0.

U nastavkumeče, pitanje pobednika rešeno je u 65. minutu kada je Klemens posle odbijene lopte zatresao mrežu protivnika.

Jedini gol za Hertu postigao je Štark u 69. minutu posle kornera.

U ostalim mečevima Volfsburg je savladao Hanover sa 2:0, kao i Štutgart koji je slavio protiv Kajzerslautena (3:1), a osminu finala izborili su još Ninberg, Frajburg i Verder.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve