Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.10.2017.

11:37

Žreb za SP: Srbija u trećem ili četvrtom šeširu

Fudbalska reprezentacija Srbije biće svrstana u treći ili četvrti šešir na žrebu za grupnu fazu Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

Izvor: PT

Autor: PT

Žreb za SP: Srbija u trećem ili četvrtom šeširu
StarSport

Izvlačenje će biti održano 1. decembra 2017. godine i do tada ćemo znati sve učesnike na Mundijalu.

Još nije poznato ko je će sve reprezentacije igrati na najpozantijem sportskom takmičenju na svetu, a delimičan odgovor na to dobićemo večeras i ujutru, kada su na programu odlučujući mečevi u Evropi i Južnoj Americi.

Od 32 reprezentacije koliko će učestvovati na SP poznato je 17, a među njima je i naša selekcija koja će igrati u trećem ili četvrtom šeširu.

Za šest dana izlazi nova FIFA Rang lista po kojoj će nacionalni timovi podeljeni u četiri šešira po osam reprezentacija.

Srbija se trenutno nalazi na 32. mestu u očekivano je da napravi "skok", međutim on će maksimalno biti dovoljan za treći šešir.

Već se znaju neke od reprezentacija ko će biti u prvom "potu" i to su domaćin Rusija, Nemačka, Brazil i Poljska, dok šansu imaju i Portugal, Belgija, Argentina, a nekom slučaju i Francuska.

Sve ćemo znati 16. oktobra kada izlazi zvanična lista najboljih reprezentacija na svetu po kojoj će timovi biti raspoređeni u četiri šešira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve