Slaviša Kokeza ugostio prvog potpredsednika UEFA

U radnu posetu Fudbalskom savezu Srbije došao je potpredsednik UEFA i predsednik FS Švedske Karl Erik Nilson, koga je primio predsednik FSS, Slaviša Kokeza.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto/FSS Srbija
Foto/FSS Srbija

Potpredsednik UEFA i prvi čovek srpskog fudbala posetili su Sportski centar FSS u Staroj Pazovi gde im se pridružio i sportski direktor FSS Goran Bunjevčević, odnosno njegov zamenik Nemanja Filipović.

Karl Erik Nilson imao je priliku da prisustvuje i treningu našeg najboljeg nacionalnog tima, a posle obilaska centra prvi potpredsednik UEFA nije krio zadovoljstvo onim što je video.

Veoma dobri odnosi između Evropske kuće fudbala i FSS bili su glavna tema razgovora predsednika Slaviše Kokeze i prvog potpredsednika UEFA, a razvoj i unapređenje istih koji podrazumevaju i saradnju u realizaciji važnih infrastrukturnih projekata u Srbiji, samo će još više da ojačaju odličnu saradnju Fudbalskog saveza Srbije i UEFA.

Foto/FSS
Foto/FSS

Fudbal

Lopetegi: Pike je motivisan

Selektor Španije Hulen Lopetegi rekao je da je Đerar Pike motivisan za nastupe u državnom timu, uprkos tome što je podržao referendum za nezavisnost Katalonije.

Fudbal utorak 3.10. 19:12 Komentara: 4
strana 1 od 2 idi na stranu