Nova vest
Fudbal

Nedelja, 10.09.2017.

16:59

Surova Viola, Lazović igrao 90min u porazu Đenoe

Ekipa Fiorentina pobedila je u gostima sa 5:0 Veronu, dok je Darko Lazović igrao svih 90 minuta u porazu Đenoe od Udinezea.

Izvor: PT

Autor: PT

Surova Viola, Lazović igrao 90min u porazu Đenoe
Getty Images

Viola je bila nemilosrdno krenula protiv Verone, pošto je posle 25 minuta igre bilo već 3:0 na semaforu.

Đovani Simeone je u drugom minutu iskoristio lošu intervenciju golmana Nikolasa i potom lako postigao gol.

Brzo je Fiorentina udvostručila prednost jer je u 10. minutu Tero sa bele tačke bio precizan. Davide Astori sjajno se snašao samo 14 minuta kasnije i na asistenciju Benasija povosio na 3:0.

Do kraja meča, gosti su postigli još dva pogotka. U 62. minutu Vereto je povosio na 4:0, dok je u 90. Dias postavio konačnih 5:0

Ekipa Đenoe poražena je gostovanju u Udinezeu 1:0. Domaći igrači do odlučujućeg gola stigli su u 16. minutu, kada je Jankto savladao Matiu Perina.

Srpski fudbaler Darko Lazović odigrao je svih devedeset minuta za Đenou, ali bez većeg učinka.

U standardnom terminu od 15.00 odigrana su još dva meča.

Atalanta je pred domaćom publikom pobedila Sasuolo sa 2:1. Izabranici trenera Spinacole do prvog trijumfa u Seriji A stigli su posle preokreta.

Stefano Sensi u 28. minutu uspeo je da dovede goste do prednosti. Igrači Sasuola su sjajno istrčali kontru, a na asisteniciju Lirole pogodio je vezni igrač.

Do poluvremena Atalanta je preko Kornelijusa izjednačila na 1:1 (35), a onda je u nastavku usledio preokret. Mladi Andre Betanja u 77. minutu donosi totalni preokret.

U poslednjoj utakmici od 15.00, Kaljari je sa 1:0 pobedio Krotone. Strelac pobednosnog gola bio je Mark Sau u 33. minutu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve