Nova vest
Fudbal

Subota, 02.09.2017.

16:00

Vord: Srbija i Irska imaju šanse za Mundijala

Irski fudbaler Stiven Vord smatra da Srbija i njegova tim imaju najveće šanse da završe na prvom mestu kvalifikacione grupe i odu na Mundijal u Rusiju.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Vord: Srbija i Irska imaju šanse za Mundijala
Foto Tanjug/J.Pap, ilustracija

Upravo Srbija i Republika Irska dele čelnu poziciju D grupe za plasman na Svetsko prvenstvo, sa četiri boda više od Velsa i Austrije.

"Volimo što smo na ovom mestu, imamo dobar broj bodova. Objektivno, Srbija i mi smo u maloj prednosti u odnosu na Vels i Austriju, ali znamo koliko može sve da se promeni jednim rezultatom. Biće medjusobnih mečeva, ima još dosta da se igra", rekao je Vord, a prenosi Skaj Sport.

Irci gostuju u Tbilisiju Gruziji danas od 18 sati, u istom terminu kada Srbija dočekuje Moldaviju, a defanzivac engleskog premijerligaša Barnlija upozorava da njegova ekipa mora da trijumfuje.

"Moramo da nastavimo da radimo iste stvari kao i do sada, sa mnogo samopouzdanja i koncentracije svih 90 minuta. Sve smo podredili toj utakmici, može mnogo da nam donese. I dalje se četiri selekcije bore, sa visokim ambicijama", poručio je Vord.

Četiri dana kasnije u Dablinu sastaju se Republika Irska i Srbija, u možda ključnom meču celog toka kvalifikacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve