Nova vest
Fudbal

Petak, 01.09.2017.

10:55

Muslin: Nemam dilemu oko sastava

Slavoljub Muslin, selektor reprezentacije Srbije, rekao je da će motivacija i kvalitet njegovih fudbalera biti presudni u utakmici sa Moldavijom.

Izvor: PT

Autor: PT

Muslin: Nemam dilemu oko sastava
StarSport

"Naša motivacija i kvalitet će biti presudni. Igrači su dobro raspoloženi, motivisani i koncentrisani. Nemam zamerke. Uigrali smo sve što smo mogli i spremni smo", rekao je Muslin na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Srpski igrači će u subotu od 18.00 na stadionu Partizana dočekati Moldaviju u sedmom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Muslin je naveo da neće menjati formaciju i najavio da će Srbija protiv Moldavije igrati u najboljem trenutnom sastavu.

"Zadovoljan sam ponašanjem i radom igrača. Nemam dilema, imam ekipu u glavi", rekao je Muslin i dodao da će suspendovani Luka Milivojević nedostajati ekipi, ali da su zamene spremne.

Selektor je kazao da ne očekuje da će Srbiji biti lako kao u prvoj utakmici u oktobru u Kišinjevu, kada je njegova ekipa pobedila sa 3:0.

"Biće malo teže nego tada. Može da odluči to ako budemo brzo dali gol, ali čak i ako uspemo, moraćemo svih 90 minuta da budemo na svom nivou. Imamo kvalitet da pobedimo", rekao je Muslin.

Posle utakmice sa Moldavijom sledi gostovanje Irskoj u Dablinu.

"Svaka dobra utakmica daje samopouzdanje za sledeću. Igraćemo protiv ekipe koja sa nama deli prvo mesto tako da nam je veoma važna pobeda nad Moldavijom uz dobru i kvalitetnu igru", kazao je Muslin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d