Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.08.2017.

11:20

Zvezdin igrač u Partizanu – Ožegović u Humskoj!

Dosadašnji napadač Čukaričkog Ognjen Ožegović novo je pojačanje Partizana, objavio je prvak Srbije.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Zvezdin igrač u Partizanu – Ožegović u Humskoj!
Starsportphoto

Promocija 23-godišnjeg fudbalera, poniiklog u omladinskoj školi Crvene zvezde, zakazana je na stadionu u Humskoj od 15.30.

Ožegović među crno-bele dolazi kao zamena za najboljeg strelca iz prošle sezone Uroša Đurđevića koji je prešao u Olimpijakos.

Ožegović, koji je bio prvak Evrope sa omladinskom reprezentacijom Srbije pre četiri godine, posle samo godinu dana odlazi iz Čukaričkog.

Bivši mladi reprezentativac Srbije tokom karijere igrao je za Crvenu zvezdu za koju je upisao četiri nastupa u sezoni 2012/2013, Banat, Voždovac, Rad, Jagodinu, Borac iz Čačka, Vojvodinu i kineski Čangčun Jataji.

Biće zanimljivo kako će momka rođenog u Bosni i Hercegovini prihvatiti navijači Partizana, jer osim što je ponikao i kao fudbaler stasao u najvećem rivalu, često je ulazio u sukob sa 'grobarima'.

Takođe, kada su se pojavile prve informacije da bi mogao da pojača napad 'crno-belih', sa društvenih mreža skinuo je nekoliko "kompromitujućih" fotografija, među kojima je i jedna gde, noseći kapu za Zvezdinim grbom, seče badnjak pred Božić.

Ožegović će biti deveto pojačanje šampiona Srbije, pošto su prethodno došli Nemanja R Miletić, Teofilus Solomon, Danilo Pantić, Sejduba Suma, Zoran Tošić, Nemanja Antonov, Milan Mitrović i Vladimir Stojković.

Iz kluba su otišliNemanja Mihajlović, Leonardo i Uroš Đurđević, dvojica najboljih strelaca u prošloj sezoni, kao i defanzivac Nikola Milenković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

251 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve