Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.08.2017.

20:52

Stramačoni: Meč sezone, ne smemo srljati

Trener Sparte iz Praga Andrea Stramačoni rekao je da je revanš utakmica protiv Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope možda i ključna u sezoni

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Stramačoni: Meč sezone, ne smemo srljati
Foto: StarSport

"Znam da smo u prve dve utakmice u sezoni bili loši, za bolje igre je potrebno vreme. Moramo da gledamo napred, da se držimo našeg stila, a ne posle bilo kog kiksa oklevanje i promene. Pred nama je jako važna utakmica, možda nam donese revoluciju", rekao je Stramačoni.

Italijan oseća da Sparta može da nadoknadi poraz iz Beograda od 2:0.

"Ne smemo da imamo oscilacije, moramo dobro da odigramo ceo meč. Ne smemo sebi da priuštimo mnogo zastoja, inače će nas protivnik kazniti. Moramo da budemo uverljivi, ali ne da srljamo i budemo naivni. Meč sa Bohemijansom nam je velika lekcija", rekao je trener Sparte.

Ko veliki hendikep označio je povredu turskog štopera Semiha Kaje, kao i da je problem Sparte to što pojedini igrači nisu u potpunosti fizički spremni.

"Ben Haim je oko 60 odsto pripremljenosti, slično stanje je sa Mavubom, Mandjekom i Rosickim. Moramo naporno da radimo, rezultati će doći. Šteta je što smo dobili Crvenu zvezdu u žrebu, ali moramo da se potrudimo da napravimo uspeh", zaljučio je Stramačoni.

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Sparte i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 19 sati na stadionu Đenerali arena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu