Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.07.2017.

23:04

Đukić: Nismo bili Partizan kakav želim

Trener Partizana Miroslav Đukić nije zadovoljan igrom svog tima u Podgorici.

Izvor: AK

Autor: AK

Đukić: Nismo bili Partizan kakav želim

Crno-beli su remizirali bez golova sa Budućnosti, ali su zahvaljujući trijumfu od 2:0 u prvom susretu prošli u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Partizan je većim delom susreta "Pod Goricom" bio u podređenoj ulozi, a dramatičnu borbu za plasman izbegao je zahvaljujući sjajnim odbranama Kljajića.

"Najbolje od svega je što smo prošli u sledeće kolo. Ima mnogo stvari koje mi se ne sviđaju, nismo bili Partizan kakav želim. Ali to ćemo popraviti, najvažnije je da smo prošli dalje. Nismo imali dobar stav, nismo dobro ušli u utakmicu. Moramo da budemo mnogo agresivniji, mnogo čvršći, pa tek onda da pričamo o finesama fudbalskim", rekao je Đukić.

Partizan će u trećem kolu prvo dočekati Olimpijakos 25. jula u Humskoj, dok je revanš meč na Karaiskakisu u Pireju biće sedam dana kasnije, 1. avgusta.

"Sada ćemo morati da igramo mnogo bolje ako želimo da prođemo, Olimpijakos je velika ekipa, jak protivnik", dodao je trener Partizana.

UEFA je insistirala da na ovim utakmicama ne bude gostujućih navijača. Crno-beli su plasmanom u ovo kolo zaradili milion evra iz nagradnog fonda UEFA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve