Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.07.2017.

21:45

"Oduševljeni smo Zvezdom, oni su Real, Boka..."

Trener fudbalskog kluba Florijana Đovani Tedesko rekao je da je oduševljen Crvenom zvezdom i srpski klub je uporedio sa Juventusom, Realom i Bokom Juniors.

Izvor: SM

Autor: SM

Getty Images

"Beograd mi se mnogo svideo, oduševljeni smo Srbijom i Crvenom zvezdom kao klubom. Znali smo da je Zvezda klub sa velikom istorijom i mnogo nam se svidelo igranje pred toliko publike. Zvezdu bih uporedio sa Real Madridom, Juventusom i Bokom Juniors", rekao je Tedesko novinarima na Malti

Florijana je u prvoj utakmici prošle nedelje u Beogradu izgubila od Crvene zvezde sa 3:0 i imaće težak zadatak u revanšu kao domaćin.

Italijanski stručnjak je ocenio da je crveni karton njegovom fudbaleru u prvom susretu bio nezaslužen i da je uticao na rezultat.

"Ozbiljno smo se spremili za prvu utakmicu, ali su crveni karton i penal promenili tok. Crveni karton nije trebalo da se dosudi, ali kada ga je sudija već pokazao, bilo je veoma teško vratiti se", kazao je Tedesko.

Utakmica između Florijane i Crvene zvezde će se igrati u četvrtak od 20.30.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve