Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.06.2017.

23:31

Milojević: Prvi gol u pravom trenutku

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je prvi gol protiv Florijane kao presudni faktor u pobedi od 3:0.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Prvi gol u pravom trenutku
Foto: StarSport

Crveno-beli su poveli iz penala u 45. minutu kada su gosti ostali i sa igračem manje, a rivala su dotukli u poslednjih 15.

"Tražili smo taj momenat, gol, i on je došao u najboljem trenutku, na kraju poluvremena, plus crveni karton koji nam je olakšao da možemo da kontrolišemo utakmicu u drugom poluvremenu", rekao je Milojević

Crveno-beli su dominirali tokom svih 90 minuta, ali su imali dosta problema u završnici napada.

"Mogu da budem zadovoljan odnosom prema igri. Najveća nepoznanica pored Florijane smo mi sami. Ono što smo želeli se ispunili i moram da pohvalim divnu publiku. Želimo da imamo vetar u ledja. Trudićemo se da dajemo sve od sebe na terenu, da se borimo i igramo. Neki put stvari nisu kako treba, ali mogu da budem zadovoljan odnosom", dodao je trener Zvezde.

On je pohvalio sve igrače. Milojević nije želeo da govori o Ričmondu Boaćiju, uz reči da je napadač iz Gane "bitan kao i svaki ostali".

"Zadovoljan sam svim igračima, ne bih o pojedincima. Ne možete da izdvajate. Još upoznajem igrače. Zadovoljan sam odgovorom, onim što smo razgovarali. Zajedno ne znam da li smo 20-ak dana", rekao je Milojević.

Milojević je čestitao Florijani na fer i korektnoj igri.

"Rezultat je ovakav kakav jeste, ali je Florijana veoma disciplinovana ekipa. Znali smo da neće biti laka utakmica. Florijana fenomenalno stoji na terenu, trkački je dosta dobra", kazao je Milojević.

Revanš između Zvezde i Florijane igraće se u četvrtak od 20.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve