Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.06.2017.

11:43

Rašford: Runi ima još mnogo da pruži Engleskoj

Igrač Mančester junajteda Markus Rašfrod rekao je da njegov saigrač Vejn Runi još nije završio reprezentativnu karijeru, uprkos tome što nije pozvan u A tim.

Izvor: PT

Autor: PT

Rašford: Runi ima još mnogo da pruži Engleskoj
Getty Images

Reprezentacija Engleske igraće u subotu u Glazgovu protiv Škotske, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a tri dana kasnije igraće prijateljski meč protiv Francuske.

Runi je najbolji strelac reprezentacije Engleske sa 53 gola u 119 utakmica, ali ga selektor Garet Sautgejt nije pozvao u tim.

"Vejn ima ogroman uticaj na celu ekipu. On ima još mnogo toga da uradi u karijeri. Ima još mnogo trofeja za koje može da igra. Znajući Vejna, nije gotovo", reka je Rašford, preneo je BBC.

Sautgejt je rekao da je Runija izostavio zbog dobre forme ostalih igrača, uključujući i Rašforda. Runi je propustio i prethodno okupljanje u martu pošto se nije potpuno oporavio od povrede noge.

Rašford je bio starter u reprezentaciji Engleske prošlog maja protiv Australije, kada je postigao i gol. Pošto će biti u A timu, 19-godišnji Rašford će propustiti Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije u Poljskoj ovog meseca.

On je ove sezone odigrao 58 utakmica za Junajted i postigao je 11 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve