Nova vest
Fudbal

Subota, 03.06.2017.

17:05

Iliev: Prodao bih Đurđevića ili Leonarda

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana, kaže da bi zbog dobrobiti crno-belih prodao jednog od dvojice najbolih igrača – Uroša Đurđevića ili Leonarda.

Izvor:

Autor:

Iliev: Prodao bih Đurđevića ili Leonarda
StarSport

"Uvek sam iskren, trenutak je i kad mogu to da kažem... Sećate se, odreagovao sam i medijski, skrenuo pažnju na ponašanje njih dvojice, ne potencirajući ih direktno. Čak su i preduzete neke mere da se to smiri i – smirilo se. Međutim, na kraju, ponovo su isplivale te više i nego očigledne stvari. Neko na to može i da zažmuri, ali niko ovde nije naivan. Za dobrobit Partizana trebalo bi da se jedan od njih dvojice proda", jasan je Iliev u razgovoru za Žurnal.

Partizan je prošle nedelje osvajanjem Kupa kompletirao duplu krunu i zaokružio sezonu, a Iliev ističe zimu kao ključan period.

"Zima je bila ključna i – pokazali smo veličinu. Imali smo problem sa igranjem u Evropi rešen je. Govorili su nema finansija, biće rasprodaje. Niko, ipak, nije otišao, iako su svi očekivali da će da nas napusti Leonardo. Obećao sam: ako on ode, idem i ja. Sve smo ispunili, uradili mnogo velikih stvari za klub. Eto, dupla kruna, u koju smo samo mi verovali. Sad je najčešća rečenica 'Sećaš li se kad sam ti rekao da će ovako da bude?''. Slušam, ne verujem, ispada da samo ja nisam verovao?!", zaključuje sportski direktor kluba iz Humske.

U međuvremenu, Partizan je dobio i novog trenera, pošto je posle odlaska Marka Nikolća dvogodišnji ugovor potpisao povratnik Miroslav Đukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve