Nova vest
Fudbal

Subota, 03.06.2017.

16:27

"Osvojimo Ligu šampiona i dobijamo po Ferari"

Ukoliko igrači Juventusa osvoje Ligu šampiona u Kardifu mogli bi kao nagradu da dobiju po Ferari, otkrio je fudbaler torinskog kluba Dani Alves.

Izvor: SM

Autor: SM

Getty Images

"Jedina dodatna motivacija nam je Ferari kojeg je svakom igraču obećao predsednik Andre Anjeli. Nadam se da će predsednik održati svoju reč," našalio se Brazilac na konferenciji za medije.

Porodica predsednika ‘Stare dame’ je treća najbogatija u Italiji i vlasnici su, između ostalih, Ferarija, pa nije teško za očekivati da bi Anjeli mogao da ispuni obećanje.

Real Madrid i Juventus boriće se za titulu šampiona Evrope u subotu od 20:45 časova u Kardifu, a poslednji put igrali su pred 19 godina,a kada je 'Kraljevski' klub slavio pogotkom Predraga Mijatovića. .

Madriđani se borie za 12. titulu prvaka Evrope, pokušaće da postanu prvi tim koji je odbranio "ušati" trofej od osnivanja Lige šampiona, dok Juve igra za svoju treću krunu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve