Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.05.2017.

10:38

Slovenci demantovali Zvezdu – Nikolić nije kažnjen

Fudbalski savez Slovenije (NZS) demantovao je tvrdnje čelnica Crvene zvezde da je Partizan prekršio pravila time što je Marko Nikolić vodio ekipu ove sezone.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Slovenci demantovali Zvezdu – Nikolić nije kažnjen
Foto: StarSport

Generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić i predsednik Svetozan Mijailović su nakon što je Partizan preuzeo prvo mesto u Superligi istakli da bi rival trebalo da bude kažnjen jer njegov trener nije "odslužio" suspenziju zbog rasizma u Sloveniji.

Nikolić jeste suspendovan na sedam mečeva kao trener Olimpije iz Ljubljane, nakon čega je napustio klub, ali je B92 dobio na uvid dopis NZS od 2. juna 2016. u kojem se jasno navodi da on nije ni pod kakvom disciplinskom merom.

"FS Slovenije želi da zvanično potvrdi da je gospodin Marko Nikolić, rođen 20. jula 1979, vlasnik UEFA Pro licence, bio trener FK Olimpija Ljubljana u peridu od januara do aprila 2016. godine. FK Olimpija je osvojila titulu u sezoni 2015/2016 sa 74 boda na tabeli. Istovremeno, želimo da potvrdimo da gospodin Nikolić ne služi nikakvu suspenziju niti bilo kakvu drugu disciplinsku meru od strane FS Slovenije. Potvrdu šaljemo na zahtev gospodina Nikolića", navodi se u dopisu NZS koji je dobio i B92, a koji koji možete videti ispod.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

167 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve