Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.05.2017.

19:23

Batak: Partizan i Vojvodina jesu najbolji u Srbiji

Trener Vojvodine Radoslav Batak istakao je pred revanš meč sa Partizanom u polufinalu Kupa Srbije da se sastaju dve najbolje ekipe u Srbiji.

Izvor: B92

Autor:B92

Batak: Partizan i Vojvodina jesu najbolji u Srbiji
Foto: StarSport

"Očekuje nas najznačajnija utakmica u sezoni. Igramo protiv Partizana, ekipe koja igra odličan fudbal, preuzela je lidersku poziciju u šampionatu i verovatno će tu i ostati. Ipak, naravno da očekujemo uspešan rezultat, imamo imperativ da postignemo gol, a mislim da će nas to odvesti u finale", rekao je Batak.

Partizan je u video spotu meč protiv Vojvodine najavio kao duel dva najbolja tima u Srbiji, sa čime se složio Batak.

"Podržavam konstatacije da su Partizan i Vojvodina dve najbolje ekipe u zemlji. To moramo da pokažemo i na terenu", naveo je Batak.

Vojvodina će u Beogradu nastupiti bez povredjenog Aleksandra Paločevića, a Nikola Trujić je suspendovan, potvrdio je trener Novosadjana.

Batak je naglasio da je igračima više puta predočio kakvu odgovornost i čast predstavlja igranje u Vojvodini.

"Kada je trener Marko Nikolić preuzeo Partizan u jednom nezavidnom položaju, rekao je jednu pravu stvar: "Hoću igrače koji će da se bore i koji će svojim karakterom da pokažu da znaju u kom su klubu, odnosno čiji dres i grb nose." Isto to pokušavamo da učinimo i mi u našoj ekipi. Od prvog dana, pokušavamo da prenesemo tu energiju na igrače, moraju da znaju kakvu težinu ima dres Vojvodine", rekao je Batak i dodao da su vežbali penale.

Utakmica između Partizana i Vojvodine igra se u sredu od 18 sati na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve