Nova vest
Fudbal

Nedelja, 09.04.2017.

21:00

Od "slučaja Everton" Drinčić nije u protokolu Rada

Pre nekoliko nedelja srpski fudbal doživeo je novi udarac kada je fudbaler Partizana Everton vređan na rasnoj osnovi na utakmici protiv Rada.

Izvor: B92

Autor:B92

Od
Foto: StarSport

Na kraju meča došlo je do opšteg koškanja na terenu, pošto je gostujući fudbaler gestikulirao prema domaćim navijačima, koji su ga tokom meča vređali i ispuštali majmunske zvuke kada god bi prihvatio loptu.

Usledile su reakcije sa svih strana, a fudbalski klub Rad izdao je saopštenje u kojem je istakao da je Nikola Drinčić na poluvremenu upozorio saigrače na Brazilca, koji "ga je pri svakom duelu na terenu provocirao, a u nekoliko navrata psovao i majku".

Međutim, usledio je obrt kada je Drinčić za "Sportski žurnal" izjavio da nije učestvovao u incidentima i da želi da se distancira od svih medijskih navoda.

Vezista ’Građevinara’, koji je do tog trenutka bio među standardnijim igračima u ekipi, kao da je na svojoj koži istrpeo to što se izjava kosila sa onim što je pisalo u zvaničnom saopštenju kluba.

Drinčić od tog trenutka nije odigrao niti jedan minut u Superligi za Rad, a interesantno je da ni u jednom od sledećih sedam kola, uključujući i poslednje sa Crvenom zvezdom, nije bio ni u protokolu.

Prethodno je bivši igrač Partizana i mnogih drugih klubova, odigrao ukupno 14 utakmica u domaćem prvenstvu, što je ukupno 1.134 minuta – 13 puta je igrao kao starter, a jednom je ušao u igru sa klupe. Ove sezone nije upisao ni gol ni asistenciju.

Iz fudbalskog kluba Rad ni u jednom trenutku nije navedeno da je nekadašnji reprezentativac Crne Gore povređen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve