Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.04.2017.

21:09

Milovanović: Elvis Prisli rešio utakmicu

Trener Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović bio je besan zbog dešavanja na utakmici sa Crvenom zvezdom u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Izvor: AK

Autor: AK

Milovanović: Elvis Prisli rešio utakmicu
Foto: StarSport

Crveno-beli su savladali goste 4:2 na "Rajku Mitiću", posle preokreta na startu drugog poluvremena gde je tokom 20 minuta viđeno isključenje, dva dosuđena i jedan nedosuđen penal.

"Dosta dugo sam na klupi razmišljao da li uopšte da dajem izjavu. Ili da ćutim, jer i čutanje nešto govori“, rekao je Milovanović za TV Arenasport neposredno posle poslednjeg duela četvrtfinala. „Mladost je krenula dobro, nije se branila, imala je vođstvo 1:0, onda gol Zvezde na početku drugog poluvremena, u redu. A onda na scenu stupa Elvis Prisli i revaša utakmicu", rekao je Milovanović.

Trener Mladosti je verovatno zamerio sudiji Novaku Sinoviću na dve stvari, prvo na drugom žutom kartonu Nikoli Andriću, koji je protestovao jer arbitar nije svirao faul Srđana Plavšića, neposredno pre nego što je centrirao za gol Nemanje Milića za preokret na 2:1.

Druga, verovatno još važnija stvar koja je zasmetala Milovanoviću se dogodila u 62. minutu, Frimpong je rukama oborio Bojovića u kaznenom prostoru Zvezde, ali je Simović ostao nem.

Već u sledećem napadu svirao je penal za Zvezdu, kojim je domaćin poveo 3:1 i prelomio susret. Mladost je u nastavku ipak dobila jedanaesterac, iz koga je ublažila poraz u Beogradu.

Zvezda se plasirala u polufinale Kupa posle pet godina i pridružila se Partizanu, Vojvodini i Čukaričkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu