Nova vest
Fudbal

Subota, 04.02.2017.

17:30

Montela: Nisam naredio vegansku dijetu

Trener Milana Vinčenco Montela negirao je da je naredio svojim fudbalerima vegansku dijetu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Montela: Nisam naredio vegansku dijetu
Getty images

List La Republika naveo je da su igrači nezadovoljni time što im je zabranjeno da jedu meso.

Milan je u poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima bez pobede, od kojih je tri poraza, pa je Montela pod pritiskom.

"Pročitao sam taj članak i bio je zanimljiv, ali postoje neke nedoslednosti. Nemamo vegansku dijetu, svi jedemo ćurku. Igrači sa kojima radim u trening centru u Milanelu su moja odgovornost. Mi uvek moramo da budemo u vrhu, pošto smo profesionalni, a to moraš da budeš čak i kada držiš dijetu", rekao je Montela.

"Kao igrač, dva meseca sam jeo samo šargarepe i pileće grudi, kako bih se pripremio najbolji što mogu i pobedjivao. Kada dodju kući mogu da jedu biftek", dodao je 42-godišnji trener.

On je rekao da veruje u tim, ali da od igrača traži da ulože dodatni napor kako bi došli do prilike da se bore za plasman u Ligu šampiona.

"Bolji smo nego ranije, svi podaci to pokazuju, ali bolji su i drugi timovi. Naša ekipa je sazrela u svakom smislu osim u rezultatskom, što je za mene najvažnija stvar. Nismo izgubili ravnotežu ni veru. Ne smemo da odstupimo od našeg puta, spremni smo da pružimo više", naveo je Montela.

Milan je sedmi na tabeli sa 37 bodova, a u nedelju u 22. kolu Serije A igraće kao domaćin protiv Sampdorije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve