Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.02.2017.

23:42

Firmino platio 20.000 jer je vozio pijan

Fudbaler Liverpula Roberto Firmino kažnjen je danas sa 20.000 funti nakon što je priznao krivicu za vožnju pod dejstvom alkohola.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Firmino platio 20.000 jer je vozio pijan
Getty images

Kako su preneli britanski mediji, 25-godišnji fudbaler uhapšen je na Badnje veče u centru Liverpula, pošto ga je zaustavila policija.

Firmino se izvinio zbog incidenta.

"To što sam uradio bilo je pogrešno i postavio sam loš primer. Obećavam svima u Liverpulovoj porodici da ću izvući pouke i da ovakvu grešku neću ponoviti u budućnosti", naveo je Firmino u saopštenju.

Firmino je te noći bio na večeri sa porodicom i prijateljima, pre nego što ga je zaustavila policija jer je na kratko vozio u pogrešnom smeru, pošto je navodno pogrešno skrenuo u jednu ulicu. Niko nije povredjen.

Sudija je rekla da je prihvatila olakšavajuće okolnosti, ali da se prekršaj ipak dogodio, pa ga je kaznila sa 20.000 funti i jednogodišnjim oduzimanjem dozvole. Ta kazna će biti smanjena ako Firmino bude pohadjao kurs za vožnju pod dejstvom alkohola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve